. וד"א איציק ומיכאל, לא נראה לי שאתם מדברים על אותו מגבר..מיכאל מן הסתם בדק את ה RS 100. ה Signature של ויטוס לא ישמע חריף בשום מצב, גם אחרי כמה דקות מההדלקה
המלצות מעולות קיבלת....תודה על התגובות והעצות הרבות חברים, משעמם לא יהיה.
שום דבר אישי חס ושלום, אתה העלית השוואה עם רכבים, ניסיון יפה לשכנוע עצמי שעם החלפת הרמקול תצטרך כן להחליף את כל השרשרת, וזה ממש לא צריך להיות כך.
על הצד ההפוך, מה אם אני קונה רכב חדש אני צריך להחליף גם את החניה שבה הוא עומד, את השער החשמלי וגם את המגירה שאני מניח בה את המפתחות כל יום כשאני חוזר מהעבודה, הריי זה הזוי שהחלפת רכיב מסויים תדרוש החלפה של כל מה שמשורשר אליו , אם זה כדיי להיות ב לבל זהה במחירים של הביוקר אז וולקאם אתה תצטרך להחליף הכל.
אתה יודע מה, אתה צודק, לא משנה, תעשה מהשאתה רוצה, עשה ותצליח.
גיא ,תתחדש ותיהנה.
שמעת את הלקסמן 509 עם הרמקול שלך או הפרה+פאוור שלהם אצל ערן?
מה עם מקינטוש ?
המלצות מעולות קיבלת....
רק ״שכחו״ להודיע לך שמשולב של dagostino עולה X3 מהתקציב שכתבת
אז המלצות לחוד ומציאות לחוד
לא צריכים לעדכן, אני מודע למחיר האוגוסטינו - אכן מחוץ למסגרת התקציב אותו אני מוכן להוציא על התחביב.
המלצות מעולות קיבלת....
רק ״שכחו״ להודיע לך שמשולב של dagostino עולה X3 מהתקציב שכתבת
אז המלצות לחוד ומציאות לחוד
אפשר להשיג מגבר של d' agostino מסדרת מומנטום (+ פרה פסיבי מעולה) בסביבות 13-14 אלף יורו מיד שניה.
אולי עוד קצת בשביל המע"מ..
המגברים האלו מתוכננים לעבוד יותר הרבה יותר שנים ממה שלרובנו נשאר לחיות, כך שגם אם עבד כמה שנים זה חסר משמעות.
לפי הבדיקות שלו, רגישות הכניסה שלו היא 140mv ועכבת כניסה של 1 מגה אוהם הופכת אותו לפרטנר מושלם לפרה-פסיבי שכדי להיות שידוך מצויין, זקוק לעכבת כניסה של מעל 250k ohm בערך ורגישות של פחות מ 500 mv.
אפשר לוודא את הנתונים של המגבר, אבל זה מה שאני קראתי.
הכל אפשרי....
יש בארץ את הציוד הזה במחיר הזה?
אז לקנות מחו"ל בלי לשמוע לפי רשימת מכולת כי זה טוב או בטח יתאים לציוד אחר לפי נתונים זה מתכון למפח נפש.
אחרי זה רואים את התוצאה בלוחות
סתם לזרוק שמות מפוצצים של ציוד טוב ויקר?
עדיף כבר ההמלצה ה"צנועה" של הלקסמן 590 של בעל ניסיון עם הרמקולים...
יש תקציב (לא שאני מסכים לגמרי) אבל זה מה יש
רמקולים יקרים קשה להביא הביתה לשמוע לפני הקנייה, אבל הגברה זה סיפור אחר
אפשר להשיג מגבר של d' agostino מסדרת מומנטום (+ פרה פסיבי מעולה) בסביבות 13-14 אלף יורו מיד שניה.
אולי עוד קצת בשביל המע"מ..
המגברים האלו מתוכננים לעבוד יותר הרבה יותר שנים ממה שלרובנו נשאר לחיות, כך שגם אם עבד כמה שנים זה חסר משמעות.
לפי הבדיקות שלו, רגישות הכניסה שלו היא 140mv ועכבת כניסה של 1 מגה אוהם הופכת אותו לפרטנר מושלם לפרה-פסיבי שכדי להיות שידוך מצויין, זקוק לעכבת כניסה של מעל 250k ohm בערך ורגישות של פחות מ 500 mv.
אפשר לוודא את הנתונים של המגבר, אבל זה מה שאני קראתי.
זאת התשובה לכל מי שזורק באוויר שמות מפוצצים מבלי לשמוע אותם בשילוב הרמקולים המדוברים.אותם המג'יקו אצלי מחוברים ללקסמן 590, ניסיתי את הvitus ri100 ואת ה509 החדש אבל משום מה ה590 עדיין שילוב נעים יותר. ברור שמבחינת נתונים יבשים היו אמורים השניים האחרים להוביל אבל כך יצא. בינתיים...
שילוב "נעים" יש לגיא גם עכשיו.זאת התשובה לכל מי שזורק באוויר שמות מפוצצים מבלי לשמוע אותם בשילוב הרמקולים המדוברים.