בתצוגה באור אודיו - Blumenhofer Coronna 2X220

shushu

חבר משקיען
מעורבות
851
נקודות
113
אם היה לי תקציב עכשיו הרמקול היה אצלי!

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
476
נקודות
83
לא מספיק.
צריך source-point או כמו שהבוס שלי היה אומר, ניקודה.:)

R
(ורד)
Gds אמר שטות בלי לדעת מה יתרונות של דרייבר קונצנטרי,
ואתה עונה לו תשובה סתמית
זה לא מספיק צריך עוד, עוד מה זה פורום של רפיי שכל? 80% מתגובות בפורום קישקושים להראות מי יותר חכם.

shokroun

חבר משקיען
מעורבות
710
נקודות
113
היי,
לא כל רכיב במערכת צריך לעלות כמישנהו.
מגבר לא צריך לעלות כמו הרמקול, והרמקול לא כמו המגבר, הפרה-אמפ (במידה וישנו) או המקור.
תוצאת סיכום שניהם (רמקול והגברה), בהחלט יכולה לעלות מעלה וזאת אם הם באותה קטגוריית המחיר אבל זה לא מחייב.

האם רמת מחיר זהה של הרכיבים מחמיאה להם יותר? - בדרך כלל כן,
אך כבר שמעתי תוצאות מצויינות כאשר מחירו של אחד הרכיבים (בדר"כ הרמקול) עולה יותר מהמגבר שהיתאימו לו וזה במידה וישנה התאמה חשמלית נכונה בניהם (אימפדנס נכון + מספיק כח עבור הרמקול).

מה עם טונאליות (או אקוסטיקת החדר) אתה שואל?
זה כבר תלוי במאזין, הריי לא כולנו נולדנו עם אותם האוזניים, העיניים, או העדפות :)

ד"א - מה עם המקור ?
גם הוא לא חייב להיות באותה רמת המחיר - אבל תמיד רצוי, וזהו ידידי ההבדל בין הרצוי למצוי :)
אני חושב,שדווקא ברמקול ניתן " להתפשר" ולתת גז במקור והגברה. אבל מי שחושב שרמקול ב 100אלף הופך לו את המערכת לבלתי מנוצחת ....טעות באוזנו. לא דיברתי על עלויות שוות, אלא התאמת איכויות- בד"כ המחיר הנדרש בהתאם, לא תמיד אבל בד"כ. אימפדנס ומספיק כח? 2 פרמטרים שיכולים לנבא בערך כלום. לטעמי. מרדד את תפקיד המגבר למכונת וואטים ואת הרמקול לשפחה נרצעת.
חוץ מיזה, אקוסטיקה לא תלויה במאזין אלא במודעות. של המאזין.
חוץ מזה מסכים למה שכתבת.

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
Gds אמר שטות בלי לדעת מה יתרונות של דרייבר קונצנטרי,
ואתה עונה לו תשובה סתמית
זה לא מספיק צריך עוד, עוד מה זה פורום של רפיי שכל? 80% מתגובות בפורום קישקושים להראות מי יותר חכם.
שאתה אומר שטות לגבי טעמו של מישהו לפחות תגבה זאת בהסברים כמו crossover suck out וכו' נורא קל להשמיץ ולהרגיש טוב עם עצמך בלי לעשות כל מאמץ.

web

חבר משקיען
מעורבות
492
נקודות
63
אם היה לי תקציב עכשיו הרמקול היה אצלי!
אז זה רק עניין של זמן... ;)

זה תלוי איפה אתה שם את הפסיק
אם היה לי תקציב, עכשיו הרמקול היה אצלי
אם היה לי תקציב עכשיו, הרמקול היה אצלי

אל תדאג, התקציב יגיע. תתחדש :שתוי:

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,609
נקודות
113
בנימה כללית
ההתעסקות במספרים לא חשובה.

כבר רשמתי זאת יותר מפעם / פעמיים.

"הרמקול" לא יכול להחשב בלבד ובנפרד.

רמקול מורכב (מבחינתי) מ 3 מרכיבים חשובים שהופכים אותו לרמקול ולרכיב החשוב ביותר במערכת.

"רמקול" = רמקול "ביצועיסט" ומשכנע, ככל הניתן מותאם לחלל + העמדה (החלק הקריטי ביותר בתוצאה) + הגברה (בריאות) ככל הניתן מותאם לרמקול (פרה+פאואר תמיד מחושב כאחד מבחינתי או משולב).

לגבי טעם / טונאליות
זה כבר עולם ומלואו
ולא על זה הדיון בכלל.

מבחינת עלות שוות ערך הגברה והרמקול
פחות מאמין בזה.
למרות שאצלי זה כך (יצא כך).

לאחר ה "הרמקולים" בחשיבות זהה! מבחינתי
תשתית החשמל והמקור.

לאחר מכן התאמת הכבילה בין היחידות ושיכוך.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור