AK1
חבר משקיען
- מעורבות
- 2,947
- נקודות
- 113
נמר,
זה שיואל הצליח לדכא אותי בטכניקות הלוחמה הפסיכולוגית שלו זו בעייה נטו שלי, שלא קשורה אליך.
או, במסגרת צורת החשיבה שאני מדבר עליה, זה שזה הייה רע מבחינתי, לא הופך את זה ו/או את יואל ל"רע" אבסולוטי
למען הסר ספק, לא התכוונתי לומר שיואל לא יודע לעזור בענייני אודיו, או שאין לו ידע בעניין.
כן התכוונתי לומר שייש ליואל טעויות תפיסתיות/מהותית בעניין מה זה "טוב" באודיו.
אבל, במקרה או שלא במקרה, מה שיואל אוהב, ומגדיר כ"טוב", זה גם מה שאתה אוהב ומגדיר כ"טוב".
שאלה אם אתה מוכן לשקול את זה שאולי לא זו הגדרת ה"טוב" המתאימה לכולם.
לשקול שלכל אחד יכול להיות "טוב" אחר, שאינו נקבע ו/או מוכתב על ידי הקריטריונים הנ"ל.
לשקול שהמצב שמישהו אוהב משהו אחר אינו "בסדר" כאשר הוא מודע לכך שזה "פחות טוב", אלא שזה אכן ה"טוב" שלו.
באיזשהו מקום זה סוג של ויתור על שליטה ו/או על "צדק" -- ואתה לא חייב.
אני רק שואל אם אתה מוכן לשקול את זה, וזו הפואנטה שלי בכל הדיון הארוך הזה.
עמיר
זה שיואל הצליח לדכא אותי בטכניקות הלוחמה הפסיכולוגית שלו זו בעייה נטו שלי, שלא קשורה אליך.
או, במסגרת צורת החשיבה שאני מדבר עליה, זה שזה הייה רע מבחינתי, לא הופך את זה ו/או את יואל ל"רע" אבסולוטי
למען הסר ספק, לא התכוונתי לומר שיואל לא יודע לעזור בענייני אודיו, או שאין לו ידע בעניין.
כן התכוונתי לומר שייש ליואל טעויות תפיסתיות/מהותית בעניין מה זה "טוב" באודיו.
אבל, במקרה או שלא במקרה, מה שיואל אוהב, ומגדיר כ"טוב", זה גם מה שאתה אוהב ומגדיר כ"טוב".
שאלה אם אתה מוכן לשקול את זה שאולי לא זו הגדרת ה"טוב" המתאימה לכולם.
לשקול שלכל אחד יכול להיות "טוב" אחר, שאינו נקבע ו/או מוכתב על ידי הקריטריונים הנ"ל.
לשקול שהמצב שמישהו אוהב משהו אחר אינו "בסדר" כאשר הוא מודע לכך שזה "פחות טוב", אלא שזה אכן ה"טוב" שלו.
באיזשהו מקום זה סוג של ויתור על שליטה ו/או על "צדק" -- ואתה לא חייב.
אני רק שואל אם אתה מוכן לשקול את זה, וזו הפואנטה שלי בכל הדיון הארוך הזה.
עמיר