מה השאלה בכלל- פיתה עיראקית..........כפרון, מתחבר לדבריךאז מי צודק ואיזה לחם הוא נכון יותר...
מהבדיחות של ננסי ברנדס: סאדם חוסיין פיתה עיראקית......
נערך לאחרונה ב:
מה השאלה בכלל- פיתה עיראקית..........כפרון, מתחבר לדבריךאז מי צודק ואיזה לחם הוא נכון יותר...
אני חושב שבתחום בו הוא מדבר, מדידות, יש לרוברט ידע.הידע של רוברט כבר הוכך כל כך הרבה פעמים מאוד מוגבל, מאוד מיושן, הוא לא מודע לחידושים, הוא לא יודע להקשיב למוזיקה, אטום ולא פתוח לקבל את העובדה שהוא לא באמת יודע מה קורה היום בתעשיה.
הוא תמיד מתייחס לתדר מסויים ואף פעם לא למוזיקה, השיטות שלו לבדיקה מקובעות ואין לו שום רצון להתפתח.
בינינו אין לו שום קייס והוא ממש שמח להתחבא מאחורי ההבטחה שלו אליך.
אני חושב שרוברט ו mb1000 מעולם לא תכננו מערכת שמיעה ומוח, אבל לא שאלתי.
נמר, אני קצת בבלאגן מבחינת זמן ....אני חייב לך תשובה מפורטת ורצינית ואני צריך זמן .......ו matanoosh אני לא צריך את ויקי/גוגל.....כל הידע קיים בקלאבסה כבר 45 שנה.קדימה. יש לך אישור.
בתוך זה נא ציין מה שמעת בדיוק ולמה השוואת. אני אוהב נסיון אמיתי, רסמי, לא קטלוגים או איזו התנסות שהיתה לך לפני 20 שנה.
אם לא היית על כפתור החסימה הייתי מה זה "נכנס בך" (בענייני אודיו כמובן) .....אבל הבטחתי לך להיות מרוסן והבטחות אני מאוד משתדל לקיים
קדימה. יש לך אישור.
בתוך זה נא ציין מה שמעת בדיוק ולמה השוואת. אני אוהב נסיון אמיתי, רסמי, לא קטלוגים או איזו התנסות שהיתה לך לפני 20 שנה.
יש אנשים שמחכים לתשובות...נמר, אני קצת בבלאגן מבחינת זמן ....אני חייב לך תשובה מפורטת ורצינית ואני צריך זמן .......ו matanoosh אני לא צריך את ויקי/גוגל.....כל הידע קיים בקלאבסה כבר 45 שנה.
הפוסט שלי לא יהיה כיף ל"אנלוג בין זמנינו" ....אין מה לחכות מי יודע כמה.יש אנשים שמחכים לתשובות...
הבטחת תשובה ואני סקרן.הפוסט שלי לא יהיה כיף ל"אנלוג בין זמנינו" ....אין מה לחכות מי יודע כמה.
אכתוב זאת היום בלילה/מחר - נא להנמיך ציפיות.....לא תהיה פריצת דרך רעיונית /מחשבתית או להבדיל דבר טיעון מהפכני שלא שמעתם עד כה........גלוי תורת הקוונטים היה אירוע יותר מכונן מהפוסט העתידי שליהבטחת תשובה ואני סקרן.
אריה
מקום שמור לשלול את כל מה שכתבתמקום שמור לפוסט עצמו
אריה, פתחתי שרשור (כאן) ובו אני עונה לכל השאלות שעלו כאן בפוסטים האחרונים.הבטחת תשובה ואני סקרן.
אריה
אני הולך לדבר גם על הנושא של בידוד הפטיפון.רוברט,
לגבי מבנה המסגרת, פטיפונים מודרניים עשויים מחומרים שונים שתפקידם לבודד את הפטיפון מהתפוקה של הרמקולים.
ההתיחסות שלך כאילו כל הפטיפונים הם אותו הדבר היא לא מדוייקת כי הם לא.
לגבי מרכוז וגליות התקליט, פה יש חשיבות לאיכות הזרוע. הזרוע צריכה להיות בנוייה כך שהלגרים יאפשרו לה את התנועה בצירים איקס ווי זייד באופן החופשי המקסימלי הניתן.
אני מניח, לא יודע אבל מניח, שזרועות ברמה גבוהה משיגות תוצאות טובות יותר משיטות טכנולוגיות כמו ואקום ושינוי מרכוז הצלחת שהופכות את הפטיפון למסובך באופן שיותר מקלקל מאשר מועיל.
אריה
יאללה לירן איפה אתה?...... למרות שיהיו עוד פוסטים בהמשך שלא בדיוק יחמיאו לאנלוג יש לך מספיק חומר "לעבוד איתו"......דבר איתי "בשלילה" לירן.....מקום שמור לשלול את כל מה שכתבת