michael123
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,439
- נקודות
- 113
אם זה ינגן טוב, תקח מכשיר אחד ל-REVIEW, ותזהה איכות היי-אנד ותמליץ, אז יקנו..
מציע לך לייבא.
אני מעריך כי זה לא יהיה חוקי
אם זה ינגן טוב, תקח מכשיר אחד ל-REVIEW, ותזהה איכות היי-אנד ותמליץ, אז יקנו..
מציע לך לייבא.
מותג איכותי, אמור להימכר לכל השווקים.
ממש לא, עובדה שהיפנים לא מוכרים הרבה מוצרים בשוק העולמי מהסיבות שלהם, יש הרבה ציוד אודיו לצורך העניין שבחיים לא נראה מחוץ ליפן. בכל הקשור לסין, האם אתה יכול לדמיין איזה שוק ענקי יש להם, הם לא צריכים את העולם, העולם צריך אותם ויש להם מה להציע, בתחום הסלולר למשל הם נגסו נתח משמעותי מהפירמות המוכרות עם טלפונים בעלי ביצועים טובים במחיר זול יותר משמעותית, האם זה הופך בעל טלפון סלולר ממותג סיני נחשב לפחות טוב מבעל טלפון סלולר מפירמה מוכרת? נכון, יש חיקויים של איי פון וכדומה אבל זה שייך לנושא אחר לגמרי (ומי שקונה את הדברים האלה שם את כספו על קרן הצבי, אין על זה ויכוח בכלל), אבל בכל הקשור למוצרים מקוריים הנושא של השרשור לא קשור בכלל ואם הטלפונים הסינים זכו להצלחה בשוק העולמי מדוע שמוצרי אודיו סינים לא יוכלו להצליח בשוק העולמי אם וכאשר ירצו לעשות זאת בקנה מידה גדול יותר ממה שהיה עד עכשיו? לסיכום, אני לא מסכים עם דעותיך אבל אחדול מלתקן אותך, דעתי בנושא ברורה.
אל תשים את היפנים והסינים באותו הסל. אפילו לא בצחוק.
ההתיחסות הייתה לאמירתך הזו.מותג איכותי, אמור להימכר לכל השווקים.
הוא צודק, זה אכן כך.אתה בטוח במה שאתה כותב ?
דומים אבל אין מה להשוות
זה המקורי ליימן מקורי מדהים
לידו החיקוי נכון למחיר של 10 אחוז ממנו זה טוב גם החלפתי לו ספק כוח מפלצתי עדיין זה לא זה צפה בקובץ המצורף 33126
יש לך דרך סיסטמטית לעלות על מוצרים כאלה או שזה רק מהיתקלות פה ושם?הוא צודק, זה אכן כך.
והתופעה רק גדלה מאז שישנו דבר שנקרא 'מימון המונים' (דוגמת kickstarter, indiegogo).
מה שקורה זה שהמפתחים מחפשים את המקור הזול לייצור, הם מייצרים כמות מסוימת, ואז כשנגמר להם החוזה (או אפילו שלא נגמר, מי יודע) אתה פשוט מוצא את אותו המוצר בעשירית מחיר בעליאקספרס.
לדוגמא, השקעתי לפני כשנה וקצת באיזה גימיק מצחיק במימון המונים: bike balls, זוג אשכים מוארים עם לד אדום תלויים על האוכף של האופניים, מצחיק אש.
עלו לי 25$ כי זה גם סוג של 'השקעה' למפתחים שבאמת יוציאו את המוצר.
עכשיו, שנה אחרי, שהחברה עדיין מוכרת במחיר הזה, יש אותם באתרים הסיניים ב3$ כולל משלוח, ובעוד צבעים שלא קיימים במקור.
כך גם עם שעוני Ziiro, שמתומחרים ב200-300$, יש כמה וכמה דגמים שלהם בעליאקספרס ב30$, מגיעים עם הקופסא, הניירת והכל מקורי (בדיקה אישית).
אותו דבר עם קוביית Fidget (סוג של צעצוע לידיים כדי להפיג מתחים ושעמום) שהתחילה במימון המונים לפני כמה חודשים בכמה עשרות דולרים, עכשיו, כמה חודשים אחרי, יש אותה בעליאקספרס בכמה דולרים בודדים ובעוד דוגמאות וצורות שלא קיימות במקור.
נעלי Mizuno, נעלי ספורט ברמה גבוהה, מיוצרות בסין, תמצאו אותן בחצי מחיר מהארץ בעליאקספרס, ואם המוכר רושם שזה מקורי, אל תתבלבלו יותר מדיי.
יש עוד אינספור דוגמאות שאני מכיר, ליינים שלמים של חברות שמייצרות בסין, מוכרות את המוצרים שלהם בעולם בפי 3-5, ואם מחפשים טוב בחנויות בסין תמצאו בשבריר מהמחיר המקורי על אותו מוצר בדיוק כי המפעל החליט לרכב על הגב של היוצרים, למה מה הם יכולים לעשות? בהצלחה לתבוע אותם.
נשמע מעניין..
על מה ומי אתה מדבר??
לא קונים בסין חיקויים גם אם הם נוצצים, לא חסר ציוד אודיו איכותי מתוצרת מקומית שמחכה להתגלות.
ואני הייתי סבור, כשכתבת "מקומי" אתה מתכוון לישראל...
יש לך דרך סיסטמטית לעלות על מוצרים כאלה או שזה רק מהיתקלות פה ושם?
יש מעט אנשים שעושים מגברים לא רעים בכלל בארץ, DIY עם רכיבים איכותיים, יצא לי לשמוע מגבר כזה, לא רע בכלל ויחסית זול ואמין אבל גאוועלד, בלי שם נוצץ שמשפר את הסאונד בצורה פסיכולוגית.
נו טוב..
אם אתה סבור שהשם הנוצץ משפר את הצליל, אז מדוע בחרת להגדיר את הצליל כ- "לא רע".
לא רע ... זה אפילו לא בהכרח טוב, או טוב מאוד, או היי אנד.
אני אישית מאמין להגדרתך, שהמגברים ששמעת הם לא רעים AT BEST, אך גם לא יוצאים מהכלל "הממוצע".. ושום שם נוצץ לא יכול היה לשדרג להם את האיכות הצליל.
לדעתי מגבר לא אמור בכלל לשפר את איכות הסאונד אלא רק להגביר אותה בלי לגרוע או להעצים את מה שאין או מה שלא היה אמור להיות. לא נכנסתי לפרטים אבל אתה מתעקש אז הטענה היחידה שהייתה לי היא העוצמה יחסית נמוכה שלו אבל הוא לא מיועד לאולם אירועים ולא היה חסר פירוט, הפרדה או דינמיות (ברמת היי אנד) אז חשוב להבהיר שהפרשנות שלך לדברי הייתה לא נכונה ומטעה.
ורמקול לא אמור להשמיע רק את המידע שמועבר אליו ובכל זאת יש הרבה רמקולים שנשמעים מאוד שונה זה מזה?לדעתי מגבר לא אמור בכלל לשפר את איכות הסאונד אלא רק להגביר אותה בלי לגרוע או להעצים את מה שאין או מה שלא היה אמור להיות.