מצער לראות שבמקום להיצמד לעניין, החלטתם להסיט את הדיון לגופו של אדם, כשאתם מעלים טענות שאין מאחוריהן ממש, וזאת במטרה לגרוע מהקרדביליות של מי שהגיב לא לרוחכם.
, להסיט ? לגרוע ? אתה עוסק בתחום - שלא ברור שהוא כזה ! שיש לו מן הסתם אינטרס ! אתה לא חושב שזה רלוונטי לדעת ?
עכשיו, בתקווה שההברה הזו תוריד מסדר היום טענות חסרות בסיס המופנות לגופו של אדם,
טענות חסרות בסיס ? איך העובדה שזה תחום עיסוקך הוא ושאתה כותב מפוזיציה הוא חסר בסיס ?
אני לא מצליח להבין למה אתה כל הזמן במקום להגיב עניינית גורר את הדיון למלחמות מוצרים והיעדר לגיטימיות להחזיק בדעה שונה מזו שלך.
התפתח פה דיון על אקוסטיקה פסיבית/אקטיבית.
כל מה שאני עשיתי - זה להציג משהו שאמור לפתור הרבה מהבעיות שדיברו עליהן, ונתתי משהו מניסיוני מהאישי.
מה כל כך מפריע לך שיש למישהו דעה שונה מזו שלך שאתה הולך למחוזות שכאלה?
מספיק עם הרטוריקה בשקל !
אין לי בעיה עם הדעה שלך אלא עם הניסיון שלך להציג את דעתך כעובדות, תוך כדי ניסיון לפגוע במותגים אחרים - שוב מתוך אינטרס אישי.
אגב, אין לי בעיה שאתה משווק בכל הזדמנות את המותגים שלך כפי שאתה אכן עושה, ולראיה - אני לא מגיב לך כאשר אתה עושה זאת - אפילו שאני לא חושב שזה בסדר, אז תחסוך ממני את ה-"דעה שונה משלך".
אבל להציג חידושים של חברות אחרות ולנסות להשחיר אותם כי לך אין אותם - זה משהו שהוא מכוער בעיני ואף פסול כאשר יש לך אינטרס כלכלי.
בעיקר שאני מנמק היטב ובהרחבה את דעתי.
כל מה שעשית זה לזרוק כל מיני השערות וחצי תיאוריות שלא מתיישבות עם המציאות, גם אם תשתמש במילים כמו "מנמק בהרחבה "..
אני התייחסתי לעניין טכנולוגי (DIRAC UNISON), אתה הגבת לדברי וציינת שרכשת מוצר מסוים ואז בא בטענות על זה שזה הפך לדיון על מוצר או יצרן כזה או אחר, כאשר העובדות הן שאני לא העלתי במהלך הדיון הזה פעם אחת שם של מוצר כלשהו.
, אתה חסר מודעות ? או חושב שכולם אהבלים ?
זה לא אתה שכתבת :
"זה כן עשוי להיות משהו שלילי כשיצרן יוצא עם מוצר ובתוך 5 שנים מגיע כבר ל-MK3 כאשר כל עדכון מוצר כזה הרוכשים של הדור הנוכחי מאבדים עוד ערך מהמוצר שלהם והיצרן לא מאפשר להם אופציית שדרוג מתקבלת על הדעת אם בכלל" ?
שלא לדבר על רמיזות של כמה "מיוחד"
רק המוצר שאתה משווק.
אנחנו לא טיפשים..
אנחנו מדברים פה על UNISON, שזה לא מוצר (אלא אם כן אתה יצרן, ואז אתה קונה אותו, אבל אתה לא יצרן - אתה צרכן שקונה מוצר אחר שהוא יהיה חלק ממנו).
..
.. כשאין מה לומר אז מחפשים בעיות בדקדוק או ניסוח.. נו טוב ..
הגדרה של
מוצר לפי ויקיפדיה :
השימוש במונח "מוצר" נרחב וכולל תחומים שאינם יצרניים גרידא, כמו ב
שירות הציבורי, שבו ה"מוצר" עשוי להיות
נתונים או
מידע (החלטות, וכו').
ולפי ויקימילון :
המונח מוצר מתאר סחורה או שירות שיש להם שווי כספי.
מי שמדבר על להסיט/לגרור את הדיון למקומות לא רלוונטים..
ולכן אני חוזר על מה שכתבתי שוב - אני לא מצליח להבין כיצד אפשר לקרוא לזה Game Changer. זה כל מה שטענתי לפני שגררת את הדיון למקומות לא רלוונטיים.
ראה את תגובתו המפורטת של דן ,שאגב אתה לא מגיב אליה משום מה.
הסברתי היטב את הביסוס ועוד לא ראיתי תגובה עניינית אחת שמציגה משהו שחולק עליו. כל מה שראיתי עד כה זה ״אתה לא שמעת״.
שוב, סתם לרשום "הסברתי היטב את הביסוס" עוד לא הופך את זה למשהו שבאמת עשית.
אתה מוכן להסביר לי בבקשה איפה לכלכתי? מותר לי, בתור מישהו שזה המקצוע שלו, להחזיק בדעה מקצועית. לא רק שמותר אלא אפילו חובה.
איפה הבעיה פה? מעבר לכך, זו עוד טענה שלא פוגשת את המציאות מכיוון שלא הזכרתי אף מותג.
אתה ממש חסר מודעות עצמית..
תשים לב לסיטואציה:. אבל במה אתה בעצם מאשים אותי פה? שאני תורם מזמני, נסיוני ומקצועי ומתבטא בפורום?
ידידי, אני ממש טוב ב"לשים לב לסיטואציה" ! בגלל זה מאד מפריע לי תוכן האמירות שלך..
תפסיק גם להציג עצמך כקורבן, זה ממש עלוב..
- אתה לא תורם מזמנך - אתה עובד ומשווק את המוצרים שלך, הפעם תוך כדי השחרת המתחרים שלך.
- ניסיונך והמקצועיות שלך לא נראים כ"כ טוב אחרי תגובות כל כך חלשות ורטוריות.
תשים לב לסיטואציה: עד רגע זה, כל הטיעונים שלך בעניין סובבים סביב: זה טוב / אומרים ש / זה יהיה game changer / הדבר הבא / יודעי דבר.
אני הצגתי התייחסות טכנית לדברים. זכותך להסכים וזכותך גם לחלוק..
לצערי, זה כל המידע שמפרסמים כרגע אבל הוא נראה לי בהחלט משמעותי ומבוסס מספיק בשביל לגרום לי להתרגש.
שוב אתה מנסה להשתמש בטענה "הצגתי התייחסות טכנית לדברים" , אז לא עשית זאת ! מה שעשית זה בעיקר
לומר שזה מה שאתה עושה.
בנוסף, זרקת כל מיני מחשבות ואמירות בלי להתייחס לשום דבר טכני ועינייני שכתב לך קולגה שלך.
ועוד פעם, לפני שתהפוך את זה לממש מכוער.. לי - בניגוד אליך, אין אינטרס כלכלי.
אני לקוח של דן, של פיוצ'ר, רן שביט (שמה לעשות - אני ממש מחבב
) ושל עוד רבים אחרים..
ואם כבר להיות עינייני, אני חושב שיהיה ממש מועיל אם אתה, דן ועוד מי שזה תחום עיסוקו - תפתחו שרשור ממש רחב בו ינהלו דיון על מערכות הכיול השונות, יישום וכו' - אבל רק אם זה יהיה מקצועי, מכבד וללא ניסיון להשחיר אחד את השני..
אני מצידי, מבטיח לקרוא בשקיקה.