גם רן וגם נבו מתלוננים לכל אורך השרשור על השרות בישראל ועל רמת המחיר.
אם אתם יודעים לעשות את זה יותר טוב, אז תפתחו עסק בתחום. סיכוי טוב שתשברו את השוק ואולי אפילו תתעשרו מזה.
אם אתם יודעים משהו שאחרים לא יודעים, לכו על זה.
ואני לא ציני.
כנגד תוכנית עסקית טובה ומוצקה, תמיד ניתן לגייס הון מתאים
אם יש לך חלום, לך על זה.
רק תזכור תמיד את צמד המילים הכי חשובה בביזניס "תוכנית עסקית"
תאמין לי, הייתי שמח.
אם היה לי את ההון הראשוני, הייתי פותח עסק של ייבוא מוצרי יד שניה.
אני 'צעיר' מדיי בתחום בשביל לפתוח עסק, יש הרבה מה ללמוד, לשמוע...
אולי ביום מן הימים..
אז קודם תלמד ואחר כך תבדוק אם יש על מה להלין. יכול להיות שאחרי שתלמד תבין שהיבואנים לא יכולים לשרוד עם תמחור זול יותר, יכול להיות שבדיוק ההיפך. בינתיים אף אחד מהם לא נוסע על פרארי. בקושי קנגו.
כסף זה כסף, לא משנה על איזה תקציב אתה מעמיס אותו -- אם אתה משלם ולא מקבל תמורה, זה חסר.
אני מציע שתעמיס את מחיר האזניות על ההוצאות השנתיות שלך, ואז תראה שזה זניח לחלוטין
כסף, זמן, טירחה, סיכון --אלה תמיד דברים זניחים כשהם אצל אחרים -- במיוחד עבור מי שלא רוצים לראות / להבין, ומתעקשים שהאחרים צריכים להשקיע אותם עבורם / בעניינם, ורק לא -- חס-מלהישמע -- הם עצמם.
אבל כנראה לא רוצים מספיק...
זה פשוט לא מספיק חשוב. זה נוגע ל-0.001 מהקהילה האודיופילית בארץ.
לי אין בעיה שתעלה את העניין. בדוק עם עצמך אם אתה רוצה "להקים מחאה" והפורום לרשותך כמובן.
האסוציאציות שלך מראת על ניתוק חמור יותר מהמציאות ממה שהערכתי בהתחלה.ברגע שאתה מתחיל להישמע כמו בויכוח עם איש דתי אם יש אלוהים או לא....אני מחוץ לתמונה.
אתה כנראה כבר לא בדיוק מבין מה אתה כותב....
ולזה התייחסתי -- באנאלוגייה -- כשכתבתי:מחיר האוזניות הללו יועמס על סה"כ קניה של החנות מאותו יבואן (ואז תראה שזה זניח לחלוטין).
וזה שנתקעת עם פיקסאצייה לקישור כל דבר ל"שמיעת האזניות בחנות", עד שאתה לא יכול לראות אנאלוגיות פשוטות שנוגעות ישירות לדברים שכתבת, מתחיל להראות על בעייה עמוקה אצלך, אבל אתה מדבר על אחרים שלא מבינים... נו, שוייןאני מציע שתעמיס את מחיר האזניות על ההוצאות השנתיות שלך, ואז תראה שזה זניח לחלוטין
ועושה השוואות בין בעיות חיים ובריאות של ילדים לבין דברים שהם בעצם מוצרי מותרות והנאה!!נמר,
בוא אספר לך מה קורה קצת בעולם ואולי מזה תסיק מסקנות אחרות (אני מקווה) ותראה עד כמה אתה טועה.
ילדים / אנשים שמתים כל יום ממחלות נדירות למעשה לא צריכים טיפול .
ע"פ הלוגיקה שלך, אין טעם לנסות ולהציל ילדים כאלה כי הם מהווים כהגדרתך 0.001%.
אתה מסתכל על העולם כעסק כלכלי ואני הרבה מעבר לכך. זה כנראה אחד ההבדלים בנינו מני רבים ועצוב מאוד לשמוע את זה.
אבל אם זו צורת המחשבה שלך כל הפורום הזה בבעיה גדולה !!!
האסוציאציות שלך מראת על ניתוק חמור יותר מהמציאות ממה שהערכתי בהתחלה.
התייחסתי ישירות למה שכתבת, לא לאלוהים ולא לתמונות.
כתבת:
ולזה התייחסתי -- באנאלוגייה -- כשכתבתי:
וזה שנתקעת עם פיקסאצייה לקישור כל דבר ל"שמיעת האזניות בחנות", עד שאתה לא יכול לראות אנאלוגיות פשוטות שנוגעות ישירות לדברים שכתבת, מתחיל להראות על בעייה עמוקה אצלך, אבל אתה מדבר על אחרים שלא מבינים... נו, שויין
ובתור מעופף אתה בא להסביר לנמר על המציאות?
ועושה השוואות בין בעיות חיים ובריאות של ילדים לבין דברים שהם בעצם מוצרי מותרות והנאה!!
לאן הגעת? איזו רמה של מאניפולאציות רגשיות אתה מכניס לדיון??!
הרי בהקשר שלנו מדובר על שה שאתה לא רוצה לקחת סיכון כלכלי שאוזניות של אלף שקל לא יישמעו כמו שאתה רוצה, ואז מלכלך על צורת המחשבה של נמר, שאוי-ואבוי "מסתכל על העולם" -- יעני לא רק על נושא הדיון -- "כעסק כלכלי"... לא יאומן!
מילא שאתה מתגאה בזה שאתה "הרבה מעבר לכך" (lol)(lol)(lol), אבל אתה עוד מדבר על ה"בעייה" של הפורום -- לא על הבעיות שלך חס וחלילה!
אתה מלכלך יותר ויותר בגדול, כבר הרבה מעבר לסתם יריקות על השטיח של נמר :בורח:
עמיר
איך בדיוק אתה מיעץ לחברות במיליונים ? עמיר עשה לך בית ספר ( יסודי ).בכמה מהלכים פשוטים ושקופים ,חטפתה מט סנדלרים.אני באמת לא צוחק עכשיו ולא בא לרדת עליך (כמו שירדת עליי) אבל אני מציע שתוציא כמה שקלים ופעם אחת ולתמיד תבדוק את רמת האיי קיו שלך ואת מצב הלשון .....כי להערכתי יש בעיה.
אני לא יודע אם בימינו עורכים בדיקות IQ, אהל כשעשיתי פסיכומטרי לפני די הרבה זמן -- בתנאים בלתי שקולים כי לא עשיתי אף קורס הכנה -- קיבלתי 729, שזה אמנם הציון הנמוך ביותר במאיון העליון, אבל בכל זאת נקודת התחלה סבירה. מאז בטח מתו די הרבה תאים אפורים, אבל אולי נשאר משהו שמספיק כדי להבין את הרמה האינטלקטואלית הסופר-גבוהה של הדיון.אני באמת לא צוחק עכשיו ולא בא לרדת עליך (כמו שירדת עליי) אבל אני מציע שתוציא כמה שקלים ופעם אחת ולתמיד תבדוק את רמת האיי קיו שלך ואת מצב הלשון .....כי להערכתי יש בעיה.
אני? להישאר בן-אדם? מתי הייתי?לא קשור לחוקי הפורום. תערכו את ההודעות שלכם בשביל שתוכלו להישאר בני אדם
אין בעייה לייעץ לחברות שעוסקות במיליונים -- זה לסכן כסף של אחרים, בלי להוציא גרוש מהכיס.איך בדיוק אתה מיעץ לחברות במיליונים ?