האם משפיע? למה משפיע?

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113
אז אני חוזר שוב על השאלה " למה אף אחד לא משתמש בסיב אופטי ? אם יש לך כניסה אופטית הביתה שים נתב עם יציאה אופטית וכרטיס אופטי במחשב ובא לציון גואל" . דרך אגב ככה זה עובד אצלי בלי שום כרטיס או סוויץ אודיופילי וכשעברתי לסיב של בזק 1גיגה בהחלט היה שיפור לטובה גם אם זה רק אצלי בראש :cool:
לרוב הממירים אין כניסה אופטית, lumin ו msb יוצאים מן הכלל.

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
903
נקודות
113
אם הבעיה בכבל , למה אופטי?
תעבדו ב wifi

RB68

חבר משקיען
מעורבות
587
נקודות
93
כל תווך והבעיות שלו, הכי טוב אנלוג. ;);)
הכי טוב לנו כאודיופילים, תווך עם מקסימום בעיות כדי שנוכל לקנות מקסימום פתרונות (הכי טוב פתרונות שיוצרים בעיות חדשות) ולממש את עצמנו ;)
למשל ריסטרימר שמחובר בין הסטרימר לריקלוקר שמחובר פניאומטית לריפריג'רייטור

gtr

חבר משקיען
מעורבות
473
נקודות
83
כשהעין רואה-האוזן שומעת.
אין הסבר הגיוני,
אבל כן חשתי הבדל עם הכבל של פברציו,ורכשתי אותו.

al2813

אוהב את התחום
מעורבות
168
נקודות
43
אין הסבר הגיוני אולי אבל הכבל החדש הגיע היום. Atlas hyper streaming למי שמעוניין. זה השי דרוג השני שעשיתי לכבל ה-Ethernet. ושומעים את ההבדל. בקלות. אשרי המאמין…..

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
אין הסבר הגיוני אולי אבל הכבל החדש הגיע היום. Atlas hyper streaming למי שמעוניין. זה השי דרוג השני שעשיתי לכבל ה-Ethernet. ושומעים את ההבדל. בקלות. אשרי המאמין…..
יש הסבר הגיוני והוא ההסבר למה כבלים שנמדדים זהה נשמעים שונה, כל עוד מתכות ישמשו כמוליך ואמצעי חיבור יהיו הבדלים ויצרנים יעשו עקב כך רווחים יפים.

מאסטרו אודיו

עוסק בתחום
מעורבות
338
נקודות
83
אני מזמין את כל מי שרוצה לשמוע את ההבדל בין כבל רגיל לכבל פאבר. שני דגמים.
לא נראה לי שמישהו ישאר אדיש.
והקץ על ויכוחים תיאורטיים.

אגב, גם USB, אותו פטנט.

moshem74

חבר משקיען
מעורבות
516
נקודות
113
גם אם יש ספק אז הורגים אותו ברור...

Ron ch

חבר מתחיל
מעורבות
1
נקודות
3
טוב אז אני אוסיף את דבריי לא ללבות את המחלוקת אלא להעצים אותה. הבן שלי רוצה לקנות מערכת מושקעת מאד. ואני איש רשתות וסאונד גם יחד. (זקן) אני אמרתי לבן שלי שכם מה שאומרים המומחים של הסאונד זה עצמו מין סוג של תיאוריה. למה? כי הם בודקים את האות האנלוגי או הדיגיטלי באוסקילוסקופ.. מה שאומר שגם אם תראה איזה גיטר קטן.. מי אמר שזה גם משפיע בשמיעה? כמו שאגיד לבן אדם.. תשמע תשמע יש שנוי ב 10 הרץ.. נכון שיש שינוי אבל אתה לא תשמע. אולי תרגיש אבל האוזן לא תשמע. כנ"ל כאן. מבחינה של מעבדה אולי תמצא משהו אבל לא שהאוזן שלך תרגיש.. יש גבול ליכולות.. האוזן שלנו לא אוסקילוסקופ.. וזה שרואים הבדל זו לא שמיעה. ודבר שני.. וגם הוא עם כל הכבוד למומחים.. היום כבלים מcat5e עובדים על יכולת העברת נתונים של 150 מגה ביט ואז גיגה ו 10 גיגה ב קאט7.. עכשיו גם wav שהוא פורמט נקי ללא דחיסה מצריך בניגון לייב במקסימום 18 מגה ביט בשניה.. כלומר הסיכוי שהכבל יאבד אות.. הוא אפסי לגמרי. זה שכבלים מאבדים מידע זה בקבצים גדולים במהירויות שידור גבוהות ובאופן רציף לאורך זמן.. כל אחד יכול לבדוק היום דרופים של בייטים במחשב.. ויבין כמה שזה רחוק על קבצים כאלו קטנים עם מהירות העברה כזו. אולי בויי פיי זו בעיה כי יש קירות ומרחק ומקלט ומשדר.. וכו'
ועוד דבר מישהו כבר הביא באנגלית שיש תיאוריה כזו שהדיגיטל זה אפס אחד.. זו לא תיאוריה בכלל. זה מדע מדויק להפליא. אולי מה שהוא מדמיין (מי שכתב את המאמר לא זה שהביא אותו) שהוא שומע כמו אוסקילוסקופ זו תיאוריה...
ואני חושב שאפשר לבדוק למי שיש מיקרופון איכותי לשים באמצע החדר. להעלות תוכנת הקלטה ולהקליט את 2 האפשרויות ואז לבדוק את התוצאות כמה הן שוות. או שונות. ולומר במדויק מה ההבדל. אחרת האוזן משקרת לפי הנפש שמתאווה לומר שהיא שומעת הבדל...
יום נפלא לכולם

moshem74

חבר משקיען
מעורבות
516
נקודות
113
כשאתה שואף לשלמות יש לך קאט 5 וקט 7 על המדף, אתה לא תקנה את ה 5 כי זה יציק לך ולבסוף תמצא את עצמך רוכש גם אותו, לכן עדיף לך לקנות מראש כבר את היקר והעדכני ביותר, מסמן וי ו שוכח מזה. זה לא משנה אם יש או אין הבדל, איך בכלל אתה יכול לשמוע הבדל של כבל רשת נו בחייאת, אם תיקח את הכבל של הביוקר זה עם החיבור נוסף להארכה תחבר אותו, תוך כדיי שמיעה תנתק או תחתוך את ההארכה, אתה תשמע ירידה באיכות ואם תחבר אותו שוב, תוך כדיי שמיעה, אתה תעלה באיכות נו באמת .... מיילה אם היה לך ראוטר ואתה עובר בין הקומים היה אפשר איכשהו להשוות בין כבל מול כבל אונליין, ככה ברגע שניתקת כיבית והדלקת אתה יכול לומר ולחשוב הראש כבר מתחיל לעבוד ו הכל נכון, קיצר, אם יש ספק אז אין ספק, .פשוט, לקנות את ההכי יקר מהתחלה מסמן וי ו שוכח.

נערך לאחרונה ב:

Ron ch

חבר מתחיל
מעורבות
1
נקודות
3
מה ששכחתי לציין שאותו מוכר שהוא באמת ולא בציניות אדם מקסים ומיוחד מציע לו כבל ב 1800 פלוס או כולל מעמ.. לחצי מטר כבל.. בזמן שקאט 7 מטר עולה 26 שח

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,769
נקודות
113
מה ששכחתי לציין שאותו מוכר שהוא באמת ולא בציניות אדם מקסים ומיוחד מציע לו כבל ב 1800 פלוס או כולל מעמ.. לחצי מטר כבל.. בזמן שקאט 7 מטר עולה 26 שח
ברוך הבא

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,769
נקודות
113
אנחנו קפדנים בייתר , זה בטוח

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור