נפוליון בונפארטיזם
אילן יקירי, יפה כתבת :" חשבתי לכתוב איזו מילה על סגנון הטיעונים, במקום זאת החלטתי להרים כמה טלפונים ולשאול איך הצליחה לך בחירת הציוד, אין יותר טוב מעובדות.
'ואיזה קטע'- לא נרשמה התלהבות מבחירותיך, נהפוך הוא. אם אתה מאושר עם הבחירה והשביעית של בטהובן עושה לך את זה בתנאים האלו, אני שמח בשבילך. אצלנו לפחות אין 'פלופים' - וזה הישג" לא רע.
....הרי זה הייתה רק שאלה של זמן עד שתופיע עם טיעון ילדותי כזה.:O
ולעינינו, חס וחלילה אני לא רוצה לכתוב שאתה לא מדייק או אפילו תכונה רעה מזו. אבל עליך לזכור שבניגוד אליך, אצלי המערכת איננה משמשת אביזר אגו. לכן היא גם לא הושמעה לאודיופילים(חוץ מאחד שאת דעתו אני יודע) ובקושי לאדם או שנים שמשתתפים בפורומים כאילו בארץ שאולי נקראים אודיופילים. לכן "טלפונים"-אל תצחיק אותי. לגבי דעתם-אם אתה נסמך עליה-אני מבין יותר היכן אתה מצוי בעולמך האודיופילי.
כל אילו אינם משנים את העובדה המאוד פשוטה שמשום מה קשה לך לקבל-
עבורי, מערכת משמשת להקשבה למוזיקה בלבד ולא לאפקטים כאילו או אחרים. כל עוד התוצאה מספקת אותי וגורמת לי לא להתייחס או לחשוב על אלמנטים של סאונד אלא על התוכן המוזיקאלי- עבורי זה מספיק ומספק ואפילו מאוד מהנה.
אודיופיליה ויכולת האזנה, אינם דבר נשגב, גם הרכבת מערכת איננה משהו מאוד מאוד נשגב.
יש דברים בחיים הרבה הרבה יותר נשגבים , חשובים, מאתגרים ועוד. אני ממליץ לך להעמיק בהם.
ולסיום- לגבי הסוללות,שיתפתי אותך בהתייעצות עם אנשים וחברה די מכובדת מחו"ל שמתעסקים בנושא ובעוונותיי שאלתי את דעתם בנושא(חלק מהמלצתם היה גם על פתרונות שאינם נמכרים על ידם) .מתגובתך לנושא-בוא נגיד, שקצת צניעות, לא הייתה מזיקה לך. למרות שהתייעצת עם שנים וחצי אנשים, נחמדים ורלוונטיים, כדאי לך לשמוע גם דעתם של כאילו שמתעסקים בזה בצורה יותר רצינית ועמוקה ורק אחרי שתקשיב לדיעותם, אתה מוזמן לחוות דעה עליהם.
מאחל לך הרבה הצלחה עם החבר, לך תתנצל שם, שום דבר לא שווה הרס של חברות.
נ.ב.
אתה מכיר את שיר הילדים "שני חברים יצאו לדרך בים באם בום"?