go_go
אוהב את התחום
- מעורבות
- 27
- נקודות
- 28
אתה, לא את....מאיפה הבאת את זה?את, לא אתה...יש, נמצאה אודיופילית בעולם הגברי הזה
אתה, לא את....מאיפה הבאת את זה?את, לא אתה...יש, נמצאה אודיופילית בעולם הגברי הזה
הצעדה הארוכה בעולם מתחילה בצעד אחד קטן....גם אני רוצה מחיר הגון וגם אני רוצה מחיר זול - אבל הקרב שאתה עושה כאן, ברצינות מה אתה חושב שיצא לך מזה?
ברצינות - מחר היבואנים יתחילו להוריד מחירים
נראה שיש לך רתיעה מתימחור והצגת מחירים הוגנים.בהצלחה - ממליץ לך לשים אפוד זוהר
שיראו אותך בדרך
נראה שיש לך רתיעה מתימחור והצגת מחירים הוגנים.
אף אחד לא צריך להיות מקורב, לשמוע, לבקר, לשתות קפה עם בעל העסק כדי לקבל מחר הוגן.
הפוסטים שלך בעניין ממש הזויים בעיני.
לא יורדים על אף אחד. רק מציגים את המצב לאשורו וכהוויתו...אתה יכול לסתור את המחירים ההזויים של אלגזי? אתה יותר ממוזמן לעשות זאת. ולמען האמת אני ממש לא מבין את גישתךזה לא המקום לרדת על ילדים, סוחרים, חברים ... איפה נעצור
אלגזי הוא סוחר, ובהחלט מותר לבקר ולהתלונן על מחיריו ברשת , בעיתון ובכיכר העיר.לחלוטין לא נכון - אבל אני לא מאמין בלהיכנס ברשת באף אחד.
זה לא המקום לרדת על ילדים, סוחרים, חברים ... איפה נעצור
גם אני רוצה מחיר הגון וגם אני רוצה מחיר זול - אבל הקרב שאתה עושה כאן, ברצינות מה אתה חושב שיצא לך מזה?
ברצינות - מחר היבואנים יתחילו להוריד מחירים.
אני יליד התפוצות והעברית שלי לא מי יודע כמה.... "המוצאת " הביאה אותי למחשבה מוטעית זאת ואיתך הסליחה - גבר שבגבריםאתה, לא את....מאיפה הבאת את זה?
אתה צוחק ? על מה אתה מדבר ?כעת אתם מאשים אותי בצורה ישירה בדברים חמורים מאוד
המקלדת מאפשרת הכל
לא צריך ללכת רחוק
היבואנים משלמים כסף לאתר כדי לפרסם בו.
זה ניגוד עניינים מובנה.
אין כאן שאלה בכלל.
ככה זה עובד, אבל בניגוד העניינים הזה לנסות להגן על היבואנים זה פשוט בלתי מתקבל על הדעת.
כתבי האתר יורים לעצמם ברגל לדעתי.
אלגזי לא שם פה שקל. מה תגיד? הוא גם לא הציג בתערוכה.
בינתיים אני מממן את האתר הזה מהכיס שלי בשביל שגם דביל כמוך יוכל לכתוב את מה שהוא כותב.
עכשיו בוא שמע משהו.
אני התקשרתי לבדוק מה היה הסיפור. המפיץ, שלא אנקוב בשמו, נתן לו מחיר במייל ואמר כשתבוא תקבל מחיר כזה שלא ישתלם לך להביא מחו״ל.
נכון. המחירים שאלגזי מפרסם גבוהים. ביקשתי ממנו לקחת בחשבון שזה מרחיק את הלקוחות למרות שבסופו של דבר המחיר במעמד המכירה בפועל הוגן.
לא מתאים לך ההתנהלות של האתר? אתה חושד שאנחנו מושחתים? בלחיצת כפתור אני יכול לגאול אותך מהיסורים הללו.
או במילים אחרות. לא מתאים לך? טוס מכאן.
איך אני? ממלכתי הא?
לא מאשימים אותך בכלום.רק תראה את הקבלות כמה אתה ואחרים במעמד שלך משלמים על הציודים שלהם ואחר כך נבקש סליחה.
למה לתקוע מראש מחיר כל כך גבוה? להפיל את מי שאין לו יכולת מיקוח?ידידי היקר, ראשית אציין כי מעולם לא שוחחת איתי (וחבל) , אלא עם המפיץ של המוצרים שלנו . עם המפיץ התנהלת במיילים ולא הגעת אפילו לשמוע את הרמקולים.
יחד עם זאת , ההתעניינות שלך ברמקולים הנ"ל הייתה במסגרת ההתעניינות שלך במוצרים משומשים שנמצאים אצל המפיץ (שזה לגיטימי כמובן).
אי לכך, מכיוון שלא הגעת פיזית למפיץ או ליבואן , ונאמר לך שבמידה ותגיע ותהיה רציני , תקבל מחירים טובים (גם טובים מאלה שקיבלת כשהתעניינת במייל) , אך בחרת שלא להגיע.
קל מאוד לעשות שיימינג ברשת ולפגוע בפרנסה של אחרים. כל מה שאתה צריך זה רק מקלדת וחיבור לאינטרנט.
וזה כאשר אתה אפילו לא טורח להגיע לשמוע ולקבל מחיר סופי.
לא רק אני , ואני מכיר מעט מאוד יבואנים שמנהלים משא ומתן על מחירים במיילים (אם בכלל).
משא ומתן מתבצע אחרי ששומעים את הרמקולים , יודעים שהמטרה היא רכישה ומשם הדרך להסתדר על מחיר שירצה אותך ואת החנות קצרה.
בחרת לנהל משא ומתן במייל . פנים מול פנים תמיד עדיף וגם יותר יעיל.
אתה מוזמן תמיד, החנות שלי ושל המפיץ פתוחה לכל חובב אודיו , ואחרי שתשמע את הרמקולים ותהיה סגור שזה מה שאתה רוצה , תקבל את המחיר הטוב ביותר שאפשר לקבל.
יעידו על כך עשרות חובבי אודיו שרכשו את המוצרים שלנו במהלך השנים וגם להם , כמוך , יש גישה למחירי חו"ל.
כשתהיה רציני , אתה מוזמן להתקשר אלי או להגיע ואני מבטיח לך שתקבל את השירות והמחיר הטוב ביותר.
לידיעתך מחיר הרמקולים במדינות אחרות גבוהים מאשר באנגליה בגלל מחיר ההובלה היקר והוצאות היבוא.
לדוגמא:
מחיר באוסטרליה: 7,999 דולר אוסטרלי שזה בערך 22,000 שקל
מחיר בארה"ב: 5,900 דולר אמריקאי שזה בערך 22,500 שקל
בברכה,דודי