הייתם שוקלים...

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
מתן לפעמים אתה ושניצל מפליאים אותי אין אתם מדברים , כאילו יש לכם פיצול אישיות . תסלחו לי על כך .
אז למה קנית משולב שעשו אותו במוסך בכלל ולקח בסיבוב מגברים יותר יקרים ממנו .
אלדר למה הסטה איזוטרי עשה בית ספר להגברה הנחשבת אצלך , הרי ייצרו אותו ליד איזה כפר מוזנח באירופה .

נו בחייאת גם חברות איזוטריות עובדות כבר 20 שנה עם מוניטין ומוצרים נפלאים שהחברות הגדולות מתיימרות להגיע .

יש כאלה אוהבים דורג׳ וטויוטה ויש מעט שאוהבים את אלפא , אלו שאוהבים את אלפא הם שהגיעו לבגרות מבחינתי .
תבדוק בפורומים בחול מה אנשים שהגיעו לבגרות רוכשים , רובם מוצרים שאף אחד לא שמע עליהם בארץ .
אולי הגיע הזמן לצאת מהארון כמו שאומרים .
יום טוב .

אתה מרים להנחתות, אני רואה. קח בחשבון, לך יש יותר מה להפסיד פה מאשר לי.
קניתי את המשולב שעשו במוסך כי הוא נשמע יותר טוב ממשולבים אחרים ששמעתי, שנדמה לי שאת חלקם הגדול גם עשו במוסך. המשולב של קאראן הוא מגבר נפלא. גם הגדולים שלהם הם נפלאים. אבל עובדה שבסופו של דבר קניתי פאס לבס, וככל שעובר הזמן שלי איתו אני מבין למה זה דגם ספציפי מוערך וידוע.
כנ"ל לגבי ה- WEISS. הרי יכולתי לקנות מישהו איזוטרי מהתחת. אבל העדפתי ללכת על מותגים שיש להם הרבה חשיפה וותק.

מה שאני מנסה להגיד הוא שבשורה תחתונה, הכמיהה לאיזוטריה בסטראו היא חסרת משמעות, כי ברוב המקרים חברות קטנות של שני אנשים לא מציעות שום דבר שחברות גדולות יותר לא יכולות להציע. ועל אותו משקל, החברות הגדולות יותר האלה לא בהכרח יכולות להציע יותר ממה שהחברות הגדולות גדולות יכולות להציע.

ציוד סטראו זה לא פריט אמנות. זה הנדסה וייצור. וגם אם יש הרבה מקום לכישרון, יצירתיות וכיו"ב בתיכנון, זה לא כל הסיפור. עדין צריך לייצר, עדין צריך לתת תמיכה. ובזה לחברות גדולות יש יתרון על קטנות.

Orac Hi-End

עוסק בתחום
מעורבות
115
נקודות
43
בנושא של חברות קטנות או גדולות, שם המשחק כאן הוא השיווק.
לחברות רבות (קטנות או גדולות) יש תקציב מסוים. החברות הגדולות משתמשות ב-60% או יותר על שיווק ואילו החברות הקטנות משתמשות כ-60% או יותר על פיתוח המוצר.
החברות הקטנות, מנסות להגיע למקסימום באיכות סאונד בכדי שלאט לאט בעולם יקירו אותם לטובה.
החברות הקטנות ניזונות מפה לפה ולא כפי הגדולים במגזינים ובכל דרכי המדיה.

לפעמים גם, החברות הקטנות הללו לא שורדות ונעלמות.
לעומת זאת החברות הגדולות, צולחות את דרכם בפסגה למעלה אפילו עם המוצר מספק 60% בלבד מבחינת סאונד.
אבל כך זה עולם השיווק. החזק בדרך כלל סורד והקטן בדרך כלל מדשדש. אבל לפעמים יש הפתעות ויש מזל.

לסיכום, אוכל להגיד שהחברות הקטנות כן תורמות וכן עושות משהו מבחינת סאונד שאפילו הגדולים לא חשבו עליהם.
חומר למחשבה. :)

NStudio-Hiend

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
אתה מרים להנחתות, אני רואה. קח בחשבון, לך יש יותר מה להפסיד פה מאשר לי.
קניתי את המשולב שעשו במוסך כי הוא נשמע יותר טוב ממשולבים אחרים ששמעתי, שנדמה לי שאת חלקם הגדול גם עשו במוסך. המשולב של קאראן הוא מגבר נפלא. גם הגדולים שלהם הם נפלאים. אבל עובדה שבסופו של דבר קניתי פאס לבס, וככל שעובר הזמן שלי איתו אני מבין למה זה דגם ספציפי מוערך וידוע.
כנ"ל לגבי ה- WEISS. הרי יכולתי לקנות מישהו איזוטרי מהתחת. אבל העדפתי ללכת על מותגים שיש להם הרבה חשיפה וותק.

מה שאני מנסה להגיד הוא שבשורה תחתונה, הכמיהה לאיזוטריה בסטראו היא חסרת משמעות, כי ברוב המקרים חברות קטנות של שני אנשים לא מציעות שום דבר שחברות גדולות יותר לא יכולות להציע. ועל אותו משקל, החברות הגדולות יותר האלה לא בהכרח יכולות להציע יותר ממה שהחברות הגדולות גדולות יכולות להציע.

ציוד סטראו זה לא פריט אמנות. זה הנדסה וייצור. וגם אם יש הרבה מקום לכישרון, יצירתיות וכיו"ב בתיכנון, זה לא כל הסיפור. עדין צריך לייצר, עדין צריך לתת תמיכה. ובזה לחברות גדולות יש יתרון על קטנות.

להזכירך מתן שתי החברות שאני מייבא עובדות מייצרות יותר מ 20 שנה בשוק , ואת האמת לא מעניין אותם לשלם כסף לאיזה מגזין בשביל לרשום על הביצועים הנפלאים שלהם . כל חברה והמדיניות שלה . המוצרים שלי לא מלוטשים ולא בציפוי כרום מבריק ולא נחשבים לפריט אומנות , הן תוצאה של הנדסה נכונה נטו .
אני לא מתיימר להתווכח עוד פעם על שיווק , אמינות וכו . צריך לבדוק ברגע אמת מה התגובה .כל עוד הכל עובד כולם שמחים .

אגב הזכרתי את המגבר שלי כי אני בטוח שלהרבה אנשים בארץ יש פריט איזוטרי בבית שמרוצה ממנו .
מישל .

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,950
נקודות
113
זה מתחיל יותר ויותר להיראות כאילו בעלי החנויות והיבואנים מתחילים להגן-כבייכול על פרנסתם, כאילו היא בסיכון ממשי מול החברות הגדולות אם יקומו פעם להתחרות בחברות הקטנות במוצרי טופ-אנד.

בינתיים זה לא כל כך קורה, ובמיעוט המיקרים שכן (למשל Esoteric של Teac), לא כולם כל כך רצים לקנות, אז אין ממה להתגונן.

מה גם שההכללות שעלו כאן לגבי החברות הגדולות הן טיפשיות ותיאורטיות במשמעות השלילית של המילה.

אם החברות הגדולות ייכנסו למשחק הזה, של טופ-אנד, לקטנות תהייה בעייה, ואז יהיו תמיד אלה שינסו לברבר בטיעונים מהסוג שעלה כאן.
עד אז, אין טעם לרדת לרמה הזו, וגם אז לא ממש.

עמיר

daz

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
43
החברות הגדולות לא יכנסו זה שוק לא ריווחי
שלוקחים אותו כפונקציה של קהל יעד גדול.
שוק הסטריאו זה נישה קטנה שגובלת בטעות הסטטיסטית מנתח שוק :)
תכלס אם אני איעשה השוואה
אם פתאום חברות איזוטוריות קטנות יחליטו לייצר טלויזיות LED
ולקחת מחיר יותר גבוה מסמסונג סדרה 8000 לדוגמה כמה כבר אנשים יקנו את זה 0 (lol)
שוק הסטריאו זה מוטציה שמבחינה אבוציונית לא אמורה להתקיים וניזונה רק מעשירים עם כיסים עמוקים
נ.ב ..כאן הייתי קצת צבע בלי עין הרע 555 ...חחחח

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
זה מתחיל יותר ויותר להיראות כאילו בעלי החנויות והיבואנים מתחילים להגן-כבייכול על פרנסתם, כאילו היא בסיכון ממשי מול החברות הגדולות אם יקומו פעם להתחרות בחברות הקטנות במוצרי טופ-אנד.

בינתיים זה לא כל כך קורה, ובמיעוט המיקרים שכן (למשל Esoteric של Teac), לא כולם כל כך רצים לקנות, אז אין ממה להתגונן.

מה גם שההכללות שעלו כאן לגבי החברות הגדולות הן טיפשיות ותיאורטיות במשמעות השלילית של המילה.

אם החברות הגדולות ייכנסו למשחק הזה, של טופ-אנד, לקטנות תהייה בעייה, ואז יהיו תמיד אלה שינסו לברבר בטיעונים מהסוג שעלה כאן.

עמיר
:כל-הכבוד:

NStudio-Hiend

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28

עמיר

אני ממש לא פוחד על הפרנסה שלי , זה יותר תחביב בעקרון . אני בטוח שהיבואנים אחרים שהתערבו פה גם מתפרנסים יפה .
יש הרבה חברות גדולות וקמו במשך השנים חברות שגדלו ולא נראה לי שזה הפחיד את הקטנים , כי יש קומץ של אנשים שתמיד ילך לכיוון האיזוטרי .

בקיצור יש מקום לכולם ומי שחזק ואפילו עובד מהמוסך ימשיך לייצר עוד שנים רבות .
בלי מחקר ונתונים סטטיסטיים מהשטח אי אפשר לטעון כלום לגבי מה קרה ומה יקרה בנוגע למדובר .
מישל .

נערך לאחרונה ב:

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,950
נקודות
113
אני ממש לא פוחד על הפרנסה שלי , זה יותר תחביב בעקרון .
יש הרבה חברות גדולות וקמו במשך השנים חברות שגדלו ולא נראה לי שזה הפחיד את הקטנים , כי יש קומץ של אנשים שתמיד ילך לכיוון האיזוטרי .

בקיצור יש מקום לכולם ומי שחזק ואפילו עובד מהמוסך ימשיך לייצר עוד שנים רבות .

מישל .
נו שויין, אז אתה גיבור ולא פוחד :)

העניין הוא שהגדולות והקטנות לא בדיוק באותו משחק, והקטנות פונות לנישה קטנה שהגדולות מזניחות, וכבר זה משאיר מקום לכולם. לזה אפשר להוסיף את הנונקונפורמיסטים ובעלי הדיעות הקדומות שבטוחים שהחוכמה/ידע/כישרון/יכולת פשוט אפריורית לא יכולים להיתקיים בחברות גדולות...

ואין שום ביטחון שמי שמייצר מהמוסך היום ימשיך מחר, שלא לדבר על ההבטחה חסרת-הכיסוי לעוד שנים רבות.

גם כאלה שנמצאים 20 שנה בשוק יכולים להפסיק בכל רגע בשנה ה-21, ולא בטוח שייהייה שם בצוות מי שיידע/יוכל למצוא מחליפים שווי ערך לאלה שפורשים (או טובים יותר) ושייהייה להם מהיכן לשלם להם, בעוד שבחברות גדולות בדרך כלל יש את היידע/היכולת האלה :)

בקיצור, חבל על הזמן (במשמעות המקורית/מילולית) בלנסות להגן על החברות הקטנות, שגם אינן זקוקות להגנה כרגע מפני הגדולות, וגם ממילא הטיעונים הם מתחת לכל ביקורת מינימאלית. ע"ע אסם. נו, באמת... :(

עמיר

NStudio-Hiend

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
נו שויין, אז אתה גיבור ולא פוחד :)

העניין הוא שהגדולות והקטנות לא בדיוק באותו משחק, והקטנות פונות לנישה קטנה שהגדולות מזניחות, וכבר זה משאיר מקום לכולם. לזה אפשר להוסיף את הנונקונפורמיסטים ובעלי הדיעות הקדומות שבטוחים שהחוכמה/ידע/כישרון/יכולת פשוט אפריורית לא יכולים להיתקיים בחברות גדולות...

ואין שום ביטחון שמי שמייצר מהמוסך היום ימשיך מחר, שלא לדבר על ההבטחה חסרת-הכיסוי לעוד שנים רבות.

גם כאלה שנמצאים 20 שנה בשוק יכולים להפסיק בכל רגע בשנה ה-21, ולא בטוח שייהייה שם בצוות מי שיידע/יוכל למצוא מחליפים שווי ערך לאלה שפורשים (או טובים יותר) ושייהייה להם מהיכן לשלם להם, בעוד שבחברות גדולות בדרך כלל יש את היידע/היכולת האלה :)

בקיצור, חבל על הזמן (במשמעות המקורית/מילולית) בלנסות להגן על החברות הקטנות, שגם אינן זקוקות להגנה כרגע מפני הגדולות, וגם ממילא הטיעונים הם מתחת לכל ביקורת מינימאלית. ע"ע אסם. נו, באמת... :(

עמיר

עמיר שלום

אני לא מגן על אף אחד , אני מייצג ומאמין בחברות הקטנות האלו ומי שמעוניין לרכוש ברוך הבא .
מה שגורם לי לכתוב זה הטענות השגויות בלי שום ידע קודם או אינפורמציה כללתי לגבי השוק שהיה בעבר ולמצב כרגע ולתחזיות בעתיד .
גם חברות ענק יכולות לסיים בשנה 21 ללא שום הודעות מוקדמות . את האמת עברתי לא מעט מפולות בתחום שעובד בו לכן אין הבטחה לשום חברה שקיימת בכל שוק כלשהו .

תודה מישל .

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
החברות הגדולות לא יכנסו זה שוק לא ריווחי
שלוקחים אותו כפונקציה של קהל יעד גדול.
שוק הסטריאו זה נישה קטנה שגובלת בטעות הסטטיסטית מנתח שוק :)
תכלס אם אני איעשה השוואה
אם פתאום חברות איזוטוריות קטנות יחליטו לייצר טלויזיות LED
ולקחת מחיר יותר גבוה מסמסונג סדרה 8000 לדוגמה כמה כבר אנשים יקנו את זה 0 (lol)
שוק הסטריאו זה מוטציה שמבחינה אבוציונית לא אמורה להתקיים וניזונה רק מעשירים עם כיסים עמוקים
נ.ב ..כאן הייתי קצת צבע בלי עין הרע 555 ...חחחח

:בעד: (הייתי חייב לכבד את התואר "חבר משקיען")

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,950
נקודות
113
גם חברות ענק יכולות לסיים בשנה 21 ללא שום הודעות מוקדמות
נכון ומדוייק!

ולכן מחיתי על מה שכתבת
מי שחזק ואפילו עובד מהמוסך ימשיך לייצר עוד שנים רבות

ועכשיו הוספת אי-דיוק חדש בעריכה לפוסט קודם
בלי מחקר ונתונים סטטיסטיים מהשטח אי אפשר לטעון כלום לגבי מה קרה ומה יקרה בנוגע למדובר .

וגם בפוסט החדש
מה שגורם לי לכתוב זה הטענות השגויות בלי שום ידע קודם או אינפורמציה כללתי לגבי השוק שהיה בעבר ולמצב כרגע ולתחזיות בעתיד
כי מה שהייה עד עכשיו אינו אינדיקציה למה שיהייה בעתיד, וחברות נוטות להסתיר את חולשותיהן ולשחק "הכל כרגיל" גם כשהן קורסות. אז גם סטטיטיקות בכלל לא עוזרות, ואין שום עניין של מחקר כאן.

ולגבי
אני מייצג ומאמין בחברות הקטנות האלו ומי שמעוניין לרכוש ברוך הבא .
כל הכבוד שאתה מאמין בחברות קטנות ומייצג אותן -- אני לחלוטין בעד! :בעד:
ואני גם מאחל לך בהצלחה(ורד)ברצינות, בלי שמץ ציניות.

אני רק נגד ניסיונות לא-מבוססים ליצור ביטחון שאינו מבוסס על כלום במקום שאין ולא אמור להיות.
ותגיד מה שתגיד, בכל זאת מידת הביטחון -- שאינו יכול להיות מושלם באף מקרה -- בחברות הענק היפאניות בכל זאת גדולה יותר מאשר בחברות הקטנות.

כך שנראה לי שכל הוויכוח הזה די מיותר.

עמיר

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
למיטב ידיעתי, בארץ ואני מניח שגם במדינות מערביות אחרות, הצגת המצב ״הכל בסדר״ כשהחברה בקריסה זו
עבירה על החוק.

אריה

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,950
נקודות
113
למיטב ידיעתי, בארץ ואני מניח שגם במדינות מערביות אחרות, הצגת המצב ״הכל בסדר״ כשהחברה בקריסה זו
עבירה על החוק.

אריה
באררררור, אבל נראה לך שלא עושים את זה??

ואיפה הסיכוי גדול יותר לדעת את המצב לאשורו, בחברת "מחסן" או בחברת ענק, שלרוב גם מונפקת ועומדת בפיקוח רציני?

ושוב אתה סוחב את הדיון למקום לא רלוואנטי.... :(

עמיר

שוב

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
כי מה שהייה עד עכשיו אינו אינדיקציה למה שיהייה בעתיד, וחברות נוטות להסתיר את חולשותיהן ולשחק "הכל כרגיל" גם כשהן קורסות. אז גם סטטיטיקות בכלל לא עוזרות, ואין שום עניין של מחקר כאן.

עמיר

נכתב ע"י ARYEGUR:
עבירה על החוק.

אריה

נכתב ע"י AMIR:
ושוב אתה סוחב את הדיון למקום לא רלוואנטי.... :(

I REST MY CASE....

אריה

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,950
נקודות
113
I REST MY CASE....

אריה
אתה מניח את המזוודה שלך לא במקום ולא בזמן, חבר.

היעדר הרלוואנטיות אינו העובדה שהתופעה קיימת, אלא עובדת היותה מחוץ לחוק.
את מי זה מעניין אם זה כן/לא חוקי ומה הקשר של נושא החוקיות לדיון?

גם לרמות/להטעות בפירסום זה לא חוקי, והרבה חברות עושות את זה.
הצבעה על התופעה היא כן רלוואנטית לדיון (בהקשר של אמינות החברות ודרכי פעולתן), אבל על חוקיותה -- לא.

עוד טעות בהבנה בסיסית של הנקרא... :(

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,950
נקודות
113
יש כאלה אוהבים דורג׳ וטויוטה ויש מעט שאוהבים את אלפא , אלו שאוהבים את אלפא הם שהגיעו לבגרות מבחינתי .
נראה לי שזה מאוד, אבל מאוד, לא בוגר לשפוט בגרות של אנשים רק על פי המותגים שהם רכשו, וזאת בטח בלי לדעת מה היו שיקוליהם.

למשל, אם מישהו משתמש באוטו רק כדי לנסוע לעבודה וחזרה ולהסיע את הילדים לחוגים, כל זה בפקקים, ולהילחם על כל סנטימטר חנייה בעיר, וקנה אלפא רק כי חבר "מבין" אמר לו שזה אוטו "נחשב", והתעלם מאחרים שאמרו לו ש"אלפא זה אוטו נפלא כשהוא לא במוסך, אבל רוב הזמן הוא שם", אז אין הרבה ספק שהוא לא כל כך "הגיע לבגרות", ואולי דווקא טויוטה יאריס יכולה להיות בחירה בוגרת/עדיפה בהרבה (אפילו אם יש בחירות טובות יותר בשוק עבור אותם צרכים).

ואנשים בוגרים, שלא עוסקים רק בלהיות מיוחדים ולהשוויץ בדברים אקזוטיים (שאלה נראים לי דווקא כסימפטומים של ילדותיות), מכניסים גם שיקולים כמו בטיחות אקטיבית ופאסיבית, אמינות, נוחות, קלות מציאת חניה, מחיר, אבדן ערך, קלות מכירה, צריכת דלק ועוד ועוד, כשחלק מאלה (או כולם) חשובים להם אפילו יותר מכמה המכונית נראית מהממת ו/או מה נתון האפס למאה ו/או כמה כ"ס/מומנט באיזה סל"ד.

עמיר

נערך לאחרונה ב:

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
אני לא יכול שלא להיות עוקצני:
יש אנשים שאוהבים לבקר במוסכים
ויש מי שלא קונים אלפא.

זו כמובן דעתי.

אריה

NStudio-Hiend

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
אריה , עמיר

הדוגמה שלי זה לא להשוויץ או לעקוץ , אני בכלל לא בכיוון הזה . הכוונה שלי שעם כל החסרונות ויתרונות יש כאלה שקונים עדיין מוצרים כאלו שדומים לאלפא .

לי אין אלפא , ולא תהיה כי אני לא סובל כלי רכב בכלל :) .

יום טוב מישל .

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,791
נקודות
113
נראה לי שזה מאוד, אבל מאוד, לא בוגר לשפוט בגרות של אנשים רק על פי המותגים שהם רכשו, וזאת בטח בלי לדעת מה היו שיקוליהם.

למשל, אם מישהו משתמש באוטו רק כדי לנסוע לעבודה וחזרה ולהסיע את הילדים לחוגים, כל זה בפקקים, ולהילחם על כל סנטימטר חנייה בעיר, וקנה אלפא רק כי חבר "מבין" אמר לו שזה אוטו "נחשב", והתעלם מאחרים שאמרו לו ש"אלפא זה אוטו נפלא כשהוא לא במוסך, אבל רוב הזמן הוא שם", אז אין הרבה ספק שהוא לא כל כך "הגיע לבגרות", ואולי דווקא טויוטה יאריס יכולה להיות בחירה בוגרת/עדיפה בהרבה (אפילו אם יש בחירות טובות יותר בשוק עבור אותם צרכים).

ואנשים בוגרים, שלא עוסקים רק בלהיות מיוחדים ולהשוויץ בדברים אקזוטיים (שאלה נראים לי דווקא כסימפטומים של ילדותיות), מכניסים גם שיקולים כמו בטיחות אקטיבית ופאסיבית, אמינות, נוחות, קלות מציאת חניה, מחיר, אבדן ערך, קלות מכירה, צריכת דלק ועוד ועוד, כשחלק מאלה (או כולם) חשובים להם אפילו יותר מכמה המכונית נראית מהממת ו/או מה נתון האפס למאה ו/או כמה כ"ס/מומנט באיזה סל"ד.

עמיר
יש אומרים ! שלא משנה שיש המון רמזורים אדומים ,השאלה איך אתה יוצא בירוק ואיך מגיע לאדום הבא,אבל תרשה לי לומר לך שלא תמיד אנחנו רוצים להיות פרקטים עם מכוניות ידידותיות כמו מקרר וסטינגהוס ,לא רוצים לאכול חסה עם זרעי פשתן ,לא רוצים לשקול 70 קילו ב185 סמ ,לא שולחים את הילדים לחיל האויר בקיריה ,מזמינים עשרים חברים עם בירות לראות ברצלונה ב10 בלילה למרות זעמה של האישה ,יש אנשים אחרים בעולם ,שחיים קצת יותר אינטנסיבי מדג סלע בשונית של יפו !

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
להזכירך מתן שתי החברות שאני מייבא עובדות מייצרות יותר מ 20 שנה בשוק , ואת האמת לא מעניין אותם לשלם כסף לאיזה מגזין בשביל לרשום על הביצועים הנפלאים שלהם . כל חברה והמדיניות שלה . המוצרים שלי לא מלוטשים ולא בציפוי כרום מבריק ולא נחשבים לפריט אומנות , הן תוצאה של הנדסה נכונה נטו .
אני לא מתיימר להתווכח עוד פעם על שיווק , אמינות וכו . צריך לבדוק ברגע אמת מה התגובה .כל עוד הכל עובד כולם שמחים
מישל .

שתי החברות שאתה מייצג הן חברות מצוינות בהחלט. הבעיה שלי היא עם המשפט שסימנתי באדום.
ומדוע יש לי בעיה עם המשפט הזה? משום שמצטיירת כאן מגמה שכל מי שנמצא בביקורות ויוצא טוב חשוד כאהוד אולמרט (ברוח התקופה כן?). גם אני טענתי כך בעבר. הגעתי למסקנה שמדובר בטענה אדיוטית. הרי ברור שוילסון הם רמקולים מעולים. האם הם צריכים לשלם בשביל שמישהו יגיד את זה? ומה עם אודיו ריסרצ׳, דרטזיל, איזופון?

גם קונצנזוס אודיו ביקרו אצל כמה וכמה כתבים. כמה הם שילמו לדעתך?
יש כתבה על המונובלוקים שאתה מייבא כאן בישראל שנעשתה על ידי. גם על הרמקולים אגב. כמה עלתה לך הכתבה וכמה תוספת שילמת על המחמאות שנתתי על הביצועים הנפלאים של המגברים למשל.

הבעיה שלי עם משפטים מהסוג הזה היא שאתה אוטומטית שם את המגזינים כמקבלי שוחד עבור ביקורות. אתה מוסיף וטוען שבשביל מחמאות מוכרחים לשלם. אנחנו למשל המגזין הכי חזק באודיו היי אנד בישראל. כותבים על המוצרים הכי נחשבים ונחשקים שיש. המשפט שלך שם אוטומטית גם אותנו במסגרת הזו.

אני לא כועס חלילה. אבל המשפטים הללו מקפיצים אותי. ואם אתה רוצה לדעת למה מוצרים מסויימים לא מגיעים לכותרות או לביקורות במגזינים גדולים ומדופלמים אז יש לכך שתי סיבות.

1- המוצרים לא מעניינים את הציבור.
2- היצרן חושש מלשתף פעולה שמה לא יקבל ביקורות לא טובות.

במקרה של היצרניות שאתה מייבא, לשיטתך, הביקורות בארץ ובעולם (הטובות כמובן) היו בתשלום. זה כבר הופך את הטענה שלך לגול עצמי. איך נגיד בעדינות. אבל ממש ממש בעדינות - טענה מטופשת לחלוטין.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור