תשנה את השם שלך לפוטין - עברת לפצצה גרעינית ? רק בריאות ומזל טוב לאיתי - רמקול נשמע מצויין - אבל דורש יחס גדול למסביב - החדר שלהם בתערוכה היה סופר מדוגם ומתוכנן ..תרשו לי להיות טיפה שונה מכל ה "אנגלים" המנומסים פה שקוראים וואו על כל דבר שזז פה , אני שמעתי במשך שעות את ה"קוורו " עם אונגקו במינכן , בכלל לא מבין על מה הצעקה ,כמה שלא ניסיתי להיות חיובי ןלהבין את הדרמה , נשמע בסדר ,לא יותר מזה , מישהו צריך לעזאזל לומר שהמלך הוא עירום למרות המותגים הנחשבים , יכול להיות שבחדר המוגבל של איתי זה מנגן יפה בגלל פחות בס ואנרגיה , אבל אני באופן אישי לא דיבר אלי בכלל , מה יש לכם ? כל מןתג נחשב מקבל מחיאות כפיים סוערות , לא תפעילו רגע השמיעה , אין בזה כלום מעבר למןתג , מעניין לי את התחת היבואן או הרוכש , לי באופן אישי רמקול כזה לא מתאים בשום אופן וגם לא הציוד הנלווה , אני יודע שאני חריג פה וזה לא במקום בתוך צרור הברכות אבל זו דעתי , מה לעשות ?
אלדר ואיציק אומרים 2 דברים שונים, אז במה אתה מסכים איתם?גם אני לא השתטחתי מהרמקולים הנ"ל אך הם בהחלט טובים והרמקול הכי טוב עבור המאזין הם אלה שנטמעים בחדר ההאזנה שלו וגורמים לו לשכוח שהוא בין ארבעה (בד"כ) קירות.
לפני שאהיה נתון לכאפות כי אני די מסכים עם שניצל ואיציק37 אומר שאחד הסט-אפים הכי מדהימים ששמעתי היה אצל 'פיוז' כשזכאי חיבר מגבר של אקופייז לרמקולי טאואר של סונוס פאבר, בשבילו זה לא היה מספיק ויכול להיות כי אצלו בבית זה לא 'התחבר' ולכן לפסול משהו על סמך התנסות בודדת או שתיים זו טעות. אני שמעתי את האלבדו שעופר הדגים בתערוכה והייתי בטוח שיש תקלה בציוד.
אלדר ואיציק אומרים 2 דברים שונים, אז במה אתה מסכים איתם?
אלדר- טוען שרמקול פח, יבואן (מעניין לו ת'תחת), הרוכש פח ושכולנו בכלל "אנגליים".
איציק 37 די "השתפך" (בחיוב) על הרכישה ואני מצטט:
"איתי, הלכת עליהם!
זוכר שדברת עליהם, רק לא ידעתי למה לקשר.
כל הכבוד!! אתה מעורר השראה אמיתית הולך תמיד על הטוב ביותר שיש.
לא נח.
התוצאה אצלך עם הוווילסונס, הייתה התוצאה הטובה ביותר שחוויתי פה.
לא היה ברור לי למה אתה רוצה להחליף אני קראתי רבות על החברה הזו אחרי שהזכרת שמם, אין לי מילים ואני שמח שהלכת לכיוון הזה.
אתה משוגע אמיתי!!! הם עולים הון!
מחכה לבוא.
תתחדש ודש.
מה זאת אומרת "מחמאות בתשלום " ? או שאני לא מבין את דרך ההתבטאות , או שעובר כאן משהו אחר ?בקריאה נוספת מסכים איתך, מולטיטאסקינג...
אכן איציק 37 גם חנפן אוטומטי בהינתן שלא כותב ששמע אותם בפועל אצל איתי ואולי בכלל לא, זאת הבעיה שיש לי בשונה משניצל עם מחמאות שניתנות על מתן תשלום עבור מוצר ולא על המוצר עצמו.
שניצל אני סקרן, איזה רמקולים לדעתך הם פגז במחירים של נניח סביבות ה 50-100 אלף ממה ששמעת?מה זאת אומרת "מחמאות בתשלום " ? או שאני לא מבין את דרך ההתבטאות , או שעובר כאן משהו אחר ?
אני בכל מקרה לא מביןמחיאות כפיים אוטומטיות ,וכמוני כמוכם חובב רגיל לגמרי שודאי לא מקבל איזה תשלום או טובת הנאה כל שהיא ,ואני סיפרתי מה שמעתי במינכן בחדר מושקע בקרוב למיליון דולר ,כולם נכנסו שם בחרדת קודש , עם גניחות התפלאות , ואני שיושב שם עם החברים שלי (נשארו לי מעט מאוד ) לא מבינים על מה הגניחות , לא שמעתי אצל איתי וכנראה גם לא אשמע , יכול להיות שפגז ,אבל אתם מתעלפים פה על מה בלי לשמוע ?
בקשר ליבואן , באמת מביא מיטב התוצרת וכל הכבוד שמאפשר לנו לשמוע קווארו MSB ועוד רמקולים כמו שיש אצל חברי רן ,
למזלי התחביב הוא סובייקטיבי ,ואני חובב שמותר לי לכתוב כרצוני ואינני דג ששוחה עם הזרם , אולי באמת לא מי יודע מה מנומס אבל מבטיח לכם שיודע מתי העסק יוצא דופן ומתי סתם מותג ,לא איכפת לי להקרא פוטין עם פצצה גרעינית ,אבל איך היה נראה הפורום אם לא היה איזון בתגובות המנומסות שלכם !
גם זקנתי מספיק בכדי שלא אכפת לי מה חושבים ,
אגב , דרך האבנים הצהובות נמצא בסופיה בבולגריה ,לא מכיר מקום אחר !
לא תצליחו לשנות את דרכי האובייקטיבית לדעתי גם באם תשלחו אלפי חיצים מורעלים , חריג ? נכון ! אבל לפחות כותב את דעתו בכדי שתשמרו על הפרופורציות .
ובאם לומר את האמת אני מכור לצלילים , כרגע יש לי 3 זוגות רמקולים , כל אחד והחן שלו , שולח לכם מכאן שבת שלום , ותרגעו ! אין לי שום עניין של אינטרסים אישיים או מצב של לסגור חשבון עם מישהו ,מה שנכון , לא אוהב רמקולים קטנים ודלי יכולת עם קוביה למעלה !
מה זאת אומרת "מחמאות בתשלום " ? או שאני לא מבין את דרך ההתבטאות , או שעובר כאן משהו אחר ?
אני בכל מקרה לא מביןמחיאות כפיים אוטומטיות ,וכמוני כמוכם חובב רגיל לגמרי שודאי לא מקבל איזה תשלום או טובת הנאה כל שהיא ,ואני סיפרתי מה שמעתי במינכן בחדר מושקע בקרוב למיליון דולר ,כולם נכנסו שם בחרדת קודש , עם גניחות התפלאות , ואני שיושב שם עם החברים שלי (נשארו לי מעט מאוד ) לא מבינים על מה הגניחות , לא שמעתי אצל איתי וכנראה גם לא אשמע , יכול להיות שפגז ,אבל אתם מתעלפים פה על מה בלי לשמוע ?
בקשר ליבואן , באמת מביא מיטב התוצרת וכל הכבוד שמאפשר לנו לשמוע קווארו MSB ועוד רמקולים כמו שיש אצל חברי רן ,
למזלי התחביב הוא סובייקטיבי ,ואני חובב שמותר לי לכתוב כרצוני ואינני דג ששוחה עם הזרם , אולי באמת לא מי יודע מה מנומס אבל מבטיח לכם שיודע מתי העסק יוצא דופן ומתי סתם מותג ,לא איכפת לי להקרא פוטין עם פצצה גרעינית ,אבל איך היה נראה הפורום אם לא היה איזון בתגובות המנומסות שלכם !
לא תצליחו לשנות את דרכי האובייקטיבית לדעתי גם באם תשלחו אלפי חיצים מורעלים , חריג ? נכון ! אבל לפחות כותב את דעתו בכדי שתשמרו על הפרופורציות .
ובאם לומר את האמת אני מכור לצלילים , כרגע יש לי 3 זוגות רמקולים , כל אחד והחן שלו , שולח לכם מכאן שבת שלום , ותרגעו ! אין לי שום עניין של אינטרסים אישיים או מצב של לסגור חשבון עם מישהו ,מה שנכון , לא אוהב רמקולים קטנים ודלי יכולת עם קוביה למעלה !
מסכים בהחלט....צריך להסתכל גם על הצד החיובי: אנשים מגיבים מספרים חוויות מתערוכות, יש דברים חדשים לקרא להתרשם ולקבל אינפורמציה עניינית חדשה וגם תובנות מעניינות בתחום, סה"כ זה מאוד מעניין מה שקורה פה, רק שימשיך כך.
שניצל,מה זאת אומרת "מחמאות בתשלום " ? או שאני לא מבין את דרך ההתבטאות , או שעובר כאן משהו אחר ?