זאת הייתה ציניות כי משום מה אודיופילים לא רואים בעצמם כת כשהם נופלים למעשה לכל הקלישאות שיש בתחביב הזה
גם להסתמך רק על שמיעה ורגש ולהתנגד לכל דבר טיפה מדעי זה כת.
הטעם הוא שהמדידות הן הבסיס
כמו שלא היית קונה רכב אם לא היו לו נתונים טובים ושעשו לו קראש טסט אז אותו הדבר באודיו
אתה יודע שאם משהו הוא נמדד טוב רוב הסיכויים שגם ישמע טוב, וזה מהווה בסיס להחלטה שלך.
במה הכי שווה להשקיע את הזמן והכסף בחיים זאת שאלת השאלות
1. במחילה כבודו, אבל אני לא חושב שזה כזה חכם להתווכח על משהו סובייקטיבי.
ועוד על *תחביב* סובייקטיבי.
2. אתה נהנה להתווכח גם על טעמים במסעדות?
וגם אם אתה נמצא בשלב ההתפתחותי הזה, מבחינתך ההרכב הכימי של האוכל זה מדד קובע עבור אנשים שמדברים על טעים יותר או טעים פחות?
3. אם יש לך בטן מלאה על עלות התחביב, אז בבקשה תרשום את זה מפורשות.
גם במקצועות אחרים יש אנשים שיודעים להגיע לתוצאה טובה יותר מאחרים וברבע מהזמן / רבע מהעלות.
4 . לסיכום, אני שוב מתנצל, אל תפגע, אבל על פניו הטיעון שלך נראה משעמם ולא מכבד את הזמן שאנשים משקיעים בקריאת ההודעות שלך.
5. לפני 5 שנים חבר המליץ לי ללכת לאיזו חנות אודיו. אחרי 4 או 5 שעות האזנה למגוון רמקולים והגברות שמתי 6000 ש"ח, הגעתי הביתה ותוך 10 שניות ידעתי שזה לא רלוונטי. החזרתי אותם, הוספתי 2000 ו"שידרגתי" ושוב בבית הבנתי שזה לא רלוונטי. רק בזכות האנשים בפורום היקר הזה (וגם כמה שעוסקים בתחום) קיבלתי פרספקטיבה מינימלית על התחום.
ב"כת" שלי לא מתווכחים עם הצלחה.
בגלל זה כל הזמן אומרים לך ללכת ולשמוע את ההבדלים (אם היה לי זמן פנוי הייתי הולך בעצמי)