וואוו, כמה פעמים מוזכר השם שלי בפוסט אחד..
ראשית והכי חשוב ברכות לרן לוי שעשה את המהלך הזה כבר לפני חודשים רבים ובחר לשתף את זה בתזמון הנוכחי.
שנית, זה אכן נכון שרן ואני מכירים כבר למעלה מ 20 שנה ורן נעזר בי לא מעט בכל הקשור להחלטות וביצועים הנוגעים להחלפות ושינויים הקשורים למערכת שלו ואני עוזר ומייעץ בשמחה.
כפי שרן ציין ובצדק, הסתמכות על אנשי מקצוע מחו"ל, מקצועיים ככל שיהיו, הם עניין בעייתי ולכן החלטתי, כבר לפני כ-שנתיים, לצלול לסיפור הזה שנקרא Trinnov, אשר כולל בתוכו העמקה לא רק למליון האופציות הקשורות עם המכשיר, אלא בכלל צלילה עמוקה לתחום הרחב הזה שנקרא אודיו ואקוסטיקה בפרט.
מדובר בתחום מרתק המהווה את הבסיס לכל התחביב הזה.
כפועל יוצא מהשקעה עצומה זו, הצלחתי להשיג תוצאות שונות ובעיקר יוצאות דופן, עם המכשיר שהיה בזמנו ברשותי, וכמובן עם המכשיר החדש ה-
Trinnov Altitude 32.
...אבל, זה גם הביא איתו דבר נוסף:
לא מעט בעלי Trinnov בישראל (ויש הרבה מאוד כאלה ונוספים להם עוד ועוד...)
אשר נחשפו לידע שלי במכשיר, פונים אליי בבקשה חברית לעזרה, על מנת לשפר אצלם את המצב הקיים.
(*חשוב מאוד לציין כי היבואן המקומי מעניק שירותי כיול למכשיר ואף פתרונות שונים מרחוק*)
לרובם אני משתדל להענות בחיוב, כמובן תלוי תקופה ותלוי בלו"ז הצפוף שלי.
לפעמים זה לא פשוט להענות לבקשות עזרה הקשורות בכלל לתחביב, כל זה בין עבודה תובענית למשפחה, אבל אני משתדל לעשות זאת באהבה ובשמחה.
לגופם של דברים, רן ואני תכננו כי אגיע אליו לירושלים ואעזור לו בכיול הטרינוב שלו, אשר למעשה לא כויל כלל עבור המוצרים החדשים שהוא רכש ולכן לא היה ניתן כלל להקשיב למכשיר כמו שצריך.
במצב דברים כאמור חשוב להבין כי
אסור בתכלית האיסור להפעיל את המכשיר עצמו היות ומדובר במצב "שבור" לחלוטין ויש להפעילו כפרה בלבד לכל היותר ובוודאי לא להשוות אותו למוצרים אחרים.
הכיול התעכב במשך חודשים ארוכים מאוד היות ורן עצמו החליט לדחות אותו שוב ושוב ושוב גם בשל שיקולים אישיים וגם בשל רצונו לבצע ברייק אין לכל המוצרים החדשים שהוא רכש.
ברמה האישית,
אני בהחלט מבין את השיקול והרצון של רן לשלם לאיש מקצוע, מאשר להיות תלוי בחבר, שעושה זאת מתוך רצון טוב ובלו"ז מוגבל.
כל שנותר לי הוא לאחל לרן בהצלחה והנאה מרובה.
רן