אני באמת לא מבין את ההודעה הזאת..טוב הגיע הזמן:
קשה לי לקבל שבאמת תחשוב שכולם כל הזמן מטומטמים.
הגיע הזמן להפסיק עם ההקפצות שאין סיבה והעיקר לחזור לראש השרשור.
קנית ציוד,יופי תתחדש .
יש דיון ,דילמה ,בעיה יאללה קדימה ,אבל הקפצות העיקר להיות בראש הטור זה זלזול
באנשי הפורום .
נכון יש אנשים שמשקיעים בדרך/גישה/תפיסת עולם איך לשמוע והעניין מסקרן ואפילו נשמע מצוין.
וזמן רב אני רואה שקוף מאד ובטח גם אחרים רואים איך תופסים בחולצה של שחקן כוכב , "הוא לא יעבור אותי ".
חג שמח לכולם.
1. אתה מתכוון להקפצה סתם כמו זו ?טוב הגיע הזמן:
קנית ציוד,יופי תתחדש .
באנשי הפורום .
נכון יש אנשים שמשקיעים בדרך/גישה/תפיסת עולם איך לשמוע והעניין מסקרן ואפילו נשמע מצוין.
וזמן רב אני רואה שקוף מאד ובטח גם אחרים רואים איך תופסים בחולצה של שחקן כוכב , "הוא לא יעבור אותי ".
חג שמח לכולם.
אריק היקר ,טוב הגיע הזמן:
קנית ציוד,יופי תתחדש .
באנשי הפורום .
חג שמח לכולם.
שזה אומר שאתה לא נכנס לתערוכות, כן?איתי מנסה למשוך אותי אליו הביתה שלח כמה תמונות מטורפות עיינתי הסתכלתי ברשימת הציוד זה ממש כמו חדר בתערוכה, אמרתי לו אין מצב שאני מגיע, אני חי בשלום יושן בלילה ביקור אצלך זה להיכנס לסחרור אינסופי, מעדיף שלא, רמות המחיר האלו לא בשבלי, תודה וחג שמח תהנה ציוד מטורף באמת ש אין דברים כאלה !!!
איתי מנסה למשוך אותי אליו הביתה שלח כמה תמונות מטורפות עיינתי הסתכלתי ברשימת הציוד זה ממש כמו חדר בתערוכה, אמרתי לו אין מצב שאני מגיע, אני חי בשלום יושן בלילה ביקור אצלך זה להיכנס לסחרור אינסופי, מעדיף שלא, רמות המחיר האלו לא בשבלי, תודה וחג שמח תהנה ציוד מטורף באמת ש אין דברים כאלה !!!
אולי תעשה מייק אפ סקס עם עופר ותגמרו עם זה...?אריק היקר ,
חג שמח לך , רוצה להודות שאתה מעלה את אותם מחשבות שלי ,רק מכיוון שזה "שניצל " אני נמנע בגלל כל מיני חיצים מורעלים מסולר ושותפיו ,
לא סובלים אותי ,ובצדק , אני בשנים האחרונות לא מתחבר לאודיופיל בשל היותו אודיופיל , זה לא מספיק ,צרך להיות גם חבר וגם איש עם ערכים ולא קטנוני או צר עיין , אבל אין ספק שהרמה של הציוד עלתה למרות שזה אינו אומר כלום לגבי איך נשמע , גם יחסי עם היבואנים בחלקם התערער מכיוון שאין לי שום כוונה לחסוך שיבתי מצויד שלהם ,
אני בכלל חושב שאודיופיליה לא קשורה קשר הדוק לציוד אלא יותר אשר מסביב ,אבל קטונתי מלהסביר במיוחד עם הרפיוטיישן העכור שיש לי ,
אני גם לא חף מלא לסבול טיפוסים שונים למרות היותם אודיופילים קלאסA , לא מתכוון להכנס לויכוח על קרבון או לא או מעל משהו דומה ,מוכן לדבר על התאמה של גיין ורגישות שהרבה יותר חשובים לדעתי .
חג שמח לכולם
מה לגבי קונדיטוריות? אתה יודע...הפיתוי, ההשמנה. בארים? לא יכול להפסיק אחרי השנייה וכו'.איתי מנסה למשוך אותי אליו הביתה שלח כמה תמונות מטורפות עיינתי הסתכלתי ברשימת הציוד זה ממש כמו חדר בתערוכה, אמרתי לו אין מצב שאני מגיע, אני חי בשלום יושן בלילה ביקור אצלך זה להיכנס לסחרור אינסופי, מעדיף שלא, רמות המחיר האלו לא בשבלי, תודה וחג שמח תהנה ציוד מטורף באמת ש אין דברים כאלה !!!
שני הוופרים "רגילים" או שאחד מהם passive radiator מה שנקרא?לא קשה להבין
אך אשמח לפרט
התמונות מציגות את ה Kawero! CLASSIC בגרסה C1
מקדימה, צד ומאחור.
-אלמנט מיד 7" קדמי בחזית הרמקול
-זוג אלמנטים אחוריים לבאס
*אלמנט באס 8" אחורי
*אלמנט באס 10" אחורי