ישנן מספר חברות של רמקולים שרק לאחרונה יצא לנו לפגוש בארץ ואחת מהן KAISER acoustics.
לאחר שפגשתי אותם לראשונה אצל גיא, (רמקולי המדף של החברה Furioso)
מצאתי עצמי נשאב לחברה הזו, סקרנה אותי.
לאחר זמן מה
הגיעו לגיא שתי זוגות רמקולי הרצפה של החברה
ה vivace
וה Classic
לפני כמה וכמה חודשים, הגעתי לגיא בעניין אחר,
גיא חיבר לראשונה את הרמקולים, ה-Classic מחוברים לסט משובח של Absolare (פרה+מונובלוקים מסדרת Signature) הסאונד היה פשוט מהפנט, למעשה זו הייתה התוצאה הטובה ביותר! שחוויתי אצל גיא ואמרתי לו זאת באותו ערב,
אצל גיא שמעתי אין ספור שילובים וציוד, התוצאה הנ"ל הפנטה אותי ו"שיחקה" בי,
טוב,
סיימנו ביקור וכרגיל המשכתי הלאה,
לא הייתי בקטע של החלפת רמקול,
אולם החוויה הייתה כזו שהשאירה בי סקרנות ורצון לטעום עוד..(קורה פעם ב..)
תמיד חשבתי לעצמי איך אני למעשה מחליף את הרמקולים שלי (MAXX 2 של חברת Wilson Audio) שהרי הם עצומים בממדיהם ועם ממדי הרמקולים, כך גם גודל הבמה, גובה הבמה ויכולות וביצועים שלהם בהתאם...
גיא ואני (כמו כן עם חברים נוספים) תמיד מדברים, על הרמקולים הבאים שלי אם וכאשר, התלבטויות רבות, למעשה גודל במה שאליה הורגלתי והעדפתי ולא רציתי להתפשר, תחום תחתון בריא וריאליסטי, תלת מימד מאוד משכנע וכו'...
נחזור לביקור אצל גיא, אותו ביקור שכנראה סימן לי כבר את "דרך האבנים הצהובות".
הרמקולים שלמעשה הכי התרשמתי פה בארץ ממה ששמעתי...
מחירם לא עמד בתקציבי, על כן המשכתי לצערי הלאה...
ה Pilium הגיעו, דבר שדחה אצלי כל אזכור ורצון לבדוק יותר לעומק את נושא הרמקולים (באופן כללי) והחלטתי שהכיוון שלי ועיקר ההשקעה, החלפת האלקטרוניקה אצלי.
ומכאן התגלגלו העניינים והחלטתי לבוא ושוב להאזין לרמקולים של KAISER acoustics, אך הפעם עם PILIUM, החוויה הייתה עוצרת נשימה, הווקאל, התלת מימד שהרגשתי, הגודל הטבעי של הכלים, עומק הבמה וגובה הבמה, האוויר, התלת מימד והרבדים הברורים מקדימה ולמעשה מכל אזור בחלל השמע, הצליח לגמור אותי (מעטים הפעמים שתוצאה כך "רמסה" וטלטלה אותי).
ימים, שבועות לאחר, התחלתי לחשוב לעומק שוב על החלפת הרמקולים.
שיקולים רבים, שהובילו אותי לבסוף להחלטה.
תודה רבה לגיא רג'ואן
בניתי בזכותך מ-חלומות רטובים שנרקמו ולבסוף הוגשמו.
לאחר שפגשתי אותם לראשונה אצל גיא, (רמקולי המדף של החברה Furioso)
מצאתי עצמי נשאב לחברה הזו, סקרנה אותי.
לאחר זמן מה
הגיעו לגיא שתי זוגות רמקולי הרצפה של החברה
ה vivace
וה Classic
לפני כמה וכמה חודשים, הגעתי לגיא בעניין אחר,
גיא חיבר לראשונה את הרמקולים, ה-Classic מחוברים לסט משובח של Absolare (פרה+מונובלוקים מסדרת Signature) הסאונד היה פשוט מהפנט, למעשה זו הייתה התוצאה הטובה ביותר! שחוויתי אצל גיא ואמרתי לו זאת באותו ערב,
אצל גיא שמעתי אין ספור שילובים וציוד, התוצאה הנ"ל הפנטה אותי ו"שיחקה" בי,
טוב,
סיימנו ביקור וכרגיל המשכתי הלאה,
לא הייתי בקטע של החלפת רמקול,
אולם החוויה הייתה כזו שהשאירה בי סקרנות ורצון לטעום עוד..(קורה פעם ב..)
תמיד חשבתי לעצמי איך אני למעשה מחליף את הרמקולים שלי (MAXX 2 של חברת Wilson Audio) שהרי הם עצומים בממדיהם ועם ממדי הרמקולים, כך גם גודל הבמה, גובה הבמה ויכולות וביצועים שלהם בהתאם...
גיא ואני (כמו כן עם חברים נוספים) תמיד מדברים, על הרמקולים הבאים שלי אם וכאשר, התלבטויות רבות, למעשה גודל במה שאליה הורגלתי והעדפתי ולא רציתי להתפשר, תחום תחתון בריא וריאליסטי, תלת מימד מאוד משכנע וכו'...
נחזור לביקור אצל גיא, אותו ביקור שכנראה סימן לי כבר את "דרך האבנים הצהובות".
הרמקולים שלמעשה הכי התרשמתי פה בארץ ממה ששמעתי...
מחירם לא עמד בתקציבי, על כן המשכתי לצערי הלאה...
ה Pilium הגיעו, דבר שדחה אצלי כל אזכור ורצון לבדוק יותר לעומק את נושא הרמקולים (באופן כללי) והחלטתי שהכיוון שלי ועיקר ההשקעה, החלפת האלקטרוניקה אצלי.
ומכאן התגלגלו העניינים והחלטתי לבוא ושוב להאזין לרמקולים של KAISER acoustics, אך הפעם עם PILIUM, החוויה הייתה עוצרת נשימה, הווקאל, התלת מימד שהרגשתי, הגודל הטבעי של הכלים, עומק הבמה וגובה הבמה, האוויר, התלת מימד והרבדים הברורים מקדימה ולמעשה מכל אזור בחלל השמע, הצליח לגמור אותי (מעטים הפעמים שתוצאה כך "רמסה" וטלטלה אותי).
ימים, שבועות לאחר, התחלתי לחשוב לעומק שוב על החלפת הרמקולים.
שיקולים רבים, שהובילו אותי לבסוף להחלטה.
תודה רבה לגיא רג'ואן
בניתי בזכותך מ-חלומות רטובים שנרקמו ולבסוף הוגשמו.