AK1
חבר משקיען
- מעורבות
- 2,930
- נקודות
- 113
בימים אלה אני ב"חופשת שיחרור" לאחר שהתפטרתי מעבודה סופר-מלחיצה -- הבנתי שזה לא שווה את התקפת הלב הצפוייה.
לפיכך יש לי זמן פנוי, שבין הצורות לנצל אותו עשוייה להיות כתיבת פוסטים ("סקירות") ו/או קיום מיפגשים בנושאי מוסיקה קלאסית, מכל מיני זוויות, כמו למשל:
מי שמעוניינים -- אנא כיתבו מה עשוי לעניין אתכם, ולגבי כל נושא, האם מבחינתכם עדיפים פוסטים ("סקירות") או מיפגשים.
היעדר או מיעוט תגובות אינו בלתי-צפוי, ואין לי כוונה להיעלב או להתאכזב. אני פשוט מעוניין לדעת מה המצב בהקשר זה.
במקרה של מעט אנשים שמעוניינים במפגשים, אפשר להיפגש בבתי חברים שמעוניינים לארח.
במיקרה של ריבוי יחסי , אפשר יהייה אולי להיפגש במקומות גדולים יתר. אולי עופר שחורי ייתן את חסותו (לא שאלתי אותו אפילו, כל זמן שהמצב לא ברור), או שנמצא פיתרונות אחרים.
מכל מקום, הכוונה שלי היא:
עמיר
לפיכך יש לי זמן פנוי, שבין הצורות לנצל אותו עשוייה להיות כתיבת פוסטים ("סקירות") ו/או קיום מיפגשים בנושאי מוסיקה קלאסית, מכל מיני זוויות, כמו למשל:
- ידע כללי: מה הם סימפונייה, סונאטה, קונצ'רטו, וכיו"ב, "צורה" במוסיקה, תקופות במוסיקה, הכרת כלי התיזמורת, וכו'
- היכרות עם יצירות ספציפיות וכל מיני דברים סביבן, המלצות על ביצועים
- חידוד ההאזנה, דברים שאולי כדאי לשים לב אליהם במוסיקה ובביצוע, השוואות ביצועים של אותן יצירות, וכד'
- האזנה לקטעים יפים בכיף, עם מעט או בכלל ללא הסברים
מי שמעוניינים -- אנא כיתבו מה עשוי לעניין אתכם, ולגבי כל נושא, האם מבחינתכם עדיפים פוסטים ("סקירות") או מיפגשים.
היעדר או מיעוט תגובות אינו בלתי-צפוי, ואין לי כוונה להיעלב או להתאכזב. אני פשוט מעוניין לדעת מה המצב בהקשר זה.
במקרה של מעט אנשים שמעוניינים במפגשים, אפשר להיפגש בבתי חברים שמעוניינים לארח.
במיקרה של ריבוי יחסי , אפשר יהייה אולי להיפגש במקומות גדולים יתר. אולי עופר שחורי ייתן את חסותו (לא שאלתי אותו אפילו, כל זמן שהמצב לא ברור), או שנמצא פיתרונות אחרים.
מכל מקום, הכוונה שלי היא:
- כייף באופן ישיר
- כייף באופן עקיף, באמצעות מתן כלים לכייף ישיר ועצמאי
עמיר
נערך לאחרונה ב: