Gds אמר שטות בלי לדעת מה יתרונות של דרייבר קונצנטרי,לא מספיק.
צריך source-point או כמו שהבוס שלי היה אומר, ניקודה.
R
אני חושב,שדווקא ברמקול ניתן " להתפשר" ולתת גז במקור והגברה. אבל מי שחושב שרמקול ב 100אלף הופך לו את המערכת לבלתי מנוצחת ....טעות באוזנו. לא דיברתי על עלויות שוות, אלא התאמת איכויות- בד"כ המחיר הנדרש בהתאם, לא תמיד אבל בד"כ. אימפדנס ומספיק כח? 2 פרמטרים שיכולים לנבא בערך כלום. לטעמי. מרדד את תפקיד המגבר למכונת וואטים ואת הרמקול לשפחה נרצעת.היי,
לא כל רכיב במערכת צריך לעלות כמישנהו.
מגבר לא צריך לעלות כמו הרמקול, והרמקול לא כמו המגבר, הפרה-אמפ (במידה וישנו) או המקור.
תוצאת סיכום שניהם (רמקול והגברה), בהחלט יכולה לעלות מעלה וזאת אם הם באותה קטגוריית המחיר אבל זה לא מחייב.
האם רמת מחיר זהה של הרכיבים מחמיאה להם יותר? - בדרך כלל כן,
אך כבר שמעתי תוצאות מצויינות כאשר מחירו של אחד הרכיבים (בדר"כ הרמקול) עולה יותר מהמגבר שהיתאימו לו וזה במידה וישנה התאמה חשמלית נכונה בניהם (אימפדנס נכון + מספיק כח עבור הרמקול).
מה עם טונאליות (או אקוסטיקת החדר) אתה שואל?
זה כבר תלוי במאזין, הריי לא כולנו נולדנו עם אותם האוזניים, העיניים, או העדפות
ד"א - מה עם המקור ?
גם הוא לא חייב להיות באותה רמת המחיר - אבל תמיד רצוי, וזהו ידידי ההבדל בין הרצוי למצוי
שאתה אומר שטות לגבי טעמו של מישהו לפחות תגבה זאת בהסברים כמו crossover suck out וכו' נורא קל להשמיץ ולהרגיש טוב עם עצמך בלי לעשות כל מאמץ.Gds אמר שטות בלי לדעת מה יתרונות של דרייבר קונצנטרי,
ואתה עונה לו תשובה סתמית
זה לא מספיק צריך עוד, עוד מה זה פורום של רפיי שכל? 80% מתגובות בפורום קישקושים להראות מי יותר חכם.
אז זה רק עניין של זמן...אם היה לי תקציב עכשיו הרמקול היה אצלי!
מסכים בהחלט!לאחר ה "הרמקולים" בחשיבות זהה! מבחינתי
תשתית החשמל והמקור