תקשיב יש פה בעיה .
האמת בכל פרמטר אפשרי .
אני גם לא מאמין שאתה מתכוון למה שאתה רושם , כי כבר הוזמנת אלי להשוות בין דאקים - ללא שום התערבות ולא הגעת . אני טוען שאתה תרגיש את ההבדל בענק.
באשר ל ASR , נכנסת לשם שאלת שאלות וענו לך יפה . הגיוני . מנהגו של עולם .
לא באת והטלת בהם ספק , שאלת שאלות של טירון ( מילים שאתה אמרת ) ונהנת בשמחה .
אותו דבר כמו פה - היית שואל מה ההבדל בין פרה מנורות לפרה טרנזיסטורי היו עונים בשמחה .
אתה לא פה כדי לשאול. אתה לא פה כדי לקבל תשובות - אתה פה כדי בעיקר להטיל ספק ומום בכל מה שקורה פה .
אתה חושב שאתה יודע יותר מרוב האנשים פה ושרובם עובדי אלילים - אלו המילים שלך . לא שלי .
עכשיו לי ברור מה אתה עושה וגם התכתבנו על זה בפרטי והוכחתי לך שטעית במשהו מאוד חשוב וזה לא עניין אותך - הטעות הקריטת שלך לא הזיזה לך ואתה אמור לייצג משהו טכני( כביכול ) עניין אותך רק שאתה ״ טוב מאחרים פה ״.
באשר ל ASR - אין לי מושג על מה אתה מדבר . לדעתי אתה פשוט לא מתכוון למה שאתה כותב - רק לא מזמן זרקו משם את ארין מ Erin audio corner שהעז להטיל ספק במדידות של Amir . גם את ג׳ין מאודיוליקס השליכו משם והוא בעצמו טען שהאתר הזה רעיל במיוחד .
מדובר בכת שמקדשת רק דבר אחד ועל ידי כך מפספסת את כל היופי והשיפור וההתקדמות באודיו - שהוא הטלת ספק בהכל . גם במדידות וגם השמיעה . מתוך אותו ספק - צומחים ( זה מורכב ואני מקווה שאני מובן)
פה מראים המון אורך רוח להשמצות שלך ואלו בהחלט השמצות .
שוב - לדעתי אתה משחק פה בראש של אנשים .חבל שנופלים למלכודת שלך כל פעם מחדש ( גם אני אגב - לא כי יש לך השפעה עלי אלא בגלל מה שאתה גורם פה להרגיש לחלק מהאנשים ).
יודע מה איתגרת
בוא אני אענה לך לכל התגובה.
מאמין לכל מילה שאומר גם מניסיון אישי וגם ניסיון של אחרים וגם מתוך הלוגיקה שלי שנטועה עמוק בקומן סנס ונטולת הערצה עיוורת למותגים מסוימים או אמונות אודיופיליות מושרשות שאני יודע בוודאות שהן שגויות.
אכן הזמנת אבל אני גם עצלן וגם יש עוד סיבות ללמה אני לא מגיע לכל ההתערבויות האלה למרות שזה יכל להיות מעניין.
לגבי מה שהלך בפרטי האמת לא כ"כ הבנתי לאיזה חלק שם התכוונת אבל הסברתי לך את תפיסת העולם שלי בכללי שם.
הטלתי שם ספק, אני ניהליסט ומפקפק בהכל באופי שלי, רק ככה מגיעים לאמת, תשאל את ניטשה.
בחיים לא דיברו אליי בזלזול או בחוסר כבוד ובטח לא ירדו לפסים אישיים מה שקורה כאן איתי כל דקה בערך אני אתן לך את היוזר ניים שלי שם ותראה בעצמך אם תרצה.
הכי מצחיק שכתבת השמצות שלי
אז שוב, האמונה שלי היא האמונה שלי, אם היא סותרת אמונה של אדם אחר זאת בעיה שלו
אבל מכאן ועד לרדת לפסים אישיים נגדי, אם כבר זה השמצות, זה שאני מאמין בדברים אחרים זה ממש לא השמצות
כבר אמרתי 100 פעם אני אודיופיל מגיל 0 פשוט ראיתי את האור והבנתי כמה בולשיט יש בתחום הזה.
אם לא היה אכפת לי, לא הייתי כותב את דעתי שוב ושוב והייתי נותן לאנשים להמשיך להיות שבויים בתפיסתם
אני חושב אחרת וזהו.
עובדה שאנשים כאן הגיעו למסקנה שכדאי לבדוק את ההבדלים בין הכבלים לזולים, לא שאני לוקח קרדיט על זה אבל איכשהו זה קרה גם טיפה בזכותי