אי אפשר להקליט קובץ דיגיטאלי שמגיע מ TIDAL
האופציה לעשות DOWNLOAD זה רק לסלולרי וגם אז זה איכות MP3 בקובץ מוצפן.
האם ניתן לעקוף את עניין ההצפנה בדרך הבאה?מה שכן צודק שלא ניתן להשוות כי העסק מוצפן.
עדיף ממוגבלשחצן לא ציינת
אלא אם כן חשוב לו לשמוע טוב יותר.
בדיוק,אני נהנה לחקור לגלות ולהנות מאינסוף מוסיקה חדשה גם היא נשמעת ב 5 אחוז פחות טוב.
יש פה כבר מדענים ועכשיו גם פסיכולוגים.אני נהנה לחקור לגלות ולהנות מאינסוף מוסיקה חדשה גם היא נשמעת ב 5 אחוז פחות טוב. כנראה שפעם אהבת מוסיקה, היום, ככל הנראה, האהבה שלך למוסיקה מוגבלת לארבעת הדיסקים שעושים לך נעים למערכת. זאת תופעה שמאפיינת הרבה אודיופילים.
תמשיך להנות.
יש פה כבר מדענים ועכשיו גם פסיכולוגים.
אתה מכיר אותי בכלל? או ישבת אצלי בסלון לשמוע מוסיקה?
אבל בעצם בשביל לחרטט בפורום לא צריך תעודות או חומר אפור...
ומי אתה רוזי1 ? תגדיר את עצמך..... אודיופיל נלהב או אולי בניסוח אחר "הראשון לאודיופילים" ? חובב פעמונים ביתיים אודיופילים לשיפור הצליל והאווירה? איש של CD ?יש פה כבר מדענים ועכשיו גם פסיכולוגים.
לא הצלחת לפתור את הנוסחה?ומי אתה רוזי1 ? תגדיר את עצמך..... אודיופיל נלהב או אולי בניסוח אחר "הראשון לאודיופילים" ? חובב פעמונים ביתיים אודיופילים לשיפור הצליל והאווירה? איש של CD ?
מי אתה רוזי הראשון ?
אני מכיר אותך על סמך המוני פוסטים שאתה מעלה פה וזה הרבה יותר ממה שהייתי רוצה להכיר.
לבוא לשבת אצלך בסלון? לא תודה, מעדיף לשבת עם אנשים נחמדים
אני צריך את פעמון גאוס עבור הנוסחה. אגב המדען פרידריך גאוס הוא אישיות היום ב Google.לא הצלחת לפתור את הנוסחה?
ראיתי עכשיו בחדשות שגם האודיופיל חסן רוחאני העיף את ארון הדיסקים שלו בלוחות לאיזה סוחר ועבר לסטרימינג. טוען שיש הבדל אטומי.אלא אם כן חשוב לו לשמוע טוב יותר.
ברוח דברי שוני ושלך ולא כהרגלי, אסביר את תגובתי ל 123TOMER.ראיתי עכשיו בחדשות שגם האודיופיל חסן רוחאני העיף את ארון הדיסקים שלו בלוחות לאיזה סוחר ועבר לסטרימינג. טוען שיש הבדל אטומי.
בקיצר, למה אתם רבים? חסר צרות?
ברוח דברי שוני ושלך ולא כהרגלי, אסביר את תגובתי ל 123TOMER.
הבחור קבע מהניסיון (רק שלו) שאחרי ששומעים סטרימר -לא נוגעים בדיסקים.