אוהד11
צוות האתר
- מעורבות
- 250
- נקודות
- 63
יקירי (לא באמת), נראה לי שהיחיד שחי בסרט הוא אתה.
מגיע אדם שרכש רמקולים שהוא מאוד מרוצה מהם, כאלה שעולים בכל פרמטר על הרמקולים הקודמים ומבקש עצה להגברה שתמקסם את הרכישה, מה לעשות המגבר שברשותי, טוב ככול שיהיה אינו מגרד את המעטפת שהרמקולים מאפשרים.
במקום להשיב לעניין או לחלופין להתעלם מהשרשור התגובות שלך מרוכזות בניסיון לספר על ה"טעות", שכנראה נובעת מחוויה שלך.
תודה, סידרה Q אינה הסדרה שברשותי, סדרת ה mk2 מתנהגת שונה ובכל מקרה אין למגבר בעיה לדחוף את הרמקולים, מדובר בנתוני הענות והתנגדות דומים לרמקול הקודם
מה אתה אומר !אתה בטוח שניסית פעם ?תהפוך דו ערוצי למונו בברידג, לחיבור שכזה יש לא מעט בעיות והגבלות, מנסיון שלי עדיף ש לא, זה אף פעם לא נשמע טוב יותר, פשוט לא, אם זה לא מונו מראש אז זה לא.
תודה, סידרה Q אינה הסדרה שברשותי, סדרת ה mk2 מתנהגת שונה ובכל מקרה אין למגבר בעיה לדחוף את הרמקולים, מדובר בנתוני הענות והתנגדות דומים לרמקול הקודם
תגיד חשבת פשוט להוסיף פרה למגבר שיתאים למה שאתה מחפש ?
Bypass input:
This input allows the Unico 150 to be used as a power amplifier.
The audio signal from this connector goes directly to the
mainboard, bypassing the input selector and volume control (i.e.
the ‘pre-amp’ stage).
בקטנה, החברה אוהבים לעשות מזה מדע טילים, אני מעדיף להביא, לבחון ולהחליט כן או לא - keep it simple.שו גיא.
איזה אבוג'עראס הא.
(כמות מידע).
בהצלחה אחי.
שבוע טוב.
מחזק - מגבר משולב מדהים !!! ניתן לשדרגו בהמשך ע"י הוספת POWER והפיכתם ע"י חיבור מיוחד ל-BRIDGED MONOBLOCKS . ניתן לקרוא ביקורת מאוד מקיפה ומפורטת ב-HIFI ADVICE בה הושווה למגברים מהטופ העולמי כמו SOLUTION מסדרת ה-700 והועדף על פניהם. לא אמור לחרוג משמעותית מהתקציב.Analog domain Isis M75D - יש אותו גם למיסטר Monoandstereo במערכת רפרנס שלו
כל מי ששמע את המגבר הזה התעלף. דבר עם יגאל סבו
מחזק - מגבר משולב מדהים !!! ניתן לשדרגו בהמשך ע"י הוספת POWER והפיכתם ע"י חיבור מיוחד ל-BRIDGED MONOBLOCKS . ניתן לקרוא ביקורת מאוד מקיפה ומפורטת ב-HIFI ADVICE בה הושווה למגברים מהטופ העולמי כמו SOLUTION מסדרת ה-700 והועדף על פניהם. לא אמור לחרוג משמעותית מהתקציב.