חברים אני רואה שהעיניינים מתחממים קצת ... יפה מאוד!
ככה למען ההיגיון הבריא {שאין לאף אודיופיל}.
אנחנו משקיעים עשרות אלפי דולרים במערכת שלנו שבאותו סכום אנחנו יכולים לשדרג את הבית שלנו לבית אחר עם עוד חדר.
אנחנו בת'כלס חבורה שנראת בעיני אחרים "פלצנית" ומה לעשות? הם צודקים אבל מסיבה אחת פשוטה. הם פשוט לא מבינים מזה להיות מאוהב במערכת, בתחביב. אמר בסרט של האודיופילים היוונים משפט חכם אחד מהחבורה ש"אדם שמשקיע במרצדס הוא הלא נורמלי ולא אחד שמשקיע במערכת" את זה שהשקיע במרצדס זה בטוח הצחיק ואני בטוח שזה הצחיק גם את זה שיש לו פורד פיאסטה שנת 83 מקרטעת.
הבעיה היא שהתחביב הזה מחולק לשני זרמים, אלה שמבחנים בין כבלים ואלה שלא, אלה שמחפשים את החוויה ואלה שמחפשים את מה שמדוייק {גם אם זו לא החוויה שלהם} וזה בסדר גמור.
אני נניח מעדיף מערכת שלא צועקת עלי {אני מאוד רגיש לצליל מציק} . אני מעדיף את המערכות ה"כהות" אך אינני פוסל משהו אחר.
אין כאן מותר ואסור, אין אקסיומות בתחום הזה וכל אחד בטוח שהוא צודק ב-100% וכך גם אני חושב.
המערכת שלי לדוגמא היא מאוד Laid Back וככה אני אוהב לשמוע, יש אנשים שיקראו לה סגורה, יש כאלה שיקראו לה מאוזנת, יש כאלה שיגידו כי היא לא שווה את הכסף ויש שיגידו כי היא החלום הרטוב שלהם.
אני יכול לא לאהוב את ה-VR7 ומה זה אומר? שהיא לא טובה? ממש לא ... זה אומר שהיא יכולה לא להיות לטעמי . זה הכל!
בגדול תמיד יהיו ויכוחים ואי הסכמות, זה לא חדש ואפילו רצוי שיהיו. הבעיה היא בגישה.
מי זה אותו מהנדס שיגיד שזה הצליל הטהור? או אותו אודיופיל שיגיד שזה לא הצליל הטהור?
הטהור נימצא רק בתוך הלב שלך, בתוך הנשמה ולא ברמקול.
לכן.
אילן צודק בדרך שלו, גידי צודק בדרך שלו. לגידי ואילן יש מערכות שונות בתכלית אחד מהשני שאני בטוח ב-100% שהטעם שלהם הוא דבר והיפוכו. אני בטוח ששניהם הגיעו לתוצאות טובות לטעמם ואולי הכי טובות שהם מכירים, כך גם אני. אז מי טועה? מי צודק?
אודיופיליה היא תורה, אמונה. בדיוק כמו בתד היהודית בה האשכנזים מתירים את מה שהמזרחיים אוסרים וההיפך. מי צודק? כולם צודקים!
אז בואו נצא מהויכוחים ונבין שלכל אחד האמת שלו, הצליל המועדף וה"טהור" שלו.
לגבי אלדר.
שמעתי לא מעט על השינויים, השידרוגים, המיקומים שהוא עבר וניסה. האם זה עושה אותו יותר מיקצועי מאחד שלא עשה זאת? תשובתי היא בהחלט כן!
האם זה אומר שהוא יידע להרכיב עבורי את המערכת הנכונה למרות שנסיוני קטן משלו? בהחלט לא. הוא כן יוכל לכוון אותי, להמליץ. וזה בדיוק מה שאני עושה כאשר אני מסתרבל ומתבלבל, יוצר קשר עם גדולים ומומחים ממני. הם מכוונים אותי, ממליצים לי, אחרי הכל הנסיון בידם.
זה אומנם לא קשור כל כך לכל מה שניכתב אך אני רואה שהשירשור גולש למה נכון ומה טעות.
אין טעיות בסטריאו ... אם התוצאה לטעמך - לא טעית!(Y)