אנחנו והדלק

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
וואי וואי. אני כל כך מתאפק לא להגיב לפוסטים בשירשור הזה.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,947
נקודות
113
נערך לאחרונה ב:

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
מעדיף שלא.
אני מכיר את עצמי מצוין. דעותי מאוד ימניות. מאוד מאוד. ייקח בדיוק פוסט אחד שלי בשביל להדליק כאן את כל הפורום.

menahem

כתב האתר
מעורבות
360
נקודות
83
להדליק כאן את כל הפורום.

לא תצליח - הדלק יקר להחריד. :)

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אכן.
ויש לי טנקים על גבי טנקים של דלק לתגובות. העניין הוא שאני מתנגד לכך שידברו על פוליטיקה בפורום הזה. הסיבה ברורה - יש סיכוי יותר מסביר שדיעות של אנשים כאן פשוט יוציאו אותי מדעתי.

אל תכעסו אבל יש סיכוי טוב שהשירשור הזה יעלם מכאן. לא בגלל שאני לא רוצה דיעות כאלה בפורום אם כי בגלל שאני מסרב לשיחות פוליטיות באתר הזה.

menahem

כתב האתר
מעורבות
360
נקודות
83
אל תכעסו אבל יש סיכוי טוב שהשירשור הזה יעלם מכאן. לא בגלל שאני לא רוצה דיעות כאלה בפורום אם כי בגלל שאני מסרב לשיחות פוליטיות באתר הזה.
אז תבהיר את זה ב"נעוץ" של המטבחון.

אפשר קצת דלק.... במחירים האלה אם יש לך עודפים תמכור-ותעשה כסף :) :) :)

חג פורים שמייח.

מנחם

menahem

כתב האתר
מעורבות
360
נקודות
83
נמר,

עכשיו ברצינות. זו הזדמנות פז להכנס לפנל הניהול של הפורום (לתוכנה עצמה) ולהפוך את המטבחון לפורום שמכלה עצמו לדעת פעם ב... (שבוע יומיים חודש - תחליטו לבד) ואז גם אם היה משהו שהוא לא אודיו הוא .... יעלם מתישהו.

מנחם.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
במחשבה שניה. דברו על מה שבא לכם, עשו זאת מבלי להישתמש במילים בוטות.

אני לא הולך להיכנס לשירשור הזה.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,947
נקודות
113
צר לי AK1, לתומי חשבתי שהמטבחון זה המקום שבו אנשים פשוט חולקים את מחשבותיהם ודעותיהם על נושאים שמעבר לאודיו.
אם הייתי יודע מראש שמדובר בפורום ביצועי שתכליתו "השפעה" כדבריך, הייתי מגיע עם תוכנית עבודה סדורה.
אולי בפעם הבאה.
אפרופו הכעסים שהבאת לשירשור האחר, חשבתי על כמה דברים (עוד חפירה):
  • לדעתי, אם שאתה חושב שמה שאתה כותב משפיע, אתה, במילים שלך, "חי בסרט"
  • את אותה דעה בדיוק היבעתי -- בנוסח אחר -- כשכתבתי שהשפעת דבריך, שעליהם אתה אומר שהם כוס התה שלך, היא כמו שתייתה
  • לדיעה שהיבעתי אין שום השפעה במציאות, זו סך הכל עוד דיעה שייש לעוד גולש שמקשקש בעוד פורום
  • זו סך הכל בעייה שלך אם אם אתה מאפשר לידיעה שמישהו חושב אחרת ממך על משהו, כולל מידת השפעתך על העולם, להשבית את שימחתך ו/או לעצור אותך
  • אפילו לא התכוונתי לעצור אותך או להשבית את שימחתך -- פשוט לכתוב שלא נראה לי שזה משפיע, אבל שאנשים רבים/נעלבים בגלל השטויות האלה -- והנה זה קורה -- ביוזמתך
  • אם אתה רוצה להמשיך לחשוב שמה שאתה כותב ישנה את העולם ולהמשיך לכתוב את זה, just do it.
  • בינתיים נראה שאתה משתמש בי כשעיר לעזאזל האשם בזה שאולי אתה מתחיל להבין שדבריך לא משפיעים כפי שהיית רוצה, ואולי בכלל לא
  • אני לא משפיע על מידת השפעתך.
  • אתה יכול להמשיך לכעוס, אבל זה גם מיותר וגם אולי לא לגמרי מוצדק.
  • אני לא יכול למנוע ממך להתבשל במיץ של עצמך בנושא זה, לכל היותר להציע לך להסתכל על כך שזה מה שקורה
  • אני לא כועס עליך על הכעס שלך
בברכה,
עמיר

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
בואנה, AK1 אתה באמת משהו......
מאיפה אתה מביא את כל התרכובת הזו?
אתה כבר החלטת שאני כועס :) שהשמחה שלי מושבתת :) ושאני מבין (באשמתך כמובן) שהדברים שלי לא משפיעים (על מי?) כפי שהייתי רוצה ....:) אני מתבשל במיץ של עצמי :)
מיי גודנס....
אללה יוסתור.....
אלוהים ישמור...

AK1 נשמה,
נדמה לי שאתה מאוד מאוד עסוק בעצמך ובהשפעה שלך על סביבה.
אז הסר נא דאגה מליבך. אזעקת הרגעה. אני לא כועס ולא נוטר ולא מושבת ולא מתבשל.
לא בשרשור הזה ובטח שלא בשרשור האחר שם גם החלטת שאני כזה.

אני כנראה קצת פחות כפייתי ולא תמיד יש לי את הצורך לכתוב את המילה האחרונה, אני גם כנראה מסתדר עם זה שכל אחד כותב את מחשבותיו, אפשר להסכים, או לא, וממשיכים הלאה - לא חייבים להטריח ולכתוב הררי מילים על מה שכבר ברור לכולם.

מצד אחד, אני ממש מקווה שהפעם תצליח להתאפק, לא להגיב (ממש לא חייבים) ולא להכנס לטרחנות על כל משפט ופסיק שכתבתי (לגבי האחרים, תרגיש חופשי. אני בדכ' לא קורא).
מהצד השני ברור לי שאין סיכוי.
רק בבקשה, אל תסיק מזה אני במצב רוח כזה או אחר. זה מגוחך.
שבת שלום (ורד)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור