מוכן בכל רגע להתערב אתך על 10,000 שקל בנושא אינטרקונקטים... מוכן, גיבור מקלדת ?רוברט היה אמור לשמוע מערכת כזו ביום בו התערבתם בנושא הבדלים בין כבלים.... רק שבסוף לא הגיע, כנראה היה עסוק במדידות.
מוכן בכל רגע להתערב אתך על 10,000 שקל בנושא אינטרקונקטים... מוכן, גיבור מקלדת ?רוברט היה אמור לשמוע מערכת כזו ביום בו התערבתם בנושא הבדלים בין כבלים.... רק שבסוף לא הגיע, כנראה היה עסוק במדידות.
מוכן בכל רגע להתערב אתך על 10,000 שקל בנושא אינטרקונקטים... מוכן, גיבור מקלדת ?
אתה לא יודע מה הסיבות לביטול ההתערבות וכמובן שאיני רוצה לפתוח כאן ועכשיו במלחמת עולם חדשה עם נמר בדיוק כאשר העניינים על מי מנוחות.רוברט, גיבור מקלדת הוא אתה היות ולא אני התערבתי וביטלתי ברגע האחרון.
באופן כללי אני נגד התערבויות כספיות והימורים, אך מכיוון שאתה ונמר אינכם כאלה, מדוע לא תציע לנמר את ההצעה ?
אתה לא יודע מה הסיבות לביטול ההתערבות וכמובן שאיני רוצה לפתוח כאן ועכשיו במלחמת עולם חדשה עם נמר בדיוק כאשר העניינים על מי מנוחות.
אגב, אתה אמרת שאתה נגד התערבויות (נראה לי שיותר מפחד מאשר מעקרון) , אבל אם אתה מכיר חבר אודיופיל שאינו כמוך, אתה מוזמן להציע לו את ההתערבות.
אתה טועה ומטעה (ולא מתום לב) .....ההתערבות בוטלה כי לא הסכמנו על כל נושא המדידות שאני הייתי אמור לבצע לפני הבדיקה.רוברט,
הסיבה לביטול ההתערבות עם נמר ידועה לכולם, רצית להכתיב את התוצאה, מה לעשות ונמר לא פראייר ומה שקרה, ביטלתם את ההתערבות, או בסלנג עממי השתפנת.
כ..
אתה טועה ומטעה (ולא מתום לב) .....ההתערבות בוטלה כי לא הסכמנו על כל נושא המדידות שאני הייתי אמור לבצע לפני הבדיקה.
תנאי הכרחי להתערבות הוא ששני האינטרקונקטים יהיו FLAT 20-20,000 - אם תנאי זה אינו מתקיים אזי כמובן שניתן לשמוע הבדלים בין האינטרקונקטים ואין כל עניין בבדיקה.
אני ניסיתי לשמוע כבלים החל מהרגע שהתחום הזה נולד , בערך משנת 1985, אף פעם לא הצלחתי לשמוע הבדלים ואף פעם אנשים שטענו שהם שומעים כבלים לא הצליחו לשמוע זאת במבחני בליינד שבצעתי להם ...כ-25-30 במספר לאורך השנים.רוברט, האם אי פעם ביקשת ממישהו שיש לו מערכת שבה שומעים את ההבדלים בין כבלים לבוא ולנסות להקשיב? בלי אגו, בלי דעה מוקדמת, פשוט לפתוח את הראש ולהקשיב להבדלים (שקיימים!).
יכולת לבקש מנמר אחרי שהתבטלה ההתערבות לבוא ולהקשיב, יכולת מעוד כמה אנשים בפורום. לא עשית את זה ואתה כל הזמן אך ורק מנסה להוכיח כמה אתה צודק ויודע, מציע התערבויות, שולח הודעות פרטיות לאנשים לבוא אליהם ולהוכיח להם שהם טועים.
למה שלא תשחרר, תוריד קצת מהאגו ותנסה להבין שאתה טועה ואז, כשתנסה באמת לשמוע את ההבדלים אתה תראה שהם אפילו די בולטים. עד היום ניסית לא לשמוע הבדלים, גש למישהו שיסכים להדגים לך ותחפש לשמוע הבדלים... אח״כ תחפש את הסיבות הטכניות.
תומר , אתה שוכח שאני מנהל דו שיח עם 4-5 חברים בעת ובעונה אחת ומכאן ריבוי התגובות.רוברטס,
1/3 מההודעות שלך עצמך...זה מחמיא לי, אבל, אתה לא חייב לנצח בכל שרשור! תרפה קצת יהיה לך יותר קל בחיים.
עצתי לך תשחרר, לא יקרה שום דבר עם יהיו שתי דעות בשרשור .
אני לא מעוניין להוכיח לך כלום, הצעתי לך ללכת ולשמוע איפה ששומעים ולא איפה שאתה לא שומע אבל מסתבר שאתה מפוצץ באגו ורצון להוכיח לכל העולם כמה שאתה צודק.אני ניסיתי לשמוע כבלים החל מהרגע שהתחום הזה נולד , בערך משנת 1985, אף פעם לא הצלחתי לשמוע הבדלים ואף פעם אנשים שטענו שהם שומעים כבלים לא הצליחו לשמוע זאת במבחני בליינד שבצעתי להם ...כ-25-30 במספר לאורך השנים.
אתה מוזמן להוכיח לי שאתה כן שומע
למה הוא או מישהו אחר צריך להוכיח לך משהו.אני ניסיתי לשמוע כבלים החל מהרגע שהתחום הזה נולד , בערך משנת 1985, אף פעם לא הצלחתי לשמוע הבדלים ואף פעם אנשים שטענו שהם שומעים כבלים לא הצליחו לשמוע זאת במבחני בליינד שבצעתי להם ...כ-25-30 במספר לאורך השנים.
אתה מוזמן להוכיח לי שאתה כן שומע
לפני שנים רבות מאוד....מודה, לא מוצא עניין בכך ואסביר למה:
ה-CD יצא בשנת 82 ....לדעתי משנת 83 עד לשנת 90, כש"המלחמה" בין האנלוג לדיגיטאל הייתה במלוא עוצמתה, שמעתי אלפי שעות של השוואה בין 2 הפורמטים ......אצל עשרות אודיופילים, עשרות או מאות שעות של שמיעה אצל כל אחד, וויכוחים אין קץ אל תוך השחר המפציע.
כל התובנות שגיבשתי הם מאז.....ואני יודע.....אתה תגיד שהתקדמנו כברת דרך מאז.....אז זהו שאני לא מסכים אתך.......לפחות לא במה שנמדד בביצועי ציוד האנלוג....ואני יודע שאתה+ 99 אחוז מהפורום נהיים חולים מהמילה הזו.
אם לא היית על כפתור החסימה הייתי מה זה "נכנס בך" (בענייני אודיו כמובן) .....אבל הבטחתי לך להיות מרוסן והבטחות אני מאוד משתדל לקייםאלפי שעות השוואה ב-xxx שלי.
אז אתה בא לכאן, עם ידע של לפני 20 שנה, כשאז היית חשוף מקסימום לאיזה לין lp12, ועושה לנו שיעור הנדסי שאין לך מושג איזה רמות של פטיפונים מסתובבים היום בארץ?
זה כמו שאני אשווה בין אסטון מרטין לבנטלי ואתה תבוא ותספר לנו על המיצובישי גאלנט שנת 93 שנהגת עליה אז.
אח שלי, דם שלי, נשמה שלי, חלאס - אתה מתחיל לשחרר לי ברגים עם הבולשיט שעף לך מהמקלדת.
תומר , אתה שוכח שאני מנהל דו שיח עם 4-5 חברים בעת ובעונה אחת ומכאן ריבוי התגובות.
אם לא היית על כפתור החסימה הייתי מה זה "נכנס בך" (בענייני אודיו כמובן) .....אבל הבטחתי לך להיות מרוסן והבטחות אני מאוד משתדל לקיים
הידע של רוברט כבר הוכך כל כך הרבה פעמים מאוד מוגבל, מאוד מיושן, הוא לא מודע לחידושים, הוא לא יודע להקשיב למוזיקה, אטום ולא פתוח לקבל את העובדה שהוא לא באמת יודע מה קורה היום בתעשיה.קדימה. יש לך אישור.
בתוך זה נא ציין מה שמעת בדיוק ולמה השוואת. אני אוהב נסיון אמיתי, רסמי, לא קטלוגים או איזו התנסות שהיתה לך לפני 20 שנה.