ההתקף ממשמש ובא..תחזיקו אותי...

KOOKE

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
נכון להיום מרוצה מסט אפ האודיו שלי ות/אמת לא ממש חסר לי משהו קריטי בהיבט הסאונד..

אבל בצורה בלתי נשלטת, אני חש שהתקף שדרגיטיס ממשמש ובא..

הסט אפ כיום נגן audiolab 8000 cde , רמקולים dali ikon 6 ומגבר משולב plinius 8200 .

משום מה החלטתי שהחוליה החלשה הוא דווקא הנגן ובא לי להחליף אותו..התקציב (כולל טרייד אין אם אפשר) עד 10K ש"ח.

אם לא ארגיש שיפור עם אפקט wow הנגן לא יוחלף..

אני יודע שאפקט wow ושינוי/ שיפור גדול יותר יהיה לי קל להשיג אם הרמקולים יוחלפו - לא רוצה להחליף אותם אוהב אותם..

הצעות לנגנים שיתאימו לשאר הסט אפ ושיתנו אפקט wow יתקבלו בברכה - בתחום הנגנים לא רוצה להתעסק עם יד שנייה, הסיכוי לנפילה כואבת מבחינת עלות גבוה יותר לטעמי בנגנים יד שנייה.

שלמה

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
אני יכול המליץ בחום על המקור של MICROMEGA - זה שנמר רק כתב עליו השבוע, או אחד הדגמים הפחות יקרים. את מה שהנגנים האלו נותנים, אתה יכול לקרוא בכתבה של נמר שבעל נגן של MICROMEGA, אומנם דגם אחד לפני מה שנמר כתב עליו, אני יכול רק לחזק את מה שמתואר בכתבה.

כמו כן יש לשינדק נגנים זולים שנותנים צליל מיוחד וחם.

אני לא בטוח מה אתה מחפש.

שלמה, אתה מזמן לבקר לשמוע את הנגן שלי כמוכן גם עם שאר המערכת (זה שאני חושב לשפר אותה לא הופך אותה ללא מוצלחת)

KOOKE

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
כרמי

ת'אמת, גם אני לא בטוח במה אני מחפש..אולי סתם לבזבז כסף...

בעיקרון מחפש שיפור למה שיש היום, "יותר" מהכל ובעיקר במה רחבה יותר..

שלמה

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
תמצא בלוחות מרידיאן GO8.
ד"א, לא אהבתי את הכותרת שלך.

efib

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
תרפה ... תרפה שלמה ... זה יעשה לך רק טוב.

ROTEL

BLUENOTE KOALA

תתחדש ותהנה !
תמונות

אגב, אם יש משהו שאני לא אוהב לקנות ביד שניה זה נגן.
כל השאר ... מומלץ.
אבל זה רק אני כמובן.

אההה... עוד אגב ...
היות ואני מכיר את סטיתך לרוק כבד ובמיוחד בני זמננו ...
קבל הפניה למבצע
שכולל גם את WHITE SNAKE
SCORPIONS
ו...
DEEP PURPLE

שוב ...
תתחדש ותהנה !
תמונות.

Sonus

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
0
לא תקבל WOW בהחלפת נגן.
יש מרידיאן ביד שניה והוא נגן מעולה אבל אתה לא מעוניין ביד שניה אז בהחלט אתה מבזבז כסף. שמור אותו להחלפת רכיב אחר.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,251
נקודות
113
אני מסכים עם יניב.

שלמה.
מה אתה רוצה להשיג בשידרוג? תגדיר WOW.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
ב- 10,000 ש"ח היתי משדרג את הרמקולים, השיפור יהיה שמיע יותר.

diz1

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
0
נכון להיום מרוצה מסט אפ האודיו:rolleyes: שלי ות/אמת לא ממש חסר לי משהו קריטי בהיבט הסאונד..

אני חש שהתקף שדרגיטיס ממשמש ובא..

משום מה החלטתי שהחוליה החלשה הוא דווקא הנגן ובא לי להחליף אותו..התקציב (כולל טרייד אין אם אפשר) עד 10K ש"ח.

אם לא ארגיש שיפור.........

שלמה

ממילותיך שלך קיבלת את התשובה.
אתה מרוצה מסט אפ? ממש לא חסר לך משהו קריטי?(ומה עם משהו לא קריטי)
חוליה חלשה?אמרת שאתה מרוצה?
הדיסונאנס הקוגניטיבי במלא הדרו.

שלמה, מה לעשות שאתה חושב שיש לך מערכת נהדרת. אבל יש פער בין מה שאדם מאמין או רוצה להאמין ובמציאות. אם לא היה פער כזה , את השידרוגיטיס היית עושה למשהו אחר "בבית" .
אני לא מתפלא שאתה חש שידרוגיטיס.
ניתן לקבל סאונד הרבה הרבה יותר טוב מאשר הדלי שלך ולא משנה איזה טעם מוזיקלי יש לךאו איזה אלקטרוניקה פלאית חיברת אליהם.
תתנער מקבעונות ומהחלטות מקדמיות של מה אתה חושב שהחוליה החלשה ומה אתה חושב שצריך לשדרג כדי לקבל ואוו.זו הדרך הבדוקה להכנס למערבולת שידרוגיטיס ולבוא הנה עוד חצי שנה עם 10,000 נוספים פנויים בכיס ולשאול שוב את אותה שאלה.
ובתכלס- כתבו לך את זה ממקודם. 10,000 נוספים הייתי שם ברמקול.

KOOKE

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
כדי ממש לקפוץ מדרגה ברמקולים אני זקוק לתקציב הרבה יותר גדול לפחות 40K ש"ח ואפילו יותר...

בינתיים אתם עושים מלאכה לגמרי לא רעה בלהחזיק אותי....

שלמה

KOOKE

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
אם לא היה ברור...לטעמי מה שהכי חסר לי במערכת זו במה גדולה יותר שתגלוש מעבר לגבולות הרמקולים וכן אני בהחלט מסכים שכדי לשפר זאת עדיף להחליף רמקולים..אבל כמו שכתבתי ב- 10K ש"ח לדעתי לא אשיג שינוי משמעותי מהרמקולים שיש לי.

גידי

ברור לי שמה שיש לי זה לא הכי הכי אבל באותה מידה ברור לי שקפיצת המדרגה הבאה היא לא בתקציבים הפנויים שיש לי...לכן נכנס עניין התחזיקו אותי בכותרת..

שלמה

diz1

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
0
לא נכון

פשוט לא נכון.
אני ממליץ לך בכלל לא לשדרג עתה ,לחסוך את הסכף ולבחון את ההיגדים שאתה מאמין בהם באופן אמיתי יותר ומשוחרר מהגנות ומהדחקות.
לבוא ולהגיד שרק תוספת של 40,000 ש"ח יתנו רמקול יותר טוב על דאלי אבל תוספת של 10,000 בסידי יתן תוספת איכות-זה ממש לא נכון לטעמי.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
אני חושב שמי שאשם ברצון שלך לשרדגת זה אנחנו שמדברים על הנושא וכל מי שמשדג מעלה כאן רשמים.
אם אתה לא מרוצה 100 אחוז מהערכת שלך זה טבעי - אתה בן אדם כמו כולנו.

בניגוד לאחרים אני חושב שבדיקה של הנושא החלפת המקור יכולה לעזור לך להבין מה זה יכול להוסיף או לא למערכת שלך.
כך שלדעתי בדיקה מומלצת ולא רק כדי לגרום לעצמך להיות שלם עם ההחלטה שתקבל.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,251
נקודות
113
שלמה.

קומפקט אכן ישפר אך במעט {ממש מעט}. לעומת זאת עם תוספת של 10K אתה בהחלט יכול לעלות באיכות המערכת על ידי החלפת רמקול או לפחות מגבר.

אם תרצה הצעות נשמח לתת. אם אתה נעון על החלפת מקור אתן לך הצעות גם לשם.

KOOKE

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
פשוט לא נכון.
לבחון את ההיגדים שאתה מאמין בהם באופן אמיתי יותר ומשוחרר מהגנות ומהדחקות.

גידי

אשמח אם תבהיר את כוונתך באמירה הזו. מפני שאם יש לי "הגנות והחקות" שבגללן אני טועה בהערכתי אני כנראה לא מודע להן, "הדחקות" לא כן??

אנא פרט יותר את דעתך - אני בסה"כ טירון בתחום ואשמח ללמוד.

שלמה

diz1

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
0
דעתי

קודם כל אני לא מומחה
אני סתם משתמש ששומע מוזיקה ואיכות הסאונד נהפכה חשובה עבורי לפני כ 15-18שנים.
מאז אני מחפש את הפיתרון הטוב עבורי (מה שטוב עבור רוב אחרים,אודיופילים או לא, לא ממש מעניין אותי).
היות ואתה חש כטירון – אני יכול לומר לך שהדבר הכי "מסוכן" ל"אודיופיל טירון" זה כסף בכיס ונכונות לקנות.
אל תתביית בשלב זה על מה להוציא את הכסף ומה " החוליה החלשה" במערכת שלך. אם זה הכיוון אתה הולך לאכול אותה ובענק.
אני ממליץ לך להשקיע את הכסף (בדולר- הוא יעלה, או נכס ברשות הפלסטינאית ולבטח אותו ) ובינתיים ליהנות ולהקשיב למערכת שלך מבלי לחפש מה לא טוב(תאמין לי שיש המון והרבה הרבה יותר טובות). תנסה להקשיב למערכות אחרות ולהגדיר לעצמך במה הם חזקות\חלשות(מבלי להיכנס ללופ "ששלי יותר טוב"), ללכת לתערוכות ולשמוע מערכות יקרות בתצורת סאונד בנונית (כל אודיופיל ידע להרכיב באותה עלות משהו טוב יותר) ולפעמים טובה.
ולתת לזמן לעשות את שלו. בינתיים ההשקעה תעלה(או תקבל את דמי הביטוח) , תאגור יותר כסף, תהיה יותר מבוסס בטעמך ופחות טרף לבעלי אינטרסים. אז תדע טוב יותר מה לרכוש או שתחלוף לך המחלה ותסתפק במערכת משקם אלקטריק כמו שרוב האנשים הנורמאלים עושים.

איל פור

עוסק בתחום
מעורבות
2
נקודות
38
DIZ צודק

אבל הוא לא הולך מספיק רחוק.

לדעתי אתה גם צריך לעשות את הפעולות הבאות:

1) למכור את המכונית ולעבור לנסיעה באוטובוס או הליכה ברגל - החיסכון כאן אדיר שכן הביטוח השנתי וירידת ערך הרכב הם הוצאה גדולה.
2) להפסיק לאכול במסעדות - הרי ההנאה כאן עוברת תוך שעה והאוכל הולך לביוב.
3) להצטמצם למוצרי יסוד שיספקו לך תזונה מאוזנת - שום עוגיה מיותרת, שום דבר מעל המינימום - חבל על הבזבוז הנוראי של אוכל טוב.
4) להשכיר את הבית שלך ולעבור לגור בדירת חדר וחצי בשיכון הכי זול בבת ים או דימונה. החיסכון גם כאן מאוד משמעותי.
5) וכמובן, פעולות נוספות בכוון זה.

אם תהיה עקיב, כשתגיע לגיל 80 יהיה לך מספיק כסף לקנות מערכת טובה, מכונית טובה ולההנות מהחיים.
הבעיה שבתנאי חיים כאלה, אולי לא תרצה להגיע לגיל כזה.

extrabeat

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
נסחפת

כדי ממש לקפוץ מדרגה ברמקולים אני זקוק לתקציב הרבה יותר גדול לפחות 40K ש"ח ואפילו יותר...

בינתיים אתם עושים מלאכה לגמרי לא רעה בלהחזיק אותי....

שלמה

הגזמת פראית. עד כדי כך אתה מאוהב באייקון 6? דיז צודק כמובן. אני עסוק זה תקופה בהאזנה לרמקולים בדרך לשדרוג. הדאלי רמקולים טובים לרמות המחיר שלהם, אבל סובלים מלא מעט חסרונות..ושמעתי אותם עם הגברות טובות. ברמות מחיר גבוהות יותר של 10-15K תמצא מספיק רמקולים שטובים מהם בהרבה. קח את ה-10 שרוצה להשקיע, תוסיף את מה שתקבל ממכירה ביד שניה..ועזוב את הנגן בשקט..בינתיים...או..כמו שמציע דיז...קח את הזמן...

rahoz

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
diz צודק-

אבל הוא לא הולך מספיק רחוק.
.
.
.

צר לי מר פור היקר אבל כסוחר אודיו ממש הגזמת בתגובתך זו (הגזמה בכיוון האי אתיות, כמובן) ודי לחכימא ב....

האמת, זה מזכיר את מצחצי הנעליים הנפוצים ברחובות מדינות הלבנט שרודפים אחר התיירים עם ערכת הציחצוח השחורה וממש לא משנה להם שאותם תיירים נועלים נעלי נייקי צחורות :p

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור