נראה לך שאתה מבין יותר מאלה שנהנים מה-RC שלהם?
כן, בחדר קטן טיפלתי אקוסטית כמקובל זה עלה לי
15k שח שווה כל שקל התוצאה מדהימה וכל המוסיף גורע.
נראה לך שאתה מבין יותר מאלה שנהנים מה-RC שלהם?
אני חושב שאי אפשר להכליל מהחדר הספציפי שלך, מהמערכת והטעם הספציפיים שלך לגבי כל המצבים האפשריים אצל האחרים.כן, בחדר קטן טיפלתי אקוסטית כמקובל זה עלה לי
15k שח שווה כל שקל התוצאה מדהימה וכל המוסיף גורע.
אתה קוץ בתחת, יש תכנולוגיות אלקטרוניקה rc כל הפילטרים למיניהם אתה מכיר?
תודה על ההערה, זו אכן התבטאות לא הולמת, אבל היא מביישת רק את אומרה.יוסלה.. "אל תלבין פני חבריך ברבים"
לא מזמן באחד הפוסטים הערת לאחד החברים במשפט הזה ואף אמרת לו שכדאי שיתנצל. אז בבקשה..
מסכים מאוד.למה צריך לכתוב בעוקצנות ו/או בהתנשאות ?
יש דרכים חיוביות להוציא אגרסיות...
מכוון למי שיודע שהתבטא ככה, לא ספציפי לאדם מסוים.
צודק , זה הטיפוס ! סך הכל פעילות להגברת המודעות לאמצעים שונים , לא נולדתי בלונדון , נולדתי בבת ים , מצטער !למה צריך לכתוב בעוקצנות ו/או בהתנשאות ?
יש דרכים חיוביות להוציא אגרסיות...
מכוון למי שיודע שהתבטא ככה, לא ספציפי לאדם מסוים.
שניצל ממש לא התכוונתי אליך, האמת לא התכוונתי לעוקצנות, את זה דווקא השיח יכול וצריך להכיל, ההומור שלך מובן ומשעשע.בראשית מתנצל אם מישהו או האתר נפגע ,
כל כוונתי היתה לומר שמישהו חסר נסיון (הבתולה) בשימוש באמצעים לתיקון אקוסטי אלקטרוני או פיסי נשמע טיפה ירוק לאחר (הזונה) שמודד ומתקן בכל אמצעי שמתאפשר ,
מסכים עם הטענות על הסגנון , למרות שנכתב עם קריצה בכדי להראות הקונטרסרט ,לא היו כאן קללות חלילה כפי שכתבתם ,
וכפי שכתב אד לייב אולי כדאי להשעות האדיוט שכותב כך , אקבל כמובן את הדין בחוסר ברירה ,
ושוב מתנצל באם מישהו נפגע , סליחה !!!!
YOSSI24,
מי כמוך יודע שהתחום הנדון כמו בחיים גופא, מורכב מהעת שבה מתקיימת הרחבה, ומאותם הרגעים המפתעים לא פחות שבהם אנחנו מבצעים צמצום ואין כאן המקום הראוי להכנס לנסיבות המובילות להתרחשיות הנ"ל, רק לציין שאין בכך סתירה. מכאן שאין הבדל בין מהלך שמתקבל משימוש בשנאי מבדל, פילטר חשמל שיכול לטפל באייכות החשמל (והפסולת המיותרת שלו) לבין כבל חשמל מכל סוג שהוא וכנל לגבי שימוש ב- rc או אקולייזר ( שאליו דוסקס בהרחבה לפני זמן לא רב) במידה שמשפר את הסאונד זה אחלה ולא רק אני בעד נקודה. כמובן שלכל אחד מאתנו דרך מסויימת וייחודית להגיע ליעד, וזאת בהתאם לאותם צרכים, נסיון, ואפשריות , ובתוך כך דרישות מחמירות יותר או פחות, וזה אינו פוסל גישות אחרות!
בדומה לרשימת המכולת הנל, גם האקוסטיקה הפסיבית (שבה עשית שימוש ומבחינתך היא אולטימטיבית) דומה לפעולת ה-rc האקטיבי, ושאר מיני טוויקים בטיפולוגיה יחודית, שהמשותף לכולם שהם עלולים לגרום לעיוותים במצלול הסאונד, ובתדרים מסויימים. ושאלת מליון הדולר מה קורה עם העיוות הנ"ל!?
ובכלל, האם לדעתך ניתן לאודיופיל ממוצא לבדוק לעומק את רשימת המכולת המוזכרת לעיל!? לעניות דעתי אין מצב. ועכשיו בכנות, האם נגרם אצלך שינמוך כתוצאה משימוש באותן "טכנולוגיות" פסולות מבחינתך או להפך, ובעיקר באיזה טכנולוגיות מדובר. ועל תנסה לשלוף תשובה מהמותן כי זה לא ראוי לאודיופיל מנוסה כמוך!
RC הונאה?
בהדגמה במינכן החדרים לא מטופלים אתה אומר שאפשר להכניס למערכת שם rc?