- מעורבות
- 1,246
- נקודות
- 113
המעמד צף ?
כן. מנותק לחלוטין מהסביבה.
המעמד צף ?
כן.
אתה תביא פלטת אבן קיסר ותקבל תוצאה בהתאם.
פלטת גרניט אמיתית עולה כמו כמו מדף של HRS.
שלא יספרו לך סיפורים... גרניט 50מ"מ 60/60 עולה בקלות 3000-5000ש"ח.
אם שלמת מחיר אחר, זה לא גרניט!! באחריות!
ולמה אתה לא עונה? כל המערכת מפורקת כבר שבוע... רצית לעשות ניסוי לא?
גיא.
אני ראיתי פלטות גרנית במימדים האלה בנס ציונה ב-1700 ש״ח.
טוב .
למה סטנד לאודיו יקר ? למה לפעמים נראה פשוט מדי , אבל יקר מדי , הרבה לקוחות , אנשים טוענים ככה .
אבל יש מאחורי זה הסבר מאוד פשוט , לא סתם ייצרו מעמד מעץ או מכל חומר אחר , כאילו מדפים , קצת מוטות וזהו . יש מאחורי הסיפור הרבה מחשבה וכיוון מדוייק לאן היצרן מכוון ועושה מה שנקרא tuning לסטנד עצמו .
יש כאלו יצרנים שחושבים אחרי הרבה נסיון וניסויים שתדר מסויים או תחום ששל תדרים מסויימים פוגעים באיכות בסאונד ומשפיעים לרעה על מכשירים מאוד רגישים בתחום שלנו ולשם הם מכוונים את הפיתוח למעמד מסויים שיידע לרסן את התנודות החזקות באותו חלון מוגבל של תדרים כדי למקס את ביצועי הרכיב שמונח עליו . יש כאילו שעושים את זה בצורה פשוטה וכאלו שמשקיעים יותר והמחיר מתבטא בכך בסופו של דבר .
בקצרה לדעתי שאנו מנסים לבנות מעמד בכוחות עצמנו או לדחוף איזה פלטה מתחת לרכיב מסויים , לא בטוח שעשינו את זה נכון ולא בטוח שבאמת טיפלנו באותו תחום של תדרים שמשפיעים לרעה בצורה מאוד קריטית על הרכיב שמונח עליו .
סטנד לאודיו מוצר מאוד חשוב והכרחי כדי לאזן את המערכת . וזה לא סתם מדפים מצץ או אחר .
מישל .
א
אז זה לא גרניט.
מזכיר לך מה אני עושה בחיים.
זה כמו שתגיד לי שבנס ציונה מוכרים פרארי אורגינל ב-500,000ש"ח.
זאת אבן קיסר!
90% מהאנשים (ולא מעט מהעוסקים בתחום לא יודעים שאבן קיסר המכונה בארץ "שיש" ו- "משטח גרניט" הן בכלל מוצר סינטטי המיוצר במפעל).
שיש לבן / אפור אמיתי יש רק במקום אחד בעולם, וזה בקררה איטליה. אתה יודע כמה ספקים בארץ מציגים "משטחי שיש" בקטלוג שלהם?? (ולא, הם לא מיבאים מקררה איטליה).
גרניט היא אבן "צעירה" הרבה יותר משיש ומגיעה מהרבה יותר מקורות בעולם. אבל קשה מאוד לחצוב אותה היות והיא מהאבנים הקשות בטבע ומירב המחצבים שלה נמצאים במקומות לא סלחניים.
קיצר, סמוך עלי אחינו,
משטח גרניט בגדלים האלו ב-1700ש"ח זה לא גרניט אמיתי.
מסכים. ממה שיצא לי לראות עד היום,
מירב הסטנדים שהם DIY עושים יותר טוב בעין מאשר לסאונד לעומת סטנד טוב מיצרן רציני.
אם זאת, יש לא מעט סטנדים "אודיופילים" שאין בהם שום דבר מיוחד פרט למחיר.
למיטב ידיעתי החומר נקרא אלוקבונד.זה כבר סיפור אחר. ו2 ס"מ זה לא 5ס"מ שדברו פה.
אל תשכח שב-HRS יש חומר באמצע ושם טמון 50% מהעניין.
אם אני זוכר נכון, מדובר במאין אלומיניום מוקצף.
חומר יקר פחד.
אתה יכול לתת לפחות דוגמא אחת לסטנד "אודיופילי" שהיה אצלך בבית ונשמע חרא?אם זאת, יש לא מעט סטנדים "אודיופילים" שאין בהם שום דבר מיוחד פרט למחיר.
סבבהכן. מנותק לחלוטין מהסביבה.