matanoosh
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,631
- נקודות
- 113
מתן לפעמים אתה ושניצל מפליאים אותי אין אתם מדברים , כאילו יש לכם פיצול אישיות . תסלחו לי על כך .
אז למה קנית משולב שעשו אותו במוסך בכלל ולקח בסיבוב מגברים יותר יקרים ממנו .
אלדר למה הסטה איזוטרי עשה בית ספר להגברה הנחשבת אצלך , הרי ייצרו אותו ליד איזה כפר מוזנח באירופה .
נו בחייאת גם חברות איזוטריות עובדות כבר 20 שנה עם מוניטין ומוצרים נפלאים שהחברות הגדולות מתיימרות להגיע .
יש כאלה אוהבים דורג׳ וטויוטה ויש מעט שאוהבים את אלפא , אלו שאוהבים את אלפא הם שהגיעו לבגרות מבחינתי .
תבדוק בפורומים בחול מה אנשים שהגיעו לבגרות רוכשים , רובם מוצרים שאף אחד לא שמע עליהם בארץ .
אולי הגיע הזמן לצאת מהארון כמו שאומרים .
יום טוב .
אתה מרים להנחתות, אני רואה. קח בחשבון, לך יש יותר מה להפסיד פה מאשר לי.
קניתי את המשולב שעשו במוסך כי הוא נשמע יותר טוב ממשולבים אחרים ששמעתי, שנדמה לי שאת חלקם הגדול גם עשו במוסך. המשולב של קאראן הוא מגבר נפלא. גם הגדולים שלהם הם נפלאים. אבל עובדה שבסופו של דבר קניתי פאס לבס, וככל שעובר הזמן שלי איתו אני מבין למה זה דגם ספציפי מוערך וידוע.
כנ"ל לגבי ה- WEISS. הרי יכולתי לקנות מישהו איזוטרי מהתחת. אבל העדפתי ללכת על מותגים שיש להם הרבה חשיפה וותק.
מה שאני מנסה להגיד הוא שבשורה תחתונה, הכמיהה לאיזוטריה בסטראו היא חסרת משמעות, כי ברוב המקרים חברות קטנות של שני אנשים לא מציעות שום דבר שחברות גדולות יותר לא יכולות להציע. ועל אותו משקל, החברות הגדולות יותר האלה לא בהכרח יכולות להציע יותר ממה שהחברות הגדולות גדולות יכולות להציע.
ציוד סטראו זה לא פריט אמנות. זה הנדסה וייצור. וגם אם יש הרבה מקום לכישרון, יצירתיות וכיו"ב בתיכנון, זה לא כל הסיפור. עדין צריך לייצר, עדין צריך לתת תמיכה. ובזה לחברות גדולות יש יתרון על קטנות.