מחפש סטרימר בלבד, כלומר ללא דאק ו/או פרה.
חייב להיות בו:
יציאת USB, מכיוון שזו הכניסה היחידה שיש לי בדאק של מטרונום.
ROON READY
אפ ל- TIDAL ו- QUOBUZ
שליטה עם אנדרואיד (למשל אורליק עובד רק עם אפל למיטב ידיעתי).
הארד דיסק פנימי מובנה, במידה ויום אחד ארצה להמיר את הדיסקים שלי (למרות שזו לא דרישת סף מכיוון שאני לא יודע אם ומתי יגיע היום הזה).
תקציב- 10K.
תודה!
לא יודע, הם עדיין מפארים פה את הסלון וכיף לשלוף אותם ולדחוף לנגן.לדעתי זה רעיון טוב.
במילא אחרי שתעבור לסטרימינג לא תיגע יותר בדיסקים שלך
אני צריך יציאת USB כדי להתחבר לדאק, לא מדבר על כניסת USB כדי לחבר דיסק חיצוני.אפשר לחבר דיסק USB לכניסה של ראוטר במקום לסטרימר ואז זה ברשת כמו NAS
אלא אם כן חשוב לו לשמוע טוב יותר.לדעתי זה רעיון טוב.
במילא אחרי שתעבור לסטרימינג לא תיגע יותר בדיסקים שלך
אלא אם כן חשוב לו לשמוע טוב יותר.
אי אפשר להקליט קובץ דיגיטאלי שמגיע מ TIDALהאם למישהו יש תוכנה שבה הוא יכול להשוות את ה "0" ו"1" -ים מקובץ שמגיע מ-Tidal מול קובץ שבו הוא עשה RIP מה-CD ויכול לדווח על התוצאה?
חשוב להקפיד שהסטרימינג וה-CD יהיו מאותו Reissue אחרת משווים עגבניות לתרנגולים.
מר רוברט היקר, אותי לא מעניין 0 ו 1.
יש לי בערך 5000 אלבומים בסטרימר והחוויה הכוללת מבחינת סאונד לא משתווה לחוויה הכוללת משמיעה באמצעות נגן CDP.
כנראה יש הרבה סיבות טכניות לדבר - לא מעניינות אותי.
וכנראה שבעתיד הפער ייסגר.
פורום אלקטרוניקה וביטים זה עד הסוף, שמאלהמר רוזי1,היקר אף יותר, אותי בניגוד אליך מעניינות מאוד הסיבות (*).....השונות ביו אדם לרעהו בעולמנו היא דבר נפלא.
(*) אולי בגלל שאני מהנדס אלקטרוניקה, ואתה, אולי אדריכל או רופא או עורך דין או חוטב עצים ??? והעניינים האלה מעניינים אותך פחות, או בכלל לא.
רק על מנת להבין ולהחכים מעט בנושא.
האם חיבור סטרימרים שונים לאותו הdac בחיבור usb, ייתן תוצאות שונות?
מר רוזי1,היקר אף יותר, אותי בניגוד אליך מעניינות מאוד הסיבות (*).....השונות ביו אדם לרעהו בעולמנו היא דבר נפלא.
(*) אולי בגלל שאני מהנדס אלקטרוניקה, ואתה, אולי אדריכל או רופא או עורך דין או חוטב עצים ??? והעניינים האלה מעניינים אותך פחות, או בכלל לא.
ובסוף שמאלה אני מניח שנצלצל בפעמון ....אודיופילי...המשנה חייםפורום אלקטרוניקה וביטים זה עד הסוף, שמאלה
מצד שני, כשהיה פה חבר עם avm והשוונו את איכות הסטרימינג מול הדיסק זה היה מאוד משכנע לעבור לסטרימינג.
משתדל להיות מנומסשחצן לא ציינת
דיברתי על הסטרימר ב- avm לעומת דיסק ב- avm.כלומר, ה AVM כסטרימר נשמע טוב יותר מדיסק במטרונום? על איזה AVM מדובר?