מסכים עם האמור. אבל בא נשאל את השאלה הבאה:
התקשרה הראלה מהפיס והודיעה שזכית ככה בקטנה ב50000 ש"ח-מי מדרי הפורום היה רץ ורוכש מכשיר RC???
הרי ברור שהיו משקיעים ברמקול אחר/ מגבר אחר במקום
אולי כדאי שאותם אנשים יקראו שוב ושוב את מה שכתב לירן כמה פוסטים מעליך ואז יחשבו מה עושים עם ה 50,000 ש"ח.
ברגע שהוא השווה את האנטאם המכויל ללקסמן שלו, לאחרון לא היה סיכוי.
וזו לא חדשה גדולה, בוודאי לא למי שבקיא בחומר, גם אם היה לו CH Precision ב- 100,000 דולר הוא היה קורס מול דנון ב 6,000 ש"ח ,
בחלל הלא מטופל שלו. מה לעשות.
אפשר לקנות פרארי נוצצת, אבל היא לא תוכל לחצות את נהר הירקון.
עשרות האנשים שאני מכיר כאן , ברמה האישית, חברית, למעלה ממחציתם משתמשים ב סוג מסוים של RC לניגון מוזיקה.
אחוז מאוד גדול מהמחצית השנייה, משתמש בטיפול פסיבי מקצועי והאחוז הנותר, קטן מאוד, מנגן מוזיקה בחדר לא מטופל, תוך שהוא מודע למה שקורה כל פעם שהוא לוחץ על פליי ולא משלה את עצמו שמשהו ישתנה, אם הוא יחזק את הברגים בארון החשמל...
100 אחוז מהאנשים שאני מכיר חברית , שהם אקטיבים בפורום הכחול , משתמשים ב RC ואת חלקם בכלל לא מעניין קולנוע בשום צורה, אלא אך ורק סטריאו.
100 אחוז מהאנשים שאני מכיר ב avsforum, במהלך ה 25 שנים האחרונות, משתמשים כולם ב RC.
ואני משוכנע שברגע שאתה תשמע מערכת מכוילת בין דיגיטלית, או בין מטופלת מקצועית אקוסטית, אתה תשקיע מייד את ה 50,000 שח בזה ולעולם לא תחזור לסאונד שנשלט על ידי סלון ומטבח....
אלא אם כן אתה בקטע של סאונד שבור.
רן