לאחר עיון בכמה דפים של קשקוש ושל התפלספות, אסכם במשל:
" اذا كان الكلام من فضه فالسكوت من ذهب "
חבל שלא למדתי ערבית,בשבילי גם זה
לא ברור
אמנם לא בהמשך ישיר אבל בהמשך לאתמול, כשכתבתי אווריריות התכוונתי לתחושה שכל תו עומד בפני עצמו, כאילו מוקף בריק. זו ההרגשה שהיתה לי כששמעתי דרך מגבר מסוים מוערך בביקורות. לא מכיר זאת מקונצרט של מוזיקה לא מוגברת ומבחינתי המוזיקה נפגמה. זו הסוביקטיביות שלי, האם זו טעות אודיופילית אוביקטיבית?
אתה מדגים את "סייג לחוכמה -- שתיקה".חבל שלא למדתי ערבית,
אני מניח שהמשל אומר:
כשמדברים הרבה מדברים שטויות,
זה תרגום מאידיש
זה בחזקת אי-לקיחת אחריות על התקשורת, לסיים בשפה שרוב הגולשים לא יודעים לקרוא.לאחר עיון בכמה דפים של קשקוש ושל התפלספות, אסכם במשל:
הרשה לי לזקק מעט את מה שאני אומר:הרשה לי לזקק מעט את מה שאני אומר.
מה שחשוב באמת הם אחוזי העיוותים הנמוכים, והאיזון בתכולה ההרמונית, בטווח העוצמות שאותו משתמש זקוק להן הכי הרבה. ומשמעות הדבר למשתמש הביתי היא שההגברה תעביר הכי נקי בטווח העוצמות הנמוכות מ-1W עד נאמר 50W .. בניגוד למגברים המקצועיים ששם ידוע שהדרישות הן למינימום עיוותים במקסימום כוח
מי שמתייחס לדבריך (בניגוד לאליך אישית) ברצינות, מבזבז את זמנו, ואתה מבזבז כאן את זמנם של אחרים.
ולעניין הפוסט המצוטט -- מה שרלוואנטי זה לא לחפש בתוך הראש שלך ניסוחים אחרים לאותם דברים, אלא לחפש מחוץ לראש שלך -- באינטרנט -- עדויות ברות סמכא (לא סתם פוסט של עוד חכמולוג) לכך שזה שבכלל שמיע מה שקורה בתוך THD<0.1%, אחרת פשוט לא משנה על מה אתה מדבר שם.
ואם הספקטרום ב-THD נמוך הייה כזה קריטי, למה ב-Stereophile, ששם כן מתייחסים למדידות, לא אומרים דברים כמו "הנה הספקטרום, בגלל זה המגבר נשמע לא טוב?" אולי תמצא ביקורת שאומרת כך. אני לא נתקלתי במשהו כזה.
וכן, יש שם גם ביקורות של ציוד שלא מתלהבים ממנו
עמיר
מצויין. ועכשיו, אם אתה רוצה לאשש את טענתך, עשה זאת. אם לא, אנא הנח לנו עם מיץ העגבניות ועם מה שאתה מוסיף לו.אין לי שום בעייה עם אמירתך.
גם עם זה אין לי בעייה.
וגם איתך אין לי שום בעייה.
במדינה דמוקרטית אתה/אני יכול לכתוב את מחשבותיך גם אם הן שטויות במיץ עגבניות.
יש דימיון בין .תחום האודיו לבין אוכל גורמה.בלי קשר.
האתר הזה נולד על מנת להכתיב, לקבוע ולהעביר הלאה סטנדרט מסויים במה טוב ומה פחות טוב.
אין שום זלזול אבל שום מנת פלאפל טרם זכתה ואני מניח שגם לא תזכה, בכוכב מישלן....אני מוחה נמרצות על מה שנראה כזלזול במנת פלאפל.
אריה
בהחלט אפשר למדוד אוכל באמצעות פיזיקה וכימיה אבל זה לא מהות התחביב.אין השוואה בין אודיו לאוכל.
אוכל הוא דבר לא מדיד. אין שום דבר באוכל שהוא אקסיומה.
עם זאת, בהחלט יש את העניין של אנינות הטעם גם באודיו.
תשמע מוזיקה פיליפינית מקורית ותבין שגם זה בלתי נסבל לאוזניים שלנו....יש אקסיומה באוכל!
אוכל פיליפיני מקורי זה הדבר הכי גרוע בעולם.
gourmet -- האם גור מת זה טעים?אז יש "טוב" או "גורמה" ויש האם זה טעים לי או מוצא חן לאוזני...
ארז
בהחלט אפשר למדוד אוכל באמצעות פיזיקה וכימיה אבל זה לא מהות התחביב.
גם באודיו אפשר למדוד אלא שכולנו יודעים מה הקשר בין איך שזה נמדד לבין איך שזה נשמע...
ואכן נושא אנינות טעם קיים בשני התחומים.
ארז