exupgh12
חבר משקיען
- מעורבות
- 3,126
- נקודות
- 113
בהרבה מקומות נתקלתי שמגיקו בודקים את הרמקולים שלהם בשילוב עם מגברי hegel.
קראתי במספר מקומות ברשת שוולף איזכר את הגל כמגבר לסידרת ה A
נערך לאחרונה ב:
בהרבה מקומות נתקלתי שמגיקו בודקים את הרמקולים שלהם בשילוב עם מגברי hegel.
תודה תומר, לצערי אין לי זמן לטוס למינכן, מאותה הסיבה שלא טסתי לבאזל וורלד השבוע.שלום,
הייתי מתחיל עם מגברים משולבים הנמצאים בארץ, שאפשר לשמוע בבית באווירה נעימה עם מוזיקה מוכרת (היבואן משאיר את המגבר!), לפחות מאה וואט אר. אם אס לכל ערוץ, לא לפי סדר מסוים:
קונסטליישן INTEGRATED 1.0 (אודיו זיפ), לקסמן L-509X (אודיופריק), פאס לאבס INT-250 (יגאל לסרי), משולב של סימאודיו MOON 700I v2 (אמיר ארמה), אם. בי. אל קורונה mbl C51 (רן שביט), אקופייז E-650 (רן שביט), ולעופר שחורי ושואל לגבי מגברים של גריפון ולגבי בולדר.
ד"א, במקומך הייתי טס למינכן.
מחפש קדמגבר ומגבר הספק משומשים במחיר הזה.
אצל אבנר, שיש לו אותו רמקול כמו שלך, והתוצאה אצלו מעלפת, יש מגבר הספק של avm וקמדבר של קונסטליישן. תוצאה מרטיטה!
עזוב את חלוקת ה״עוגה״ זה טמטום ששתלו במוחם של אודיופילים באתר הכחול.
כמו שרשמתי - אני מהמראני אתחיל במה לא חסר בהגברה הנוכחית, כוח, חמימות במינון נכון ובמה גדולה.
מה כן חסר, מהירות בצליל הנמוך, ניקיון הצליל וקצת יותר סינרגיה.
חחח...עזוב את חלוקת ה״עוגה״ זה טמטום ששתלו במוחם של אודיופילים באתר הכחול.
כמו שרשמתי - אני מהמר
קראתי על המגבר שלך איפיינת כמו בביקורות מלבד ניקיון הצליל, אף אחד לא "התלונן" על זה
יתכן שהרמקול החדש שכמובן שקוף יותר"עורר בעיה" שאף בוחן לא הרגיש
מצד שני אתה מרוצה מחמימות במידה הנכונה, ואיזה מגבר אחר יתן לך את זה?
מה נשאר? כבלים
ברצינות יהודה?הבנאדם החליף את כל הכבלים במערכת ולקח cardas ומרוצה מהם. למה שיחליף עוד פעם את הכבלים?
ברצינות יהודה?
הוא גם היה מאושר מהמגבר והרמקול הקודם, הוא זז קדימה.
מגבר בקלאסים שרשמו כאן בטוח יתן תוצאה נקייה יותר
אבל החבר רוצה לשמר רוב מאפייני הסאונד שיש כרגע
גיא, ד״א, יש עוד פרמטר חשוב (לי זה היה די הכרחי, שפסל לא מעט מכשירים) זה עניין של ביי פס ק״ב, יש לך אם אני לא טועה.
לא להרבה אנטגריטדים יש את זה, למשל לצערי פסלתי את פס לאבס. לאומת זאת לפס בחלקים יש פתרון...
שקוף/ניקיון/ברייקאינים/ נטראלי... לפי דעתי האישית מבלי לפגוע באיש, במקרה שלך, אני הייתי מחזיר את הרמקול,אומר תודה רבה יפה, הבנתי, ו קונה Opera Grand Callas חדשים, מסמן וי ועובר הלאה, אתה יכול לחיות איתם בשקט גם עוד עשור על הציוד הקיים(יישמעו פי כמה מה מג'יקו אצלך), במקום ללכת לכיוון של "הסיפור שלא נגמר", בשביל להוציא תוצאה נאותה מהמג'יקו (מה ש ה אופרה ייתנו לך ו בקלות), תצטרך להוציא המון המון כסף.
בכל אופן שיהיה בהצלחה ותשתדל להנות ב "מסע" .
הבנאדם החליף את כל הכבלים במערכת ולקח cardas ומרוצה מהם. למה שיחליף עוד פעם את הכבלים?
תגמור את הסיפור....לא קשור להגדרות אודיופיליות, קשור לגבולות הגזרה שאני מנסה להציב לעצמי, הכי קל היה להוציא סכום כפול או משולש ממה שאני מנסה להקציב לתחביב ולגמור סיפור, במקרה שלי יש עוד כמה תחביבים שצריך לפרנס
כאשר מחליפים רמקול והגברה יש סבירות גבוהה שכבילה שנבחרה על סטאפ שונה תתאים פחות, אלא אם מדובר על כבילה סופר סופר איכותית.
אם הכבלים היו באמת שקופים וללא השפעה על הסאונד אז כולם היו נשמעים אותו דבר וממילא היה מגוון מצומצם של כבלים.
ארז