אני רציני כמו התקף לב. ומדוע? מפני ש....
מה הקשר בין כל זה לשאלה מה קניתי ומתי , כאשר כל מה שרציתי לדעת זה במי צריך לתלות את האשמה לתמחור המטורף של מוצרים בארץ , ולא רק בתחום האודיו. אני מקבל שישנם אילוצים שנכפים על היבואנים אבל בטוח שגם הם לא טומנים ידם בצלחת ומוסיפים למחיר הסופי אחוזי רווח שלא עולים בקנה אחד עם אלו של עמיתיהם בחו"ל . שאלת את עצמך למה שוק האודיו מת ? למה אתה רוצה שיקנו פה כאשר יש אלטרנטיבות זולות בהרבה ? מה , כל יצרן של כל מוצר בכל תחום באשר הוא דופק את הנציגות שלו בישראל עם מחירים ואילוצים שמקפיצים את השורה הסופית רק משום שמדובר בעם היושב בציון? 60 אחוז היום ממי שמגיע לדואר , מגיע כדי לאסוף חבילה .
יפה שאתה דואג לשוק האודיו אבל מה איתנו? אנחנו אמורים להפגין סולידריות ואמפתיה ולבלוע את הגלולה המרה? מה אכפת לנו משוק האודיו כשהיום אני יכול לקנות בחצי מחיר עד הבית ? באמת נראה לך שתמצא פה אדם אחד שיסכים לשלם כפול על אותו מוצר ? אתה היית עושה זאת?
רציתי לדעת למה זה ככה , אבל האמת שלא משנה לי כל כך . כשיגיע זמנו של הרסיבר הבא שלי , אצטרף לכל אלה שקונים מאמזון . לצערי לפני 8 שנים האופציה הזו לא היתה קיימת/מוכרת לי .
אתה יודע שהרסיבר שלקחתי מתצוגה עלה בזמנו 1000 דולר בחו"ל , ו12000 שקל בארץ? אגב , כשרשמתי את זה בכחול בזמנו , מה אמר לי על זה שם המנהל? "מנסיוני , התמחור של טופ אודיו בארץ סביר" .כנראה שיש דברים , כמוך , שרק הוא יודע . אז לקבל הסבר שיניח את דעתנו לא נקבל , אבל טיעונים בעד הסצנה המקומית הגוועת (אגב דרושה הבהרה בנושא הזה כי זכור לי שכתבת באיזה מקום שהתחום חווה פריחה חסרת תקדים לאחרונה) נקבל גם נקבל . מצטער , לא השתכנעתי.