ערב אך ורק לאזנך.וכמובן גם עם הזמרת וגם עם הלהקה.ערב לאוזן של מי?
לפי המגבר עם הזמרת או לפי המגבר של הלהקה?
הבטחון בסגנון הכתיבה שלך, לא ממש מקביל לתוכנה.
ערב אך ורק לאזנך.וכמובן גם עם הזמרת וגם עם הלהקה.ערב לאוזן של מי?
לפי המגבר עם הזמרת או לפי המגבר של הלהקה?
הבטחון בסגנון הכתיבה שלך, לא ממש מקביל לתוכנה.
די מסכים איתך לגבי התיאור שלך, שבעצם מתארת מערכת טובה.
מצד שני הבקשה להגדיר הגדרה מהי מוסיקליות מאנשים שונים - מקבלת הסברים ותאורים שונים אחד מהשני.
אם תענה להודעה זאת יהיו לך 69.
לא צריך להיות כ"כ פורמאלי איתי.
מצד שני עם 69 הודעות לא צריך להיות עם אובר ביטחון, ועם קביעות כאילו נחרצות כמו שלך.
כנראה שהניסיון של שנינו לא הביא אותנו לאותן מסקנות.609 ולא 69 כפי שרשמת פעמיים, זה מראה כמה אתה משקיע בקריאת פוסטים אחרים.
האובר ביטחון שלי לא התחיל מהצטרפותי לאתר אלא מ-40 שנה של להיות חובב התחום מאז שבגיל 13 קיבלתי את הקיט הראשון לבניה עצמית של מגבר דקדה ובבגרותי בעבודה כסאונדמן כולל באופרה הישראלית.
בחברות
G
כנראה שהניסיון של שנינו לא הביא אותנו לאותן מסקנות.
הניסיון שלי עד כה, הביא אותי למסקנה שדבר אינו חד משמעי או מושפע מגורם יחיד או ברור.
שוב עולה המנגינה "מגברי מנורות איטיים ולא מפורטים".אז אריה אמרתי לך פעם שהמלחמה בוויטנאם הסתיימה מזמן וגם מגברי המנורות השתנו. נכון שישנם מגברי מנורות עם סאונד חלזונות, אבל תדע לך שיש מגברי מנורות עם סאונד מהיר כברק ומפורטים לא פחות ממגברי טרנזיסטור.זה רע מאוד אם מערכת יותר איטית בקצב... את הקצב קובעים הנגנים והמערכת לא אמורה לשנות אותו. מגברי שפופרות שאני שמעתי, יקרים מאוד ונמוכי הספק, הציגו תמונת במה מדהימה ומוסיקה מאוד חייה - לטעמי הם פחות מפורטים ממיטב התוצרת מבוססת הטרנזיסטורים.
מי שמאזין למגברי שפופרות משלם מחיר (לא רק בנושא הפירוט, גם בתחזוקה) אבל מדרג ההנאה ללא ספק מאוד גבוה.
אריה
ולא עוד..היו תמיד מגברי מנורות כאלה. גם בתקופת מלחמת ויאטנם. אפילו בעיקר.
ולא עוד..
מאוד לא נכון ולא מדוייק...."ועוד דבר , מגברי מנורות תמיד יהיו יותר מוסיקליים ונעימים לאוזן מהסיבה שהם טיפה יותר איטיים בקצב
שוב עולה המנגינה "מגברי מנורות איטיים ולא מפורטים".אז אריה אמרתי לך פעם שהמלחמה בוויטנאם הסתיימה מזמן וגם מגברי המנורות השתנו. נכון שישנם מגברי מנורות עם סאונד חלזונות, אבל תדע לך שיש מגברי מנורות עם סאונד מהיר כברק ומפורטים לא פחות ממגברי טרנזיסטור.
אני רוצה להאמין שכשאתה מאזין למגבר שפופרות, אתה יותר מחודד
אני חושב שהניסיון לנכס תכונה ספציפית (חם, אנליטי, בהיר, מוסיקאלי, מפורט) כבלעדית לטופולוגיה מסויימת הוא לא בהכרח נכון. התוצאה תלויה במשתנים רבים
מאוד לא נכון ולא מדוייק....