panter
חבר משקיען
- מעורבות
- 38
- נקודות
- 48
אני עושה את ההבדל.
מה שכן ישנם מספיק כבלי חשמל שהם פילטרים. אבל אז הוא לא כבל אלא פילטר והכל משתנה.
הבעיה ש99% מהאודויפילים שקוראים כרגע את המשפט הקודם לא מבינים על מה אני מדבר וחושבים שדפקתי את הראש בקיר כמה פעמים.
לעדו פנתר, אתה הדוגמא המובהקת לאדם שמבסס את הבנתו בסאונד לעומק ע"פ כמות הכסף שהוא השקיע במערכת שלו.
לא מאמין? תבדוק מה כתבת ב "מיקום" ואז תבין למה זה ברור לכל מי שיש לו קצת שכל בקודקוד.
שיהיה לך באמת בהצלחה אבל מומלץ שתלמד קצת יותר בדברים מחוץ לסאונד, ואז גם סאונד,ואז תוכל לחבר בין השניים ולהבין על מה אני ודיגיסאן חופרים כבר כמה עמודים.
הבנתי בסאונד לא קשורה לכסף, היא קשורה בנסיון שיש לי עם חלקים שונים כמו כבלי חשמל ושאר ירקות, מה שעושה הרושם שלך אין, למרות כל אלפי ההודעות שלך בפורום אודיו דו ערוצי.
אני אישית חושב שזה לא מוסיף רמה לפרום לכתוב סתם ללא שום סיבה, רק כדי לא להשתעמם בבית, זה לא מוסיף לך הרבה כבוד, ובטח שלא ראוי שאנשים אחרים ילמדו ויקראו סקירות אודיו מאחד שאינו בעל נסיון, ושאינו מבחין בהבדלים בין כבלים
לפני שאתה ממליץ לי ללמוד על דברים אחרים חוץ מסאונד, כדאי שתתעדכן באיזה פורום אתה נמצא.
זה שאתה ודיגיסאן חופרים כבר כמה עמודים אני רואה, וחבל שזה לא קשור למציאות.
שאלתי אותך: "מה הקשר בין קורסים בפיזיקה לבין אודיו דו ארוצי ואודיופיליה?"
אולי לא הבנת אז אני שואל אותך שוב: מה הקשר בין אודיופיל ששומע הבדל בסאונד לאחר החלפת כבל כח, לבין קורסים בפיזיקה?