בוקר טוב,
ארכז את תגובותיי לקודמיי בפוסט אחד.
לא הרגשתי שאני עף ובטח לא על עצמי (כמו כמעט כל דבר בחיים, גם התעופה היא עניין יחסי, ומי שסבור שמדובר במעוף, כנראה שהוא מסתכל מנקודת מבט מאוד נמוכה).
אני חושב שהדגשתי אלף פעמים שזו דיעה שלי, שאני לא שבוי בה ואני לא טוען שהיא הדיעה היחידה ו/או הנכונה לכולם אלא זו הדיעה שמתאימה לי, גם מבחינה הגיונית וגם מבחינה כלכלית. ולכן לא ברור לי על מה יצא הקצף. הצגתי נקודת מבט, אולי שונה מהמיין סטרים של הפורום, אבל בטוח שכבר כל אחד מכם נתקל בה בעבר. מי שנלחץ מזה, מעיד על עצמו שהוא לא סגור על בחירותיו ועל השקעותיו.
טענת ה"פז"מ" בפורום היא מגוחכת. כולם, גם החדשים וגם הותיקים, אמורים להיות מנומסים אחד כלפי השני. אנחנו לא בטירונות בצבא.
ויחד עם זאת, אני מתנצל אם במקרה העלבתי מישהו או משהו או צורת חשיבה כלשהי או אמונה דתית כלשהי וכו' וכו' וברוח הימים הנוראים אני מבקש סליחה ומחילה (ובמיוחד ממר אריה גור שאיתו "החלפתי דעות" במאות עמודי פורום עוד בימי תפוז העליזים, כ-15 שנה אחורה).
לגופו של עניין, לפי סדר התגובות:
1. תודה רבה לmichael123.
2. תודה רבה לנמר.
לעניין הממיר: קבעתי תקציב ולא ראיתי בתקציב הנתון מועמדים ראויים (ציוד חדש בלבד) ולכן בחרתי במה שבחרתי. שוב פעם אומר, לא הייתי הולך בשיטה הזאת בבחירת רמקול מהסיבות שרשמתי כבר כמה פעמים.
לעניין הכבלים: יש לי בבית כמה זוגות כבלים בתקציבים שונים (זכר לימים שכן האמנתי
) ולכן בחרתי אחד מהסטים שנותן לי אפשרות בי ווירד. (להבהרה: אם לא היו לי כבלים בכלל והייתי צריך לקנות חדשים, הייתי קונה פשוטים ולא פשוטים יחסית...)
3. ל- menahem- תודה רבה על המילים החמות!
4. לאריה גור - אמרתי אלף פעמים שהממיר ב-2500 (שקל לא דולר) מספק אותי ולא טענתי לשנייה שהוא הטוב בעולם ואף קרוב לזה.
5. zeev78- אתה ממש צודק. זה התחביב. לא חייבים להסביר אותו. מספיק שהוא עושה לך טוב בלב או באוזן.
6. tzachi - המון תודה על ההסברים המושקעים. למדתי! (ואתה גם היחידי שטרח להתייחס טכנית לגופו של עניין, שאפו).
7. ארז וחני - נהניתי מאוד מהחלפת התגובות עימך. תודה לך על הדיון האינטילגנטי.
רק תיקון קטן: לא אמרתי שלא צריך לטפל בכל שרשרת הסיגנל כי אין מה לטפל.
מה שאני אומר זה כך: יש פה מטריצה מורכבת משיקולים מסוגים שונים: .1 מה שאתה שומע באוזניים. 2. מה שהראש שלך והידע שלך אומרים לך שקיים או לא. 3. מה האפשרויות הכספיות שלך. 4. מה סדר העדיפויות שלך אל מול רמת השיפור הנטענת. 5. מה סדר העדיפויות שלך ביחס לשני התחביבים הנפרדים לחלוטין שאנחנו עוסקים בהם: תחביב המוזיקה ותחביב הסאונד.
8. אני מסכים גם עם ZS וגם עם כל הליין הזה של הסברים שאומרים שאין צורך בהסברים אלא רק מה שאוזנינו שומעות (ולדעתי: 1. אנחנו שומעים עם כל הגוף ולא רק עם האוזניים 2. בתחביב האמוציונלי שלנו יש לנו גם שמיעה נפשית שמשפיעה על השמיעה
יוסי: החלפנו קצת מהלומות וירטואליות. אפשר לעצור את זה פה ואתה גם יכול להיות בעל המילה האחרונה ואני מתחייב שלא להגיב לה.
בכל מקרה אתה מוזמן לביקור אצלי לשמוע מוזיקה טובה. מבטיח לך שני דברים: אפס תעופה וכוס וויסקי טובה.
שנה טובה,
דוד