AK1
חבר משקיען
- מעורבות
- 2,947
- נקודות
- 113
רקוויאם? למה מי מת?לא חשבתי בטעות. זה הרקוויאם של ברליוז.
בטח לא הוויכוח האינסופי על אנאלוג מול דיגיטאל...
עמיר
רקוויאם? למה מי מת?לא חשבתי בטעות. זה הרקוויאם של ברליוז.
אין ל מושג כמה אני שמח לשמוע שזו תגובתך על המערכת של פיני , חלק מהחיוך שלך שיך גם לחברים של פיני שיודעים לבלבל לו את המוח כשצריך. החלק של המחשב שם לא רלוונטי , ראית איזה רמקולים , מגבר ,כבלים , כל הכבוד על הפירגון!
אבל מחשב - לא. אין כסף
קונים כבל ב 5K ללא מיצמוץ כי בפורומים כותבים אנשים חכמים ששומעים טוב יותר בזכות זה.
ברגע שהאנשים החכמים יכתבו שמחשב X יותר טוב מ Y, אז כולם יקנו גם את ללא מצמוץ.
זה תהליך שעדיין לא קרה.
קונים כבל ב 5K ללא מיצמוץ כי בפורומים כותבים אנשים חכמים ששומעים טוב יותר בזכות זה.
ברגע שהאנשים החכמים יכתבו שמחשב X יותר טוב מ Y, אז כולם יקנו גם מחשב ללא מצמוץ.
זה תהליך שעדיין לא קרה.
בפעם האחרונה ששמעתי אצל אלדר, הייה פער ע-צ-ו-ם לטובת הטרנספורט של ה-EMM (עם אותו ממיר כמו המחשב).המחשב שבניתי לעצמי/אלדר/איתן דומה לו ב-99% (במקרה, גיליתי לאחר מכן)
בפעם האחרונה ששמעתי אצל אלדר, הייה פער ע-צ-ו-ם לטובת הטרנספורט של ה-EMM (עם אותו ממיר כמו המחשב).
לא רק שהפער הייה כל כך עצום, אלא שהמחשב נשמע, אפילו ללא השוואה, ממש בינוני, שזה ממש לא המצב ב-EMM לכשעצמו.
אולי מאז זה השתפר -- לא יודע -- אבל מבחינת סאונד זו הייתה נפילה מאז'ורית.
נשמע כמו משהו שמתאים למי שמעדיף נוחות ומוכן להקריב לשם כך את כל איכות הסאונד, או לכאלה שהנגן שלהם לא מזהיר, שאז אולי הנפילה לא כ-ז-ו גדלה.
עמיר
זה לא שאני אומר שהמערכת של שניצל פחות ממצויינת, אלא רק שבחלק מהזמן (כשהוא משתמש במחשב) הוא בוחר שלא לנצל את מה שהיא בהחלט יודעת לעשות. גם אני לפעמים מאזין לטיונר -- מה שלא אומר כלום על איכות המערכת.אתה לא בדיוק הרפרנס, עמיר.
סורי.
ואנחנו חושבים אחרת ועוד כמה.
תעשה כרצונך עם המערעת שלך.
אגב, אני זוכר ש"החתמת" אותי על טופס סודיות כשהתארחתי אצלך.
האמת, היה מאוד נחמד, אבל גם אם לא - לא הייתי כותב את זה בפומבי - זה לא יפה.
אתה עושה את זה פעם אחרי פעם
כך שהכנסת המערכת שלי ו/או אותי לדיון ולהטיף לי מוסר זו בחזקת ירידה לפסים אישיים.
אני מוחה!ואתה לא יורד לפסים האישיים בהשמצה קבועה של מערכת של אלדר?
ולמה לא רצית שאני חס וחלילה אספר למישהו מה שמעתי אצלך? [ושוב, לטעמי זה היה מעולה במיוחד החברה עם זיו]
למה פתאום סטנדרטים כפולים?
הרי אלדר עובד עם מחשב באופן קבוע כמה שנים.
ולא, לא כי זה יותר נוח.
זה כן יותר נוח, אבל זה גם נשמע טוב יותר ממה שהיה, בטח עם מוזיקה בפורמט איכותי יותר
חושב שצברתי מספיק נסיון בנושא מחשבי אודיו, בשלוש השנים האחרונות.
המחשב נקודם שלי (עלות 3500 ש"ח) בקינפוג נכון, נשמע לאזני ברמה של טרנספורט מהטובים שיוצרו ( לטיסון 31).
המחשב הנוכחי ( בערך 10000 ש"ח) כבר מתקרב ברמתו לטרנספורט "סוף כל הדרכים" - בורמסטר 969.
נכון, זה לא היה PLUG & PLAY. הייתה תקופת למידה, קינפוגים, שדרוגים אבל לבסוף, התוצאה כיום היא זו שחשובה לי. בנוסף, הדרך לשם, הייתה מהנה עבורי.
שלוש שנים? כל כך מהר עובר הזמן ? או שזה רק שנה והגזמת?
גיא
התואיל לשתף אותנו - מהם רכיבי המחשב הנותן תוצאת "סוף כל הדרכים"??
תודה