אז חזרנו ל"הכל עניין של טעם"...?ו
בנושא הרמקולים הנושא זהה. כיום הלהיט זה כרמי. נכון טכנולוגיה אחרת והדבר העדכני ביותר מבחינת דרייברים. האם רמקול קרטון נופל רחוק מאוד מרמקול עדכני קרבון או אלימיניום או כרמי או אחר? לדעתי לא! הרי אם זה היה כך חברות כמו טנוי או ג'י בי אל ויצרנים אחרים היו נופלות לקרשים. מה שאני אומר לבסוף, לכל אחד יש לו טעם משלו ואין זה אומר ששלו יותר טוב, יותר נכון, יותר מדויק מהאחר.
יום מבורך לכולם.
ואללה ואללה
היצרנים אומרים .. אז יאללה בוא נקבל אותם כתורה מסיני.
בייחוד כשכולם אומרים את זה .. אבל בתוצאה כל אחד מגיע למקום אחר.
אז מי צודק ...
מגי׳קו או גואדר ?
וואללה בלי קשר לאף אחד כאן, למה יש תמיד מלחמות ששלי יותר טוב, או אני יודע יותר טוב! גם, המשיכות לכיוון מסוים מלווה בשיכנועים. אתן דוגמאות:
למשל בנושא הפטיפונים, כל מי שיש לו פטיפון טוען שזה המקור הטוב ביותר! אכן כך? אני לא סגור בזה. כן יש סאונד מיוחד ושונה ממחשב או מ-cd player , אבל האם זה הכי מדויק אמיתי ונכון? לדעתי המקור הטוב ביותר זה טייפ סלילים של פעם (אנלוגי). דרך אגב, כיום כל ההקלטות הם דיגיטליות, אז איפה האנלוגיות? שמבצעים פרס לויניל? כיום יש טרנד בנושא הפטיפונים והיום זה הלהיט לכן זה המוצר הכי מבוקש כיום. למה? הריגוש מהדבר העדכני. לגבי הדגמת ותערוכות, לדעתי זה עניין של מסחריות בלבד. לדעתי, אפשר להגיע לתוצאות מצוינות גם עם דק משובח שלא נופלות מפטיפון או להפך אולי לפעמים לתוצאה יותר טובה! בסופו של דבר, אם אפשר להנות מ-3 אופציות של מקורות עדיף. 1) פטיפון 2) נגן 3) מחשב
בנושא הרמקולים הנושא זהה. כיום הלהיט זה כרמי. נכון טכנולוגיה אחרת והדבר העדכני ביותר מבחינת דרייברים. האם רמקול קרטון נופל רחוק מאוד מרמקול עדכני קרבון או אלימיניום או כרמי או אחר? לדעתי לא! הרי אם זה היה כך חברות כמו טנוי או ג'י בי אל ויצרנים אחרים היו נופלות לקרשים. מה שאני אומר לבסוף, לכל אחד יש לו טעם משלו ואין זה אומר ששלו יותר טוב, יותר נכון, יותר מדויק מהאחר.
יום מבורך לכולם.
מר. רוזי החמוד,
אתחיל מהסוף להתחלה.
הכתב שמבקר את המוצר שאני מייבא, כותב על פי הביקורת שלו על המוצר. מה לעשות ויכול להיות שהמוצר עשה לו את זה או שזה לטעמו והסקירה עליו מהללת. אבל אין זה אומר בגלל מה שכתב כולם ילכו שבי אחריו.
כן, אני מעלה סקירות וכתבות כמו כל יבואן שמפרסם את מוצריו כאן או באתר המקביל. האם זה פסול? לזה קוראים שיווק.
כמו כן, אם זכרוני אינה מטעה בי, אף פעם לא באת לבקר אותי או שמעת מוצר שלי, למעט במבחן קדם המגברים וכמדומני שם גם אתה הצבעת ואמרת שהקדם שלי ה-nat יותר טוב מאחרים, לא?
לכן, איך אתה יודע איך מוצרים אחרים שאני מייבא נשמעים?
אוכל להגיד לך בבטחה כאן ועכשיו, הרבה מוצרים שאני מייבא נשמעים מעולה מבחינת סאונד. הרי המוטו שלי הוא סאונד ולא שם.
מה לעשות, אני עוף מוזר שמוכן לייבא לא שמות מפוצצים אבל יכולים להביא בסוף אחלה תוצאה.
אם אתה לא חושב כך, אני מוכן לעשות השוואה אחד כנגד מוצר אחר ובאנגלית anytime anywhere, you name it.
אתה רוכש את המוצרים שלהם. הרי למה בחרת את המערכת שלך? האם לא היה חשוב לך שיהיו לה ביצועים טובים? אולי יש לה ואתה בכלל לא שם לב אליהם? אולי אין לה (מה שאני לא מאמין)?
כולם מכוונים לשקיפות, פירוט, רזולוציה, איזון, דינמיקה ויכולות נוספות - טכניות - כאלה שאפשר להסכים עליהם.
האם אני יכול להסכים איתך שמשהו שאתה נהנה ממנו ואני לא הוא מהנה? לא - הוא מהנה אותך ומענה אותי.
האם אנחנו יכולים להסכים ש-x יותר מפורט ודינמי מ-y? כמובן. בשביל זה את עניין ההנאות אני משאיר באישי ואת עניין הביצועים אני משאיר לדיונים.
לגבי מג׳יקו ואיזופון (גאודר). שניהם משתמשים ביחידות קשיחות וקלות, שניהם משתמשים בקרוסים מהליגה העליונה. תתפלא, ליחידות של מג׳יקו (בטופ) ולאקוטון יש המון מהמשותף. דברים שאני יודע ממקורות מהימנים.
ההבדלים הם בממברנה. באחד זה קרבון ובאחר קרמיקה.
וואללה,מר. רוזי החמוד,
אתחיל מהסוף להתחלה.
הכתב שמבקר את המוצר שאני מייבא, כותב על פי הביקורת שלו על המוצר. מה לעשות ויכול להיות שהמוצר עשה לו את זה או שזה לטעמו והסקירה עליו מהללת. אבל אין זה אומר בגלל מה שכתב כולם ילכו שבי אחריו.
כן, אני מעלה סקירות וכתבות כמו כל יבואן שמפרסם את מוצריו כאן או באתר המקביל. האם זה פסול? לזה קוראים שיווק.
כמו כן, אם זכרוני אינה מטעה בי, אף פעם לא באת לבקר אותי או שמעת מוצר שלי, למעט במבחן קדם המגברים וכמדומני שם גם אתה הצבעת ואמרת שהקדם שלי ה-nat יותר טוב מאחרים, לא?
לכן, איך אתה יודע איך מוצרים אחרים שאני מייבא נשמעים?
אוכל להגיד לך בבטחה כאן ועכשיו, הרבה מוצרים שאני מייבא נשמעים מעולה מבחינת סאונד. הרי המוטו שלי הוא סאונד ולא שם.
מה לעשות, אני עוף מוזר שמוכן לייבא לא שמות מפוצצים אבל יכולים להביא בסוף אחלה תוצאה.
אם אתה לא חושב כך, אני מוכן לעשות השוואה אחד כנגד מוצר אחר ובאנגלית anytime anywhere, you name it.
מר ORAC הנכבדנ.
למשל אתה אוהב מדויק מפורט ואולי האחר אוהב יותר רפוי (אולי בכדי לקבל צליל יותר שמנמן או עוטף).
הבנת (או הבנתם) עכשיו מה הכוונה שלי בטעם אישי?
.
אין על קרמיאפשר הפסקת אש עם הקרמי ?
תודה. מיצינו.
אני\ מעלה טיעון אתה בדרכך שלך לוקח את הדיון למקום אחר .
בא נחזור צעד אחד יחד - תעזור לי למקד את הדיון ולנסות להבין את גישתך.
טענה ראשונה (יהיו עוד כמה זו ההתחלה .)
הטענה שלך שהיצרנים טוענים אותו הדבר קרי הם שואפים לשקיפות ושאר ירקות , בוא ניקרא לזה בשם "קרוב למקור "
חמור (לדעתי כמובן ) מכך ... אתה מקבל את הטענה שלהם בצורה עיוורת !!!! כי הם אמרו \ כתבו .
אם כך הכיצד יצרן A מגיע לתוצאה A ויצרן B מגיע לתוצאה B ?
שאלה פשוטה -- מבקש תשובה פשוטה