DavidGil
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,882
- נקודות
- 113
נשמה, אתה מדבר על התוצאה הסופית שזה תמיד בינארי כן או לא.זה תמיד 50 אחוז. או שזה מתאים או שזה לא מתאים.
אני מדבר על התהליך. מאיפה מתחילים.
נשמה, אתה מדבר על התוצאה הסופית שזה תמיד בינארי כן או לא.זה תמיד 50 אחוז. או שזה מתאים או שזה לא מתאים.
אבל למה רהיט כל כך יקר רק כדי לסדר חוטים?
אפשר ברבע מחיר לקבל רהיט יפה ועם הרבה יותר עץ.
אמרת חכם, מי אני הטמבל שאתווכח איתך.
פופוליסט חמוד.למה הצורך להיכנס לכיסו של אחר?
מה עניינו של מאן דהוא מה עושה לשי או לאחר טוב על הנשמה או בזוית העין?
בין אם רכש סטנד, מזנון איטלקי, מרצדס, מטוס פרטי או יאכטה לשים בסלון, זה כספו שהרוויח ביושר וזה טעמו.
שבת שלום למר מרמור שאוהב לבקר ולהיכנס לכיס שלנופופוליסט חמוד.
שבת שלום
אלוף!קניתי כי עשה לי טוב על הלב, המכשירים ישבו על הרצפה כמה שנים נמאס לי. אני חם על הבוקס הזה מאז שראיתי אותו בפעם הראשונה, סטנד ורהיט יפהפה, מסיבי בטירוף, 45 קילו כיף לי להסתכל עליו, לא מצטער לרגע.
להגיד לך שעשיתי פה ״שיקול אודיופילי״ כדי שלדרג סאונד, ממש לא... לשדרג את החוויה, בהחלט כן!
מה זה עשה לסאונד? אין לי מושג, אבל אין לי עצבים להוריד את המכשירים אל הרצפה ולעשות מבחני a/b
יש בתחביב הזה אלמנטים לא הגיוניים, אני לפחות מודה בזה וקונה, לא מחפש צידוק למה הסטנד היפהפה והיקר להחריד הזה משפר לי את הסאונד. מבסןט עליו רצח.
חושבים שזו סתירה פנימית? בעיה שלכם...
גם אצלי, סטנד יעודי נרכש מטעמי אסטטיקה ויופי ולא מטעמי אודיופיליה.
איתכם הסליחה.
כפרה, מה הקשר? זה מכשירים שונים. גם הקדמים וגם הפאוורים.ואני יש לי ממיר,גם לקסמן , וגם ואק שפופרתי , ולא חושב כמוך , מה לעשות , עכשיו הואק מחובר !
ככה אתה קונה את רוב המערכת, נשמה. אתה לא מחדש פה כלום . חוץ מזה, אתה לא אודיופיל. אתה פשוט רוצה מערכת שתקדש את האהבה שלך למוסיקה, ולא מעניין אותך לאפטם אותה למוות כמו אודיופיל. אז הכל בסדר.גם אצלי, סטנד יעודי נרכש מטעמי אסטטיקה ויופי ולא מטעמי אודיופיליה.
איתכם הסליחה.
כפרה עליך, איפה כתבתי את זה?מכאן ועד ללהגיד שלסטנד יש השפעה מדומה והוא סמל סטטוס, המרחק גדול והטימטום עוד יותר.
חס ושלום, לא אתה. חברנו משה.כפרה עליך, איפה כתבתי את זה?
לא סגור בדיוק על מי הוא משה, אבל דבר אחד אני יכול להגיד לך בוודאות: הוא לא קיפוד.מי זה משה ?
סטנד זה חלק חשוב מאוד מבחינת "שלמות" שלמות של הסט, שלמות נפשית ושלמות רוחנית.
אודיופילים נוטים לייחס לו סגולות שונות ומשונות, בדומה לאנשים המייחסים לבעלי חיים דמויות של בן אנוש ושוכחים ש חתול זה עדיין חתול.
בכל מקרה זה חלק מהעניין, ו סטנד אודיופילי ייעודי, נותן את המראה, ש כולנו רוצים, את ה לוק הזה שלוקח ומרים את כל הסטאפ שלך 3 רמות למעלה מבחינה ויזואלית ומבחינת השווי הכללי של הסטאפ, וכל זה, מבלי לגעת באלקטרוניקה.
בגלל זה גם הוספת סטנד היא חד צדדית, תמיד תוסיף, לעולם לא תגרע(שמעתם פעם על מישהו ששם סטנד אודיופילי וטען שזה דפק לו את הצליל)... וכמובן בעקבות זה מופיעות כל ההשפעות הפיזיקליות סופגי אנרגיה למיניהם ש כמובן נותנים בוסט לצליל.