החומר הכי טוב לרמקולים זה סיבית...מה החומר נמר , לא שמעתי ....
אבל חשוב להזמין את החלקים חתוכים מראש, כי לוח סיבית מלא בדבק, ובזמן החיתוך פולט עשן וחומרים כימיים שרצוי מאד לא לנשום אותם לריאות. אני ניסרתי בעבר אבל כל פעם עצרתי את הנשימה...
החומר הכי טוב לרמקולים זה סיבית...מה החומר נמר , לא שמעתי ....
עולם קטן...
וואלה מזכיר נשכחות.
אנחנו יצרנו עבורכם את הדמיסטרים הראשונים(כמה מאות).
עבדתי בעיקר מול יחיאל לוסטמן ודב ברקו ברכש שלכם.
עד שהגיעו כמה מתאבדים שיעים עם מחירי תחתונים.
ובקיצור ירדנו מהעניין.
לא מגלה.
כרמי יקירי.
אתה שוב נכנס לעניין הקרמי ואני מתעקש לדבר על הטכניקה של יחידה קלה וקשיחה. שתהיה עשויה מצידי מעור של דג.
האם אתה מסכים לכך שיחידת רמקול צריכה להיות קלה וקשיחה ככל הניתן?
שוב אתה מפספס את העיקר - הטכנולוגיה או הטכניקה של המרמקול - גם עם מעור נחש לא מעניינת אותי - רק איך שהוא נשמע
נמר ידידי לא אפול בחוד לשונך ובכושר הכתיבה הגבוהה שלך מצטער ששמים לך מראה אתה הופך לברוטלי .לגבי מספר הפעמים שטידל הוזכר פה או כל חברה אחרת שמנית , תספר לסבתא את הנתונים האלה שאחרים יוכלו את זה אתה שקוף מדי כלפי הסחורה שלך ואני היחידי שמסוגל להגיד את זה ,לא באתי בכוונה לריב איתך אבל ההשתפכיות האלה כלפי הרמקולים שלך כבר מעלים גועל ואני לי היחידי שאומר את זה אז סליחה שנגעתי לך במקום כל כך רגיש בפעם הבאה אני יביא מראה יותר קטנה ןדרך אגב המוניטור המעולים שלי כבר לא איתי הם נמכרו מחפש רמקול אחר מה אתה ממליץ ררגע אני יודע אולי אבקש ממך תיווך אם אחד היבואנים יסדר לי מחיר טוב אני חושב שהם חייבים לך את זה
אייל פור היה איש אקדמיה,משהוא אחר במחוזותינו,בשבוע שעבר ראיתי פירסום ישן של אייל פור , והאמת שהתגעגתי למקצועיות לרמה הטכנית שייצג
במוצרים שהביא לארצנו.
"איפה ישנם אנשים כמו האיש ההוא" ??
יותר מידי נמוך ירדתה לא לענין בכלל.נמר ידידי לא אפול בחוד לשונך ובכושר הכתיבה הגבוהה שלך מצטער ששמים לך מראה אתה הופך לברוטלי .לגבי מספר הפעמים שטידל הוזכר פה או כל חברה אחרת שמנית , תספר לסבתא את הנתונים האלה שאחרים יוכלו את זה אתה שקוף מדי כלפי הסחורה שלך ואני היחידי שמסוגל להגיד את זה ,לא באתי בכוונה לריב איתך אבל ההשתפכיות האלה כלפי הרמקולים שלך כבר מעלים גועל ואני לי היחידי שאומר את זה אז סליחה שנגעתי לך במקום כל כך רגיש בפעם הבאה אני יביא מראה יותר קטנה ןדרך אגב המוניטור המעולים שלי כבר לא איתי הם נמכרו מחפש רמקול אחר מה אתה ממליץ ררגע אני יודע אולי אבקש ממך תיווך אם אחד היבואנים יסדר לי מחיר טוב אני חושב שהם חייבים לך את זה
צודק שלמה,יותר מידי נמוך ירדתה לא לענין בכלל.
ויותר מזה אין קשר לכלום מהדיון פה.
לדעתי אתה חייב התנצלות לרמיזות המלוכלכות שזרקתה פה בפומבי.
מתנוש זה הסדר הנכון:מרטן מרטן מרטן MARTEN MARTEN
TIDAL טידל ושוב מרטן.
אה, ואיזופון!