איציק הייקר תתחדש ושתהנה מהם אגב הם נראים מאוד יפה
על הקיר
איציק תתחדש בחירה מעולה.
יובל אבל מקצועי מאד מההיכרות שלי איתו כן ירבו אנשים שיש להם סבלנות ומקצועיות ולא רק למכור קופסאות
תחמם את החדר אני מגיע לביקור
סוף סוף האקשן הגיע גם לפה
בוקר טוב לכולם!את PSA אני מכיר קצת יותר ממה שאתה חושב עוד מתחילת שנות ה 80 כשהתגוררתי בארה"ב.
בסה"כ מוצרים נחמדים.
האטמוס שלי זה B&W
אני עוקב אחריך
לאורך זמן בנושא קולנוע ביתי
וכל מה שמסביב ,יש בך נטיה לשלמות
והתמדה להגיע להנאה מרבית בתחום
האודיו וידיאו דרך ההשקעה שלך בנושא,
בסופו של יום ההנאה והידע שלך בתחום
מוסיפה לאין ערוך,
תתחדש.
בוקר טוב לכולם!
POWER SOUND AUDIO (להבדיל מ-PS AUDIO) יצאה לדרך עם עזיבתו של TOM הבעלים, את SVS, באמצע שנת 2007...
ליין המוצרים הראשון, שווק בסוף יוני 2012.
יובל
AUDIO SENSE
תתחדש ותהנה.
מדוע 6.1.4?
אתה עובד ללא סנטר?
היי איציק,שלום לכולם.
לאחר שינוי במערך רמקולי האטמוס שביצעתי לפני מספר חודשים.
החלטתי להוסיף זוג רמקולי אטמוס נוספים מבית POWER SOUND AUDIO האמריקנית מדגם MT-110SR
התוספת הזאת היתה מתבקשת להשלמת זוג רמקולי אטמוס נוספים התואמים למערך רמקולי האטמוס שנמצאים ברשותי בתצורה של 6.1.4 ערוצים.
נכון לרגע זה אני מתכוון להישאר במערך הרמקולים שברשותי ללא שינוי בתצורה של 6.1.4 אך האוזן והעין מכוונים למערך רמקולי אטמוס נרחב יותר של 6 יחידות ויותר. בתצורה של 6.1.6 ערוצים.
לשם כך אצטרך לחשב מסלול מחדש ולהתחיל במסע אחר פרוססור רב ערוצי ראוי התומך ב-16 ערוצים, וכמובן גם להגברה בהתאם.
תנאי קבלה.
פרוססור 16 ערוצים: עדכני הניתן לשדרוג רכיבים בהתאם לדוגמה (מעבד תמונה) (לוח M) בעל יכולת דיוק ופירוט מהיר ודינאמי.
הגברה: מגבר רב ערוצי 16 ערוצים. עדיפות ל-Class D
צפה בקובץ המצורף 55342
צפה בקובץ המצורף 55343
היי איציק,
קודם כל תתחדש ותהנה !
מוזמן בשמחה אלינו להתרשם מפרוססור של STORM AUDIO - דגם הבסיס מגיע בקונפיגרציה של 16 ערוצים וניתן להרחיב ל 24 ואף ל 32.
יש גם מגבר תואם 16 ערוצים .
שבוע טוב
שלום לך.
לגבי הפרוססור.
1. האם הרחבת הערוצים ל-24 ניתנים למימוש ע"ג דגם הבסיס?
2. האם קיים הבדל נוסף בין דגם המכיל-16 לבין דגם בעל-24 הערוצים מלבד תמיכה בערוצים.
היי איציק,
קודם כל תתחדש ותהנה !
מוזמן בשמחה אלינו להתרשם מפרוססור של STORM AUDIO - דגם הבסיס מגיע בקונפיגרציה של 16 ערוצים וניתן להרחיב ל 24 ואף ל 32.
יש גם מגבר תואם 16 ערוצים .
שבוע טוב
היי איציק ,דן תודה על ההזמנה.
רכישת פרוססור מתקדם מסוג המוצע ע"י מחייב בחינה יסודית וקפדנית בחלל האזנה שברשותי.
בכללי.. אינני רוכש מוצר רק לאחר שנבחן אצלי בקפדנות.