הכל חוץ מהאלקטרוניקה.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
אורי לכל אחד יש בעיות אקוסטיקה כאלו ואחרות ויש חברות רמקולים שגם ממליצות להכניס את הרמקולים לחדר שהוא לא מאוזן אקוסטי לקבלת צליל לא יבש לגמרי - אצל נמר באחת הביקורים שלי המערכת שלו נשמע יותר יבש מהחורף בארץ.

נערך לאחרונה ב:

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
נמר, בקשר לחומר לשיפור המגעים של כל הכבלים?

diz1

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
0
אני ניסיתי חומר כזה שמומלץ בכל מיני פורומים.
אצלי המערכת כנראה לא מספיק "שקופה" בכדי לשקף את השיפור המיוחל,אבל יכול להיות שאצליך זה יעבוד. אני מוכן למכור את מה שנשאר לי מהחומר (השתמשתי במעט) וזה חומר למריחה( לא לבליעה או הרחה) במצב טוב יד ראשונה וחצי.

Joshua_G

חבר משקיען
מעורבות
4
נקודות
0
כאשר החדר מטופל אקוסטית באופן נכון וכאשר הרמקולים ממוקמים נכון, הגלים העומדים משרתים את השמיעה.

את הרמקולים ואת נקודת ההאזנה ממקמים על פי שמיעה. הכללים הם רק נקודת מוצא לניסוי, לא חוק נוקשה.

למיקום הרמקולים ונקודת ההאזנה וכן לטיפול האקוסטי חשיבות רבה הנופלת רק במעט מהרמקולים עצמם.

KOOKE

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
כרמי

"חומר לשיפור מגעים" - עדיף לקנות בכל חנות "הום סנטר" ודומיה תרסיס לניקוי מגעים. לנתק את המגעים לרסס ולחבר מחדש.

כן אני יודע שה"סנדלר הולך יחף"..ואני לא מיישם את ההמלצות של עצמי...יטופל בקרוב...

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
יש גם למייפל שד משחת כסף מדהימה. הבעיה היא שלא ניתן לתפוס את שני המפיצים הנחמדים שלהם בארץ.

חבל מאוד, לאחרונה שמעתי על שלושה חובבים שחיפשו אותם על מנת לרכוש מוצרים.

אז אם הם במקרה קוראים את הפוסט נשמח לראות סימן חיים.

yairf

עוסק בתחום
מעורבות
21
נקודות
38
קוקי - ממש לא ממליץ לעשות שימוש בחומרים שקונים בהום סנטר. זה טוב למפסקים ופוטנציומטרים, זה ממש לא טוב לכבלים ושות'

Croc

חבר משקיען
מעורבות
111
נקודות
43
אני משתמש במחשת כסף של WALKER.
קשה להגיד האם זה מביא שיפור במרגעים של כבלים - אבל על פינים של שפופפרות זה צמיד עובד מצויין אצלי.

ולגבי רכישה בארץ - מבחינתי אם ספק בארץ לא נותן מחיר הוגן ושרות מהיר - אין על מה לדבר.
שאני ארוץ אחריו????
בלי טובות ובלי ריצות בכמה קליקים של עכבר אני מקבל את זה עד הבית תוך שבועים גג בלי מחיר מנופח.

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
אני השתמשתי במשחה של מייפלשייד למשך זמן רב וגם יסמתי אותה על מערכת של חבר , השיפור היא מאוד מורגש ממש לא בקצה !
אבל יש לה חיסרון - המישחה הזאת צוברת אבק בכמויות - היא הופחת לתערובת של אבק וכסף ולא קל לנקות .
למרות השיפור הרב בחרתי להפסיק את השימוש .

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
ברוך הבא,

אני לא מבין למה משחה לשיפור מגעים זה לא רציני?
אם המשחה משפרת את המגעים יורגש שיפור בסאונד, אחרי הכול מחברים הן נקודות שרגישות לבעיות
השאלה האם המשחה עושה את העבודה או לא - זו כבר שאלה אחרת.

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
חברים - בחייאת...

נכון, השרשור הזה דן מלכתחילה בענייני קצה. אבל משחות לשיפור המגעים בכבלים שמלכתחילה הם כנראה ברמה גבוהה? מה נהיה איתכם?:מבולבל:

][/QUOTE] יש משחות שמשפרות דברים...ה לא לכאן ולא לשם ממליץ לך לאמץ את זה. (ורד)

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
אודה ואתוודה - מעולם לא שמעתי מערכת לפני ואחרי משחה כזו. אבל כל כמה זמן אני נתקל בכל מני גימיקים, ויסלחו לי כל הגימיקאים אני מקווה, שבינם לבין שיפור הצליל באופן שהאוזן האנושית מסוגלת להבחין יש מרחק.

הפואנטה שלי היא שעל פניו, העיסוק בשוליים הוא נחמד, אבל אני מטיל ספק ביכולת לשמוע תוצאות. כבלים משופרים - ברור. מיקום רמקולים - ברור. טיפול אקוסטי לחדר - ברור. אבל יש גבול...לפחות לפי ההגיון שלי (כי כמו שאמרתי, השיפור הזה אמור להגיע ממילא בשוליים העליונים של ציוד שגם ככה הוא מהמשופרים).

ואולי אני טועה.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
יש משחות שמשפרות דברים שלא קשורים לאודיו אבל לא כאן המקום לדבר עליהם :O
אולי ג.יפית תרצה לקדם אותם.

עם איך שהיא נראת אני סבור ובטוח שבעלה משתמש בהן.

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
حُمُّص,

בערבית חומוס :)

השיפור של "השוליים העליונים" כפי שאתה מכנה הוא הוא מה שרובנו מחפשים רוב הזמן
בעצם השיפורים הקטנים נותנים משוב גבוה.לאו דווקא משחות למיניהם-זה יכול להיות כל
דבר אשר תורם במשהו לסאונד? גם אם זה סובייקטיבי.

אבל חשוב לא להביע דעה על מה שלא מנסים גם אם זה לכאורה נראה הזוי.

yairf

עוסק בתחום
מעורבות
21
נקודות
38
יצאת חומוס

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
צריך לנסות ולא לפסול ישר - זה מה שאומרים גם על הסמים, לא?
:) 

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
במקרה של משחה יש לה גם הסבר מדעי :) למה היא עובדת.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור