וואללה בלי קשר לאף אחד כאן, למה יש תמיד מלחמות ששלי יותר טוב, או אני יודע יותר טוב! גם, המשיכות לכיוון מסוים מלווה בשיכנועים. אתן דוגמאות:
למשל בנושא הפטיפונים, כל מי שיש לו פטיפון טוען שזה המקור הטוב ביותר! אכן כך? אני לא סגור בזה. כן יש סאונד מיוחד ושונה ממחשב או מ-cd player , אבל האם זה הכי מדויק אמיתי ונכון? לדעתי המקור הטוב ביותר זה טייפ סלילים של פעם (אנלוגי). דרך אגב, כיום כל ההקלטות הם דיגיטליות, אז איפה האנלוגיות? שמבצעים פרס לויניל? כיום יש טרנד בנושא הפטיפונים והיום זה הלהיט לכן זה המוצר הכי מבוקש כיום. למה? הריגוש מהדבר העדכני. לגבי הדגמת ותערוכות, לדעתי זה עניין של מסחריות בלבד. לדעתי, אפשר להגיע לתוצאות מצוינות גם עם דק משובח שלא נופלות מפטיפון או להפך אולי לפעמים לתוצאה יותר טובה! בסופו של דבר, אם אפשר להנות מ-3 אופציות של מקורות עדיף. 1) פטיפון 2) נגן 3) מחשב
בנושא הרמקולים הנושא זהה. כיום הלהיט זה כרמי. נכון טכנולוגיה אחרת והדבר העדכני ביותר מבחינת דרייברים. האם רמקול קרטון נופל רחוק מאוד מרמקול עדכני קרבון או אלימיניום או כרמי או אחר? לדעתי לא! הרי אם זה היה כך חברות כמו טנוי או ג'י בי אל ויצרנים אחרים היו נופלות לקרשים. מה שאני אומר לבסוף, לכל אחד יש לו טעם משלו ואין זה אומר ששלו יותר טוב, יותר נכון, יותר מדויק מהאחר.
יום מבורך לכולם.