AK1
חבר משקיען
- מעורבות
- 2,929
- נקודות
- 113
(Y)בלי כבש. אני חי עם טבעונית ועל גבול הצמחונות בעצמי.
חומוס יספיק בהחלט, במיוחד לצורך "יריות" באוויר.
(Y)בלי כבש. אני חי עם טבעונית ועל גבול הצמחונות בעצמי.
חומוס יספיק בהחלט, במיוחד לצורך "יריות" באוויר.
בא ונהיה לרגע פרקליטו של השטן כמו שאומרים , ומה אם התופעה שמראה שצריך להיות קיומו של חור שחור , היא למעשה אישוש של אמת אחרת שמשום מה כול המדענים לא מצאו ? מה אם המתמטיקה של ניוטון לא נכונה ויש מתמטיקה אחרת שמסבירה גם את התופעות האלו וגם את מה שנראה כחור שחור בצורה יותר נכונה ?
שלא יובן לא נכון , אני לא טוען שקיימת או לא , אני רק טוען שאם אתה לא יודע משהו ו/או לא מסכים עם משהו , אתה לא יכול לבוא עם ידע מדעי טוב ומוכח ככול שיהיה ולומר שתחושות של אחרים שמצביעות על משהו אחר , לא נכונות כי זה נוגד את הידע המדעי שלך . כי ידע מדעי הוא נכון לזמנו , והוא גם נתון לשינויים
הרופאים גם טוענים שרפואה זה מדע , העובדה הפשוטה היא שלמרות כול מה שהם יודעים , תמיד בא דבר קטן ומוכיח עד כמה אנשים לא יודעים . ההבדל היחיד בין רופאים למדענים אחרים , שיש כ"כ הרבה דברים /מחלות/מקרים/אנשים שבגלל זה רואים בעליל שהרפואה המודרנית לא יכולה לתת תשובות לדברים מסויימים , ומחקרים רפואיים חדשים נוגדים מחקרים קודמים
לתורת היחסות אין כ"כ הרבה מקרים שניתן לראות בעליל אם היא לחלוטין נכונה ואין בה פגמים שאנו לא יודעים עליהם . אותו דבר לגבי חשמל ואותו דבר לגבי כמעט כול דבר
מאוד יתכן שבעוד שני עשורים , פתאום יתברר כי יש סיבה טובה לתחושה של אנשים שכבלי חשמל משנים את הסאונד . מה אז תגידו ? תהללו את המדע שהוכיח שיש ?
אני חושב שיש בעיה קשה מאוד עם כול הנושא הזה של מדענים/טכנאים/מהנדסים , וזה הבעיה של חצי מוח שמאלי , הם ראים את העולם בצורה מסויימת , ושוכחים תמיד שיש עוד חצי מוח , ושלעיתים מאוד קרובות אנשים שמשתמשים בשניהם מגלים דברים שאי אפשר היה לחשוב עליהם אם חושבים בצורה מדעית/הנדסית
אתם מאוד נעולים על כך שמה שאתם לומדים מייצג את כול העולם , ומה שאינו מיוצג ע"י המדע , אינו קיים . אני חושב שזה פשוט לא כך . וראוי מאוד שתחשבו ותתנו סיכוי לכך שאולי נמר וכול אלו שטוענים שיש הבדל , לא טוענים את זה בגלל פלצבו או משהו דומה
כמובן -- תקרא פוסטים קודמים לשלך ותסתכל על תאריכים
ממש לא מאכזב אותי -- כתבתי את זה בצחוק, וסימנתי ב-צר לי שאני מאכזב אותך שאני לא מעודכן בתאריכים של הפוסט - פשוט יש לי דברים מעניינים יותר לעשות מאשר לקרוא את שלל המילים {ערמות לשם דיוק} שחוזרים על אותה מנטרה שתרומתם "להשכלה" שלי אפסית.
מה איכפת לך בעצם?היום בתפילת ערבית יש לכוון ברגש ובעוצמה שמישהו ינעל את השרשוררררררררררר הזה כבר לעזאזל.
אם תסתכל על המצב באובייקטיביות, תראה בוודאי שמה שקורה במציאות הוא שדיגיסאן כותב דברים, שאתם יכולים כן או לא להגיב עליהם -- בחירה חופשית. אבל אתם בוחרים שכן, בחירה שלכם, זה לא הוא שמביא אתכם לזה.עמיר.
הוא חושש מכך שכל אחד שלא שמע מערכת בחיים שלו יצליח להביא את אותנו ל-49 עמודים של תיאורים מתמטים מבלי שפעם אחת יחווה את החוויה בעצמו.
האמת היא שיש דברים בגו אך מכיוון שאף אחד לא מקלל {עדיין} אז אני לא ממהר ללחוץ על "נעל שירשור".
הי, נמר!שמע עמיר.
כשבא גולש מתחיל וקורא את ההגיגים של מר דיגיסאונד הוא עלול לחשוב שהבחור באמת מבין מהי מערכת אודיו, ואז יחשוב {רחמנן ליצלן} שמערכת בונים על פי נתוני אינטרנט והנסיון מיותר. לא כאן כל עוד הפורום הזה {אודיו דו ערוצי ואנלוגי} הוא ה"ביבי" שלי.
לפעמים עדיף לוותר על ידע טכני {למרות שלא חסר כאן כאלה חוץ מדיגי} מאשר ידע טכני שאינו תואם את התוצאות בפועל.
מי שמעוניין להבין את הטכני באופן אבסולוטי יכול תמיד להכנס לפורומים של אלקטרוניקה, חשמל, מהנדסים, חשמלאים, רופאי עור, מנתחים ורצפים. כאן מדברים על אודיו, משתפים חוויות, ויוצאים בהצהרות שמאחוריהן ישנו נסוי מוחשי. היא לא חייבת להיות תואמת את הדיעה שלי, רוי הוא הדוגמא הקלאסית לאדם מנוסה מאוד באודיו שדעותיו מנוגדות לשלי, אני חי איתו בשלום ונהנה מאוד מההשתתפות שלו.
אם תרצו {גם בשבילך דיגי} נעלה בישיבת צוות הבאה של האתר את האפשרות לפתוח פורום שבו ידברו כל היום על ביטים והרצים. שם אני ממש לא אתערב.
תודה על העזרה!!!מזל טוב , עד 120.
תודה על העזרה!!!
בלעדיך לא היינו יכולים להסתכל על מונה העמודים!!!
וואו!!! כמה היקלת עלינו!!!!
תודה!!! תודה!!! תודה!!!
כמה היתפללתי בלילות לעוד חוכמולוגים!!!
סוף סוף נענתה תפילתי!!!
תודה!!! תודה!!! תודה!!!
Jeezess Christ!!!
עמיר
יש המון מהצדק בדבריך. יש כאן בעיה שאני מדמה אותה לסיפור על הפיל המפורסם , כשאתה רואה את החדק (או כול איבר אחר לצורך העניין ) והמדען חושב שהוא רואה את הכול (הוא מתעלם באלגנטיות ובנונשלנטיות מהעובדות הבאות : 1 חוק אי הוודאותנמר היקר,
כל עוד לא נצליח, אנחנו האודיופיליים, להביא טענות טכניות שמסבירות את ההבדלים שאנחנו שומעים, והרי בטוח יש כאלה - לא נוכל למצוא שפה משותפת עם הטכנאים הסקפטיים וה"לא מנוסים בהאזנות". זה לא מדע מול דת, ידע הנדסי מול ניסיון בהאזנה. לדעתי זה הכשל שלנו בלהסביר לצד השני למה דברים משפיעים. והעצוב הוא, שכמו שזה נראה מהמקום שאני יושב בו, גם החברות שמפתחות מוצרים מגניבים כמו ACOUSTIC REVIVE או חברות כבלים למיניהן, לא ממש יודעות למה זה עושה הבדל. זה מזכיר לי חרשי ברזל יפניים שעיצבו וייצרו חרבות לסמוראים. הם באמת ידעו למה חישול הפלדה עושה אותה קשה יותר?
האם חובה לכתוב "" לייד כל דבר כדי שייהייה ברור שזו בדיחה?אם אתה חייב להגיב לפחות תדיק - Jesus Christ מלשון יהושוע הקדוש.
לדעתי זאת היתה תגובה פרוידינית מובהקת שהרי בכבלים עסקינן והגענו לדת ...
אם אתה חייב להגיב לפחות תדיק - Jesus Christ מלשון יהושוע הקדוש.
לדעתי זאת היתה תגובה פרוידינית מובהקת שהרי בכבלים עסקינן והגענו לדת ...
Jeeeeeeeeeeezussssssssss!!!!!!!!!!! עוד חוכמולוג!!!!אם ב"דיוק" עסקינן, אז השם הוא מלשון "ישוע המשוח"