יש תנאים מוקדמים ליכולתו של אדם להתבייש.חבל חבל..
היה שרשור טוב בשנת 2015...
והנה עכשיו בשנת 2020 מתחילים לקלקל..
האם באמת חייבים להגיב לכל דבר שטות?
תנו לכותב השטות לבייש עצמו
איך אני אוהב את הפאטוס שבו אתה נוהג לכתוב את משנותיך.
כמעט גרמת לי להאמין במשנתך,
אבל אז שמעתי מוזיקה...
אבל הוא צודק נשמה , סטנד בכלל לא ממש חשוב , זה יפה מאוד , במיוחד של זבדה עבודת יד, אבל דרמה לא עושהאיך אני אוהב את הפאטוס שבו אתה נוהג לכתוב את משנותיך.
כמעט גרמת לי להאמין במשנתך,
אבל אז שמעתי מוזיקה...
סטנד זה חלק חשוב מאוד מבחינת "שלמות" שלמות של הסט, שלמות נפשית ושלמות רוחנית.
אודיופילים נוטים לייחס לו סגולות שונות ומשונות, בדומה לאנשים המייחסים לבעלי חיים דמויות של בן אנוש ושוכחים ש חתול זה עדיין חתול.
בכל מקרה זה חלק מהעניין, ו סטנד אודיופילי ייעודי, נותן את המראה, ש כולנו רוצים, את ה לוק הזה שלוקח ומרים את כל הסטאפ שלך 3 רמות למעלה מבחינה ויזואלית ומבחינת השווי הכללי של הסטאפ, וכל זה, מבלי לגעת באלקטרוניקה.
בגלל זה גם הוספת סטנד היא חד צדדית, תמיד תוסיף, לעולם לא תגרע(שמעתם פעם על מישהו ששם סטנד אודיופילי וטען שזה דפק לו את הצליל)... וכמובן בעקבות זה מופיעות כל ההשפעות הפיזיקליות סופגי אנרגיה למיניהם ש כמובן נותנים בוסט לצליל.
די, נו, אתה מסוגל ליותר. (למרות שאחלה סטנדים) תשוקת הוינטאז' שלך עלתה שני עשורים, מה- 70 ל- 90?אם כבר החיו את השרשור הזה: האם יש יבואן לסטנדים של Apollo?
מה בדיוק עושה מעמד למגבר 30 קילו שיושב עליו?
לא מבין.. רזונטורים, גולות קרמיקה, שיש גרניט, עמיאט
מה אכפת למפלץ הזה על מה הוא יושב?
כנל לגבי קדם טרנזיסטורי ששוקל 20 קילו.. מה בדיוק יעשה המעמד?
אני יכול להבין שיכוך לפטיפונים או ציוד מנורתי, אבל זה לא שהמעמד יעביר את הסאונד מבנוני למצויין.
אם היה על הפנים לפני הגעת המעמד ישאר על הפנים גם איתו.
איך בוחרים מעמד? לדעתי אסתטיקה חשובה פה מאוד, בנוסף מיקום לאוורור הציוד אם קיימים בו פתחי אוורור, שיהיה מקום גישה מאחורה כך שהכבלים לא ילחצו, שיהיה ניתן לפילוס (אצלי בבית למשל הרצפה לא מפולסת במקומות מסויימים) זהו. לא צריך פה דוקטורט.
מעמד זה סבבה, סוג של בית למערכת, שלא ישב הציוד רגל פה רגל שם, אסתטיקה זה מרכיב מאוד חשוב בתחביב!
אבל מפה ועד ליחס למעמד תכונות סוניות מופלגות יש מרחק גדול.
תלוי מה זאת דרמה ואצל מי.אבל הוא צודק נשמה , סטנד בכלל לא ממש חשוב , זה יפה מאוד , במיוחד של זבדה עבודת יד, אבל דרמה לא עושה
בנוסף, הבחור בכלל לא מבין מדוע צריך לשכך מכשיר השוקל 20 ק"ג.אבל הוא צודק נשמה , סטנד בכלל לא ממש חשוב , זה יפה מאוד , במיוחד של זבדה עבודת יד, אבל דרמה לא עושה
אשכרה? עם כל ניסיונך ואהבתך לתחום, זה הניסיון שלך עד כה? שסטנד זה לא חשוב? מרתק. הניסיון שלי הפוך.אבל הוא צודק נשמה , סטנד בכלל לא ממש חשוב , זה יפה מאוד , במיוחד של זבדה עבודת יד, אבל דרמה לא עושה
ככככככככככככפפפרה על נמר . עושה לי צנזורה.משה, צר לי, לא יכולתי להתאפק:
אתה פשוט מקשקש. ולא בקטע טוב.
תלוי מה זאת דרמה ואצל מי.
חבר יקר, זה לא פחות מדרמה ענקית (אצלי).
YMMV
לדעתי היום - יותר מכבל.כאשר מערכת סטיראו
נבנית בכל פרט ופרט בסנרגיה
המשמעות לשיכוך וסטנד
אכן דרמטיים.
כמו כל כבל וכבל במערכת.
זה גם לא עניין של סינרגיה.כאשר מערכת סטיראו
נבנית בכל פרט ופרט בסנרגיה
המשמעות לשיכוך וסטנד
אכן דרמטיים.
כמו כל כבל וכבל במערכת.
וחלאס אתם עם הסינרגיה שלכם , מגבר או קדם טוב , הם טובים , סינרגיה זה ביטוי של אלו שחושבים שהצליח להם !