AK1
חבר משקיען
- מעורבות
- 2,950
- נקודות
- 113
א. צדקן, שלא רוצה לראות, לא רואה. אין הפתעותב. לעמיר- לא הגעתי לפה על מנת להתחרות איתך "למי יש יותר גדול" (וד"א היית מפסיד...).
ג. לגבי העבודה שלי- הדבר אינו רלבנטי לוויכוח אבל אם הייתי יכול לומר באופן גלוי בדיוק מה אני עושה ועבור אילו חברות, סביר שהייתם מרימים גבה אחת או שתיים (בגילי עדיין אסור לי להסגיר את תפקידי בצבא בכלל ובמילואים בפרט).
ד. לגבי ההערה שלך עמיר שהעיצה שלי לא מתקבלת- תאמין לי שאני נילחם חזק על מנת שתתקבל כי אני ממש מאמין במה שאני אומר וממליץ (ותתפלא אבל גם בד"כ צודק).
ב. כמה חכמולוגים בעלי רמת שיחה דומה כבר העלו את הרעיון שזו מטרתי, וכבר הצהרתי כמה פעמים בגלוי: שלי לא הכי גדול!!
(לא שהייו תלונות -- וממגודלים דווקא שמעתי שייש בעיות -- כואב, לא נכנס וכאלה ).
ג. מי בדיוק הכניס את העניין הלא רלוואנטי הזה לדיון, כהזדמנות להשוויץ וליצור מיסתורין, סטייל שבכ"ניקים ואייל גולן, ועכשיו טוען שזה לא רלוואנטי? מאניפולאציות כבר אמרנו?
ד. דיברתי על מה הייה קורה אם העצה שלך לא הייתה מתקבלת, ועוד בלי ויכוח, אלא סתם "לא נשמע לי טוב" -- האם היית מחזיר חלק משכרך?אני נותן שירות לחברות ענק העוסקות במיליוני דולרים כל אחת בשנה.
אוי ואבוי אם הייתי מתנהג ו/או נותן שירות כמו כעצת מנהלי הפורום ועוזריהם.
מאניפולאציות זה שם המשחק, כולל בניסוח השאלה, שמדחיק את כל הבעייתיות.ה. לנמר- אני מציע (אם אתה רוצה כמובן) שתערוך סקר ותשאל בו את השאלה הבאה בקרב חברי הפורום: האם הייתם מעדיפים לשמוע אוזנית In ear ברמה גבוהה טרם הקניה או לקנות ע"פ המלצות ?
אני יכול להבטיח לך שאקבל את תוצאות הסקר באופן מוחלט.
בוא נעשה יחד עם זה סקר ותשאל בו את השאלה הבאה בקרב חברי הפורום: האם הייתם מעדיפים לאכול ארוחת ערב דשנה ושרן ק. ישלם, מרצונו הטוב -- הוא מזמין אתכם -- או על חשבונכם?
האם אתה יכול להבטיח לנו שתקבל את תוצאות הסקר באופן מוחלט?
דרך אגב, גם אם כן זה לא מוכיח הרבה, כי אנשים רגילים לזה שאין ארוחות חינם, וגם רגילים שמדגימים מוצרים אחרים, ועלולים שלא להיות מודעים לבעייתיות ובמקרה הספציפי ולא לחשוב עליה בעצמם.
הבעייה אתך שאתה ממשיך בשלך גם אחרי שהסבירו לך את הבעייתיות ואת חוסר-ההגינות, גם כלפי המוכרים וגם לגבי הלקוחות הפוטנציאליים הבאים, ואתה ממשיך בשלך וטוען לצדקתך כאילו לא נאמר כלום, אבל בהזדמנות מלכלך על כולם מסביב, כולל את נמר, את כל הפורום ואותי.
רמת המאניפולאטיביות שלך מדהימה אותי כל פעם מחדש.
עמיר