אריה,
מי שקנה ניים רצונו משועבד לניים וזה רציונלי
זאת רק אנלוגיה לניים ששינתה כיוון והותירה
הרבה מעריצים מאוכזבים עם נחמה שהציוד שלהם יהיה מבוקש וייתיקר עם הזמן,
אך נניח אם לי הייתה שרשרת אודיו ניים לא
הייתי מודאג והייתי חי עם המערכת עד הסוף המר.
אוסף שטויות במיץ,
יחכימנו הכותב על נסיונו בחקר המוח האנושי בנושא כיפיון/שיעבוד רגשי למול חברת אודיו?....
מאיפה היציאה הזו ? מעבר לכך על איזה "מעריצים מאוכזבים" כבודו מדבר?
מי מעריץ מקור שמע/קדם מגבר ומגבר הספק ורמקולים,האם מדובר כאן באל חדש או בדת חדשה שלא הייתי מודע לה?!
מי שרכש NAIM בשנות השבעים והשמונים רכש מערכת שנשמעה אז בליגה שונה לחלוטין ממה שהשוק הציע,לא שיעבוד ולא בטיח..גם היום בעלי מערכות מאותה חברה נהנים מאיכות מוזיקלית מצויינת שנובעת מהרבה פרמטרים כולל תכנון הגברה ומקורות נכונים ועוד כהנה וכהנה,ואינם נוטים לשדרג רכיבי מערכת שמע לחברות אחרות,דבר לכשעמו מקומם יצרנים אחרים וקהל אוהדיהם ודבר זה בא לידי ביטוח בפורום זה במהלך השנים...
לא מדובר כאן על חסידים שוטים וקהל שבוי ופנטים מסוממים ועוד כהנה וכהנה כפי שעלה בדיוני הפורום מספר פעמים. מדובר כאן על חברה שיודעת לייצר ציוד שמע מצויין הנותן תמורה הולמת לכספי הרוכש ותו לא! מי שרוצה ישמע ויחליט ומי שלא על הכיפאכ.
ולפותח הדיון- בכל חברה יש אנשים המסיימים את תפקידם עקב יציאה לגמלאות/מיזוג/רצונות אישיים וכו'
לא מקיר את האיש שעליו דברת ,ברם שרוי ג'ורג' -אחד המתכננים המוערכים בשוק האודיו העולמי,יצא לפנסיה מוקדמת,לא זעו אמות הסיפים...עולם כמנהגו נוהג והכל בסדר.
נ.ב
אל תבנה לעת זקנה על ה-82/250 OLIVE שלך.. הגיע הזמן להתקדם בסולם NAIM.
רק בריאות