בכל מקרה הדרייבר הקואקסיאלי יותר טוב מכל רמקול עם כמה דרייברים סטנדרטים בקטע של טיים אליימנט ואינטגרציהברור.
התכוונתי מילולית לנקודה.
בכל אלמנט הגדול מנקודה נוצרות בעיות תזמון.
הוא לא כזה נפוץ כי הוא די קשה לביצוע
למרות שKEF די פיצחו את העניין
בכל מקרה הדרייבר הקואקסיאלי יותר טוב מכל רמקול עם כמה דרייברים סטנדרטים בקטע של טיים אליימנט ואינטגרציהברור.
התכוונתי מילולית לנקודה.
בכל אלמנט הגדול מנקודה נוצרות בעיות תזמון.
אז אני מניח שב"פיצוח" המסקנה היא שKEF הם הטופ ?,,,,,,די קשה לביצוע
למרות שKEF די פיצחו את העניין
מבחינת הדרייברים הקואקסיאלים הם די בטופ כן.אז אני מניח שב"פיצוח" המסקנה היא שKEF הם הטופ ?
מה לא הבנתי ?
טאנוי טובים יותר בקטע הזה.מבחינת הדרייברים הקואקסיאלים הם די בטופ כן.
פשרות,/ מיקוד כוונות. . כמובן שפשרות/ מיקוד כוונות יש בתיכנון כל מוצר - לא רק באודיו.כמובן שטרייד-אופים (יש מילה בעברית בלאט?) יש בתכנון כל מוצר - לא רק באודיו.
יש לי טאנוי כזה. עם הזמן וניסויי A-B לא בטוח שאני לא מעדיף אלמנטים נפרדים, לפעמים נשמעים לי כמו soundstage מציאותי יותר אפילו שאולי על הנייר הם נחותים ויש לי עם שניהם במת תלת ממד לא רעה בכלל.טאנוי טובים יותר בקטע הזה.
נראים טוב גם איכות הבניה שלהם, יש איזו ביקורת/מחיר/ משהו בהקשר לרמקולים הנ"ל איזה דרייברים יש בהם ?
העדפה אישית זה משהו שלא ניתן להתווכח עליו. ברור שיש רמקולים מעולים שבנויים בתצורה הקונוונציונלית. והתצורה בלאו הכי לא מעידה על הסאונד שלהם. בכל אופן גם Dual Concentric זה אלמנטים נפרדים, רק שיש להם מרכז משותף.יש לי טאנוי כזה. עם הזמן וניסויי A-B לא בטוח שאני לא מעדיף אלמנטים נפרדים, לפעמים נשמעים לי כמו soundstage מציאותי יותר אפילו שאולי על הנייר הם נחותים ויש לי עם שניהם במת תלת ממד לא רעה בכלל.
ללא פסילה כמובן של האופציה שהזכרת, חייב להזכיר שמרוב שמדברים על פרטים יש נטייה להתעלם מהמבט הכולל. התקציב צריך שיהיה בו הגיון... תלוי חדר, אלקטרוניקה משלימה וכולי. ב 100 אלף שח ניתן לבנות מערכת שלמה שתיתן הנאה שמיימית. זה הרבה כסף. לקנות רמקול ב 100 אלף, מצריך אלקטרוניקה שקולה לו באיכותה לפחות. ניתן להגיע לאיכות גבוהה עם השקעה נבונה, דווקא ברמקולים ההצע גדול וניתן להוציא 100 אחוז מרמקול שנחשב זול או בינוני באמצעות אלקטרוניקה משובחת. ב"ה בהמשך אני אעלה פוסט התחדש בעקבות מסע שערכתי עם חבר טוב לקניית המערכת שלו, לטובת האודיופילים החדשים מתחילים שמזיעים מהסכומים...אם היה לי 100 אלף לשים על רמקול\אם הייתי חושב שבאמת שזה הסכום שרמקול צריך לעלות, יש מצב שזה היה זה.
אם היה לי 100 אלף לשים על רמקול\אם הייתי חושב שבאמת שזה הסכום שרמקול צריך לעלות, יש מצב שזה היה זה.
היי....Point source
ודואל קונצטרי
וCoaxial
זה אותו הדבר
היי,ללא פסילה כמובן של האופציה שהזכרת, חייב להזכיר שמרוב שמדברים על פרטים יש נטייה להתעלם מהמבט הכולל. התקציב צריך שיהיה בו הגיון... תלוי חדר, אלקטרוניקה משלימה וכולי. ב 100 אלף שח ניתן לבנות מערכת שלמה שתיתן הנאה שמיימית. זה הרבה כסף. לקנות רמקול ב 100 אלף, מצריך אלקטרוניקה שקולה לו באיכותה לפחות. ניתן להגיע לאיכות גבוהה עם השקעה נבונה, דווקא ברמקולים ההצע גדול וניתן להוציא 100 אחוז מרמקול שנחשב זול או בינוני באמצעות אלקטרוניקה משובחת. ב"ה בהמשך אני אעלה פוסט התחדש בעקבות מסע שערכתי עם חבר טוב לקניית המערכת שלו, לטובת האודיופילים החדשים מתחילים שמזיעים מהסכומים...
איתי,בלי כמובן לגרוע חלילה מהרמקול בשרשור.
בתקציב של 100k שח או סביב תקציב זה.
יש לי בראש אופציות (נוספות) ששווה להאזין להם.
על אחד מהם
הבאתי את חוות דעתי לפני יותר מ שבועיים.