זה ממש לא מוסיף לך כבוד האופן שבו אתה מתנסח וגם לא לפורום הזה, בפרט מכיוון שאתה מנהל אותו.
לכתוב לחבר פורום דביל זה מבייש אותך.
אני מרגיש מצוין עם זה שבפעם השניה שמכנים אותי ואת האתר שבבעלותי ״בעל אינטרס״ או יותר מכך ״מושפע מפרסומים״. לכן, אין לי בעיה שתעלב כשכיניתי אותך דביל. יחד עם זאת, כל אתר אחר היה מוחק את ההודעה שלך ומעיף אותך. אצלינו מאפשרים חופש ביטוי מוחלט. אז יותר טוב אל תבכה על זה שבעל הדירה ניכנס בך שאתה משתין לו בסלון בזמן שאתה נהנה מהחימום אצלו בבית.
ברוך השם אני לא אומד את יכולותיי השכליות על סמך השתלחות שנזרקת לעברי.
אין פרט אחד במה שכתבתי שאינו נכון, כפי שכבר כתבתי בעבר, פורום שלא מסוגל להכיל ביקורת אין לו זכות קיום והאופן בו אתה מתבטא כאן מראה שאתה לא מסוגל להכיל ביקורת גם כאשר היא מוצדקת.
השתלחויות לעברך? אתה זה שטענת שאנחנו מונעים רק מאינטרסים של כסף בזמן שמה לעשות, כסף מהאתר הזה לא ממש רואים ואת הפרנסה שלי (וכסף לא ממש חסר לי) אני מרוויח ממקומות אחרים. לא צריך קומבינות ולא צריך טובות מאף יבואן.
ביקורת יכולה לגרום לשיפור כאשר מסוגלים להתמודד איתה.
אתה יכול להוציא אותי מהפורום אבל אינך יכול להשתיק את הביקורת המוצדקת ואם תוציא אותי תמשיך לשמוע אותה ממקורות אחרים ואם תוציא גם אותם, יישאר פורום מסורס שאף אחד לא רוצה לכתוב ולקרוא בו.
ביקורת בונה נכתבת בצורה אחרת. אתה כותב מתוך רשעות גרידא. אין בך שום דבר שמרמז על בניה. ולגבי הפורום - הוא מנוהל על ידי 13 שנה. בינתיים הוא רק גדל וצומח. גם בתחום איכות הכותבים וגם במימדי התערוכות והקהל שמגיע לכל אחת מהן. אל תלמד את אבא איך עושים ילדים.
כאשר יבואנים מכפילים ומשלשים את המחירים המקובלים בעולם גם אם הם משלמים כסף כדי לפרסם כאן, אין שום הגיון בלהגן עליהם וכרגע אתם נלחמים מלחמה אבודה מול כל מי שהגיב כאן.
(ראינו רק לפני שבוע דוגמאות אחרות שבה סיריוס הציגו באתר שלהם מחיר גבוה פי שלוש ממחירים למוצרים זהים - רמקולים של elac ברחבי העולם)
אני לא טוען שזה טוב שהוא מכפיל או משלש מחירים. אני טוען שאני יודע מה קרה מאחורי הקלעים משום שאני מברר את שני צידי המטבע. מיד כשראיתי את הפוסט התקשרתי לבדוק מול אלגזי משום שאני כאתר אחראי גם על מה שנקרא ״תביעת דיבה״. אתה לעומת זאת, יכול לקשקש את עצמך לדעת ואני עלול לשלם את המחיר. זה ההבדל בינך לביני. נאמר לי במפורש שהגולש הנ״ל לא שוחח עם דודי מפני שהוא בכלל היה בחופשה באנגליה בשבוע וחצי האחרונים. אז כבר יש כאן חור במידע שאתה מקבל. יחד עם זאת, הוא התנהל מול מפיץ ועניין הפרואק היה שולי ביחס למוצרים משומשים שפותח השירשור התעניין בהם.
אבל החטא הגדול שלך הוא להתייחס למוצר שהמלצתי עליו כשהוא במחיר מבצע בעוד (ותבדוק אותי) לא המלצתי על המוצר הזה במחירו המקורי. וזה חביבי, זה נקרא רשעות. דהיינו, המחיר שבו הצעתי את המוצר לגולש הוא מחיר חו״ל כמעט במדויק. אתה מתאר שהמלצתי על מוצר שעולה כפול 3 ממחיר חו״ל? ככה אתה פועל? מכפיש?
לא איכפת לנו אם אפשר להתמקח ולהוריד אח"כ חלק מסויים מהמחיר המנופח, מה גם שבמקרים רבים זה יפחית מהמחיר אחוז זניח או בכלל לא.
יש כאן מספיק תגובות שמסבירות בצורה מצויינת מדוע זה לא הפתרון ואין שום צורך לחזור על כך.
מאוד נוח להתעלם מהתגובות שהסבירו את זה מצויין.
לא יודע איפה אתה גדלת אבל מה לעשות, בישראל מתמקחים. ואם יקר מידי אז לא קונים.
יחד עם זאת, בדקתי את המחירים של פרואק בכל מדינה חוץ ממדינת המקור. בכולן המחיר שלו מופרז. כנראה יש משהו שאתה לא יודע. המשהו הזה הוא התנאים של פרואק ליבואן.
ברוך השם אני לא אומד את יכולותיי השכליות על סמך השתלחות שנזרקת לעברי.
שום דבר לא נזרק לעברך אם כי חוזר אלייך אחרי שזרקת. קוראים לזה בומרנג - תכיר - נעים מאוד. לגבי יכולתך השכלית. אם היית שכלתן לא היית מגיע למצב בו אתה מאשים אתר שמקדם את התחום הזה כפי שהוא מקדם בצורה כזו בוטה. היו לך 247686 דרכים אחרות לעשות זאת מבלי להגיע לכאן. אתה ״שכלתן״ כמו שאני הולנדי.
השירשור הזה ננעל. תודה למשתתפים ותודה למשתתף החדש שבהודעה הראשונה שלו בפורום בחר להיות רובין הוד!