'בא לשכונה בחור חדש'- איזופון ערבה

• פותח הנושא il1
  • פורסם בתאריך

il1

מושעה
מעורבות
0
נקודות
16
מצער על האיחור בתגובה

אנסה לענות לפי קונטקס- אתחיל ברשותכם בדיז.

דיז, אני שמח לראות 'שהמלכודת המתודית' על איכות מערכתך פעלה ללא דופי, 'קלאסיקה של פתאים', וניתן ללמוד שני דברים מכך.

הראשון: בניגוד להצהרותיך אתה 'ציודפיל' שרגיש מאוד למעמד / איכות ציודו. ושמיעת מוזיקה היא 'סעיף נפרד' שאינו קשור לטיב מערכתך.

ואנא תיזכור שטענות על איכות הציוד וכיצד היא אינה קשורה להאזנה למוזיקה זה נחמד 'לבירבור' - אבל אם לא הייתה 'קופץ' מעורך להגן בחרוף נפש על איכותה, לא הייתי מסיק את המסקנות העיל.

השני: בתור 'ציודפיל' אתה מלקט מידע ולא ממש מתודיסט בלמידה, ולכן חוסר הביטחון באיכות המערכת- ואתה בניגוד למרביתנו הופך את מערכתו לסיפור שב"כ מצחיק, למרות שאינך מדיר רגליים מפורום פומבי על ציוד.

אני מתנצל שנדרשה הדגמה- אבל לפעמים היא דרושה כדי להראות שליבו ופיו של האדם אינם שווים בכל הקשור לאמירותיו בדיון.

לשאלת ציוד לעומת המוזיקה: אלו שני תחומים נפרדים. הראשון נקרא מוזיקולוגיה והשני אדיופיליה. לפעמים אותו אדם מתעמק באחד מהם, ולעיתים בשניהם.

אני מקווה שאתה מבין ש 100 ביקורים או 500 או 1,000 ביקורים בהופעות, לא ממש משנים את 'הבנתך' כיצד נשמעת מוזיקה 'באמת'- ואיך שהוא חזרה אין סופית על החוויה לא ממש משנה מושגים מהותיים.

'ההאחזות' במנוי לפילרמונית מצטייר לא כמתודה למידתית, אלא כתירוץ לחוסר עשיה אדיופילית איכותית, וחבל שאתה מנסה להעלות טענות לא ממש בעלות חשיבות כאלו בפורום.

הרצון שלך 'להסתובב' בין האדיופילים- כי אתה מעריך ציוד ואפילו סוגד למידע בגין חוסר פעילותך מעשית- עם תג מוזיקולוג, משולה לנהג ממוצע כמוני המסתובב בפורום משפרי / בוני מכוניות,

זה נחמד, זה בשכונה, וזה אפילו משתמש במושגים מוכרים- וגם שם לא צריך 'סופר אינטלגנציה', אבל זה ממש לא הגיוני שאשתתף, או שמשהו מדברי יהיו בעלי איזה ערך סביר.

לגבי החשמל- אני שמח שיש לך את קבוצת ההתייחסות שלך, אנחנו איך שהוא, עם יועצים נחותים, בודקים את 'התיאוריה'- התוצאות דרמטיות בשינוי, ומספקות אותנו. תתנסה במשהו שישפר אותן (לא שמישהו סיפר לך)- נשמח לשמוע ולבדוק.

אני מבטיח בפוסט הבא להתייחס לנושא אלדר, אבל יש חובות בית קודמות שאיני יכול לדחותן.

ramkol

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
יללה נימאס!

.

diz1

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
0
אילן יקרי

מפוסט הזוי ,הפעם זה האחרון שלך ,הפך לפוסט מצחיק, בכל שורה שבו.
,,,,אבל מבקש שתסלח לי ואני אמנע לענות לך , כמו שציינתי בסיום תגובתי לאלדר ומאותן סיבות.
מקווה שתזכה במהרה להדליק משואה ביום העצמאות לכבוד כל האודיופילים, ומאמצים הרבים והמתודולוגיות העמוקות שמושקעות בעניין.

ודבר נוסף לגבי הפוסט העתידי שהבטחת בנושא אלדר- אנחנו נוכל להמשיך את חיינו באותו אופן גם ללא התייחסותך לסוגיות העמוקות בינך לחבריך.

il1

מושעה
מעורבות
0
נקודות
16
דיז

בתור אחד שלא עונה- טרחת לענות באריכות בדיון זה.

אני מבין שקשה לקבל את העובדה ששמיעת מוזיקה אינה העילה להיותך חבר בפורום, אלא חיבתך לציוד, אכן 'ירידת' מדרגה קשה.

אני מקבל שהפוסט האחרון שלי היה מצחיק- אני לא משוכנע ששנינו צוחקים מאותה הבדיחה.

ומה נעשה מעכשיו ? נצטרך לדון על ציוד מבלי שתספר לנו על מוזיקולוגיה, ויהיה קצת קשה להתרכז בדיון על ציוד מבלי לדבר על מתודיקה.

אבל אל דאגה, אנחנו פה כדי לעזור לך במשבר המקצועי. ובסך הכל היה נחמד לראות איך 'הסמקת' ?

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
בואו נחזור להיות עיניינים ומיקצועיים:). אחרי הכל אנו לא עוסקים בבני אדם אלה בציוד ומוסיקה.
חבל יהיה לקלקל שירשור מלמד שכזה, אחרי הכל לא בכל מקום מדברים על ציוד ברמות האילו וחשוב שניתמקד בו.

(Y)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור