רמקולים איך הייתם מגדירים מערכת "היי אנד"

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
מאיפה הבאתם את זה? האיכות של טידל/קובוז לא נופלת מסידי. מי שאצלו זה לא המצב, יש לחפור/לחקור ולהשקיע במחשב יעודי למוזיקה ודאק ראוי לשמו, כולל ספקים לינארים וכל המסביב.
אני קצת ירדתי מזה לאחרונה שומע בעיקר אנלוג, לאו דווקא בגלל סאונד, סתם אוהב את הקטע (גם הסאונד אחלה)
אז ככה, הכי פחות איכותי זה טידל, אח״כ יש את דיזר שמתחרה חזק בטידל מבחינת איכות וקובוז שקצת יותר טוב משניהם. פייל איכותי שנרכש מפרסטו או hdtracks הוא היחיד ברמה של סידי, שם יש את הדקויות של ספק כוח לינארי וזה (תלוי איפה יושב הפייל).
סידי נשמע הרבה יותר טוב מטידל ומשאר שירותי הסטרימינג (ממש הרבה יותר טוב) ואת זה השוויתי ממש לאחרונה, סידי יחסית פשוט שמשמש כטרנספורט ומחובר לדאק מאוד איכותי בהשוואה לסטרימר מאוד איכותי שמחובר לאותו דאק.

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,609
נקודות
113
כתבתי זאת רבות
אצלי ההשוואה הייתה דומה רק עם SSD וסרבר איכותי מאוד.

מיציתי.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113
מאיפה הבאתם את זה? האיכות של טידל/קובוז לא נופלת מסידי. מי שאצלו זה לא המצב, יש לחפור/לחקור ולהשקיע במחשב יעודי למוזיקה ודאק ראוי לשמו, כולל ספקים לינארים וכל המסביב.
אני קצת ירדתי מזה לאחרונה שומע בעיקר אנלוג, לאו דווקא בגלל סאונד, סתם אוהב את הקטע (גם הסאונד אחלה)

שי, קרא ותקשיב למה שהבחור הזה אומר לגבי הזרמה (טידל או קיובוז) אחרי שרכש DCS רוסיני וגם MSB רפרנס כדי לבחון מי מבינהם טוב יותר בהזרמה.

https://www.audioshark.org/general-audio-discussion-15/jays-audio-journey-19598-page9.html

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,434
נקודות
113
מערכת היי אנד מתחילה במקור היי אנד, מערכת שמבוססת על סטרימינג, תהיה יקרה ככל שתהיה עם שירותי הסטרימינג הנוכחיים היא לא היי אנד.

איזה חוסר ידע:eek:

תכנים איכותיים זמינים כתכנים דיגיטליים בלבד - או קבצים או הזרמה.

אבל כנראה שלא אכפת לך אם כותב שטויות

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
איזה חוסר ידע:eek:

תכנים איכותיים זמינים כתכנים דיגיטליים בלבד - או קבצים או הזרמה.

אבל כנראה שלא אכפת לך אם כותב שטויות
עם כל הכבוד ליידע שלך, כנראה שהוא חסר מכיוון שעובדתית סטרימינג נשמע פחות טוב!

sharon100

מושעה
מעורבות
41
נקודות
28
מערכת היי אנד מתחילה במקור היי אנד, מערכת שמבוססת על סטרימינג, תהיה יקרה ככל שתהיה עם שירותי הסטרימינג הנוכחיים היא לא היי אנד.
סטרימינג אמור להיות אפילו יותר איכותי מטרנספורט+ DAC
כי זה נטו דיגיטלי ואין איבוד איכות, בתנאי שהקבצים הם loselss כמובן בפורמט FLAC וכו'
שלא לדבר על פורמטים שהם ברזולוציה גבוהה כמו
192KHz/24Bit

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,609
נקודות
113
"אמור" זה לא דג..?

עכשיו ברצינות
מה שאמור להיות או לא להיות
בפועל הוא רחוק.

תמיד שהשוואתי (ולא על "צעצועים")
סטרימינג היה נחות משמעותית מ SSD.

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
כי זה נטו דיגיטלי ואין איבוד איכות, בתנאי שהקבצים הם loselss כמובן בפורמט FLAC וכו'
192KHz/24Bit
כל השבועיים האחרונים אני משווה את זה, חוקר את זה, שואל אנשים שמבינים ומנוסים והכל עם מערכות באמת באמת טובות. כל המספרים והרזולוציות פחות מעניינים אותי, יש לי מערכת סופר שקופה סטרימר בטופ של הטופ ו5000 דיסקים שהכי לא בא לי בעולם להוציא מהמחבוא שלהם…

sharon100

מושעה
מעורבות
41
נקודות
28
כל השבועיים האחרונים אני משווה את זה, חוקר את זה, שואל אנשים שמבינים ומנוסים והכל עם מערכות באמת באמת טובות. כל המספרים והרזולוציות פחות מעניינים אותי, יש לי מערכת סופר שקופה סטרימר בטופ של הטופ ו5000 דיסקים שהכי לא בא לי בעולם להוציא מהמחבוא שלהם…
שמע יכול להיות שההגדרות של הסטרימר לא נכונות, או שהטרנספורט+ DAC יותר לטעמך למרות שהם פחות כביכול נאמנים למקור
אני מדבר מבחינת המדע נטו, קובץ דיגיטלי ללא מדיה פיזית של סידי שלייזר קורא את הנתונים שלה אלא מוזרמת מהאינטרנט כנטו 1 ו0
אמורים, ברמה התאורתית והמדעית בלבד, להיות יותר מדויקים ונאמנים למקור מטרנספורט שקורא מדיה פיזית .
מכאן יש עוד כל מיני גורמים שמשפיעים, למשל באיזה פורמט הסטרימינג משתמש, אם זה loseless או lossy ב אם יש דחיסה כלשהי, איך עשו את הrip, אם זה remastred או מאסטר ישן וכו וכו

sharon100

מושעה
מעורבות
41
נקודות
28
עוד דבר, אתה יכול לדעת באמת מה אתה מעדיף רק בעזרת בליינד טסט אמיתי

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,434
נקודות
113
192KHz/24Bit

אנחנו מדברים על סטרימינג (קבצים) כחלופה למדיה אופטית.

DAC נשאר במקומו בשני המקרים.

גם קבצים ברשת מקומית מוזרמים, כך שאני לא מבין את אמירה התמוהה על סטרימינג

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,434
נקודות
113
עם כל הכבוד ליידע שלך, כנראה שהוא חסר מכיוון שעובדתית סטרימינג נשמע פחות טוב!

איזה סטרימינג?
מבחינתי, גם הזרמה של קבצים מ-NAS שלי זה סטרימינג

Spotify? כן, נשמע גרוע כי זה מקומפרס, וגם עובר עיבודים דיגיטליים בדרך.

Tidal? לא ממש, אם להשוות ל-CD. להערכתי אותו דבר

MQA? גרוע יותר אם להשוות לקובץ מקורי לא מקומפרס

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
איזה סטרימינג?
מבחינתי, גם הזרמה של קבצים מ-NAS שלי זה סטרימינג

Spotify? כן, נשמע גרוע כי זה מקומפרס, וגם עובר עיבודים דיגיטליים בדרך.

Tidal? לא ממש, אם להשוות ל-CD. להערכתי אותו דבר

MQA? גרוע יותר אם להשוות לקובץ מקורי לא מקומפרס
סבבה, עכשיו אנחנו מדברים באותה שפה…
כתבתי שפייל איכותי שיושב אצלי בבית על ההארד דיסק זה סיפור אחר…

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,434
נקודות
113
סבבה, עכשיו אנחנו מדברים באותה שפה…
כתבתי שפייל איכותי שיושב אצלי בבית על ההארד דיסק זה סיפור אחר…

גם אני משתמש בקבצים בלבד בסטריאו

אבל מבחינתי זאת הזרמה מהרשת מקומית.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,769
נקודות
113
יש לי את שתי האמצעים , לא מותא יתרון לדיסק האופטי , ובטח שלא יתרון מ NAS , שלא יכול להזרים מהרשת , וגם כזה יש לי ,אני בעצם "חרצף " , זורם עם נטכנולוגיה שכולם משתממשים , כלומר טידל ,מחשב , נאס עם קבצים מעולים ,כבלים משונים לרשת ויו אאס בי , והתוצאה נשמעת לי לא פחות טובה מהמחשב מקובץ טוב בנאס מאשר דיסק , פטםון זה סיפור אחר,
מיכאל ? מה זה ,
SSD מת לפני כמה שנים..
NVMe PCIe 4.0 זה הדבר.?

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,769
נקודות
113
מר קינן היקר , מציע לך לא להתווכח עם מיכאל 123456789, מכיוון שהוא מוממחה לעניין , בגללו אנילא קונה סטרימר מפונפן ונשאר עם מחשב מושקע ככל שניתן .

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,434
נקודות
113
מיכאל ? מה זה ,
SSD מת לפני כמה שנים..
NVMe PCIe 4.0 זה הדבר.?

NVMe?
טכנולוגיה עכשווית לאחסון

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
מר קינן היקר , מציע לך לא להתווכח עם מיכאל 123456789, מכיוון שהוא מוממחה לעניין , בגללו אנילא קונה סטרימר מפונפן ונשאר עם מחשב מושקע ככל שניתן .
אם המומחה יעזור לי להפוך את אוסף הדיסקים שלי לקווצים שישמעו בדיוק כמו שהם נשמעים עם טרנספורט אני אפסיק להווכח…

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113
אנחנו מדברים על סטרימינג (קבצים) כחלופה למדיה אופטית.

DAC נשאר במקומו בשני המקרים.

גם קבצים ברשת מקומית מוזרמים, כך שאני לא מבין את אמירה התמוהה על סטרימינג

מיכאל, הבחור מתכוון לתכנים המוזרמים משרותי סטרימינג חיצוניים דוגמת טידל וקויובוז.

תעלה למעלה וחפש את התגובה שרשמתי לשי, הבחור בסרטונים הללו מחזיק מערכת שכולנו יכולים לחלום עליה, כל הבחינות שלו הם על מכשירים שהוא רוכש - במקרה הנ"ל רכש שני DAC מהטופ שבטופ להשוות בינהם וגם הגיע למסקנה ששרותיי הסטרימיניג מהווים צוואר בקבוק ואין טעם לעלות מעל DAC במחיר 40K$ בגלל אותו צוואר בקבוק.

אני יכול להעיד שגם אצלי, גם אצלי CD נשמע טוב יותר בשני ה DAC שברשותי משרותי סטרימינינג (לא RIP) להם אני מנוי. (טידל וקיובוז). נכון ששירותי סטרימינג נשמעים טוב, לפחות עד הרגע שאני שם CD שלא לדבר מהקורה ברגע שאני שם אנלוג, אז בכלל כול פורמט דיגיטלי אצלי אוכל אבק.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור